Δεν είχε λόγο να μείνει. Μόνο το days είχε αυτό το σύστημα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kingdom hearts: Birth by Sleep
Collapse
X
-
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
-
Είμαι εκτός θέματος,όμως χρειάζομαι βοήθεια στο Chain of memories.Είμαι στο Hollow Bastion,έχω το Key to Truth και δεν μπορώ να μπω μέσα γιατί χρειάζομαι κάρτα =1.και δεν έχω καμία.Που θα βρω μια τέτοια;Είπα να ξεκινήσω μάχες σε άλλους ορόφους αλλά είτε μου δίνουν πολύ μεγάλα νούμερα,είτε δεν μου δίνουν καθόλου.Τι να κάνω;Σε ποιο όροφο μου προτείνετε να πάω;Μόνο Neverland δεν έχω πάει καθόλου,αλλά και πάλι δε νομίζω ότι μπορώ να πώ εφόσον δεν έχω τελειώσει το Hollow Bastion..ΒΤW μουσικάρα.Carpe diem
Comment
-
Vaynard για να πω την αλήθεια δεν είχα ιδέα ότι μπορούμε να παίξουμε από απόσταση...Σε κάποια φάση να το κυνηγήσουμε πάντως,θέλω πολύ να ασχοληθώ με το multi του παιχνιδιού γιατί από ότι φαίνεται θα έχει πολύ ψωμί.Πέρα από το versus παίζουν και coop μάχες πάντως.
Α και που είσαι,αν βρεθείς καθόλου θεσνικη στείλε ένα πμ να κανονίσουμε κανένα meeting και να παίξουμε και από κοντά.Αρκετά μέλη του φορουμ είναι απο θεσνικη ή βόρεια Ελλάδα τέλος πάντων και ανά καιρούς κανονίζουμε καμμένες gaming φάσεις ή εξόδους για μπύρα.
Δεν πειράζει που βγήκαμε off topic,εδώ έχουμε συνάντηση κορυφής των rpgαδων του φορουμ,λίγο offtopic συγχωρείται.
Θάνο άντε με γεια το psp,αν και θα σου πρότεινα να προτιμήσεις πιο καινούριο μοντέλο,ο σταυρός του fat psp δεν βλέπεται με τίποτα.Δεν είναι τόσο χάλια όσο του κύβου ή του xbox 360,αλλά δεν είναι και πολύ καλός.Από την άλλη,τα περισσότερα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν δεν θα τον αξιοποιούν ιδιαίτερα,οπότε όλα οκ.
Σε θέλω δυνατό πάντως, στο επόμενο meeting θέλω να πέσει καλό multi.;)
Linkmaster το πανελ σύστημα του days δεν μπορεί να μπει στο bbs γιατί δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.Το πανελ σύστημα ήταν άψογο για το days γιατί το παιχνίδι προχωρούσε μέσω σύτντομων αποστολών.
Αltair δεν μπορώ να σε βοηθήσω για το chain γιατί έχω να το πιάσω από τότε που βγήκε και όπως καταλαβαίνεις δεν θυμάμαι καλά το παιχνίδι.
Θα σου πρότεινα να μπεις να διαβάσεις κανένα οδηγό στο gamefaqs.com και αν δεν βγάλεις άκρη να γραφτείς στα message board και να ρωτήσεις πως θα ξεμπλέξεις.Αυτοί θα σου πούνε.
Εναλλακτικά μπορείς να στείλεις πμ στον paixti,αυτός το τελείωσε πρόσφατα και το έχει φρέσκο.
Α και που είσαι,όταν πιάσω το persona 4 θα σου πω.;)
Η μουσική του hollow bastion όντως τα σπάει όπως επίσης και όλο το υπόλοιπο soundtrack της σειράς.
Για να μας ανοίξει και λίγο η όρεξη ορίστε ένα κομμάτι από την μουσική του bbs:Πρόκειται για την bbs έκδοση του dearly beloved,του κομματιού που παίζει στην οθόνη τίτλων κάθε kingdom hearts παιχνιδιού.
Δεν τα σπάει;
Αν μπείτε youtube ΜΗΝ διαβάσετε σχόλια χρηστών γιατί πολλές φορές παίζουν spoilers.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
To X-link kai an thymamai kala einai extra kai prepei na to plhrwseis ksexwrista, den einai kati pou mporeis na vreis dwrean sto net.
Eixa asxolhthei ligo otan hthela na paiksw FF Tactics."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Το πρόβλημα για εμένα για να χρησιμοποιήσεις X-Link (που έχω) είναι πως πρέπει να έχεις σύνδεση με καλώδιο στο modem και όχι ασύρματη (ομοίως και αν χρησιμοποιήσεις PS3 για τον ίδιο λόγο).Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Opws kai na exei einai kalytera na vlepeis ta matia tou htthmenou antipalou, otan sernetai sta podia sou zhtwntas oikto
Me liga logia to na vrizesai tet a tet einai best gia games pou paizoun diplo."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Opws kai na exei einai kalytera na vlepeis ta matia tou htthmenou antipalou, otan sernetai sta podia sou zhtwntas oiktoOriginally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Eκπληκτικό κομμάτι πράγματι Deus.Με ηρεμεί όποτε το ακούω.Τέλειο το remix του bbs.Πήρα και γω λοιπόν psp!
Altair το πρόβλημα αυτό με την πόρτα το είχα συναντήσει και εγώ.Μου είχαν τελειώσει όλες οι κάρτες με αριθμό 1.Διάβασα κάτι faq και έλεγαν ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις μαγία την ώρα που σκοτώνεις τα τέρατα(the final blow with magic).Μετά από αρκετή προσπάθεια μου πέταξαν την κάρτα που ήθελα.Θέλει δουλειά και υπομονή, στο τέλος όμως θα τα καταφέρεις.Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
By the way gia na einai symvates oi ekdoseis mas wste na paizoume diplo, oloi thn evropaikh kykloforia tha parete etsi?
Rwtaw giati h Amerikanikh vgainei stis 7 septemvrh, oxi 10."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Kserete ti tha kanw?
Tha paizw to game kai otan ftanw se kathe Boss, tha grafw se Video to encounter etsi opws tha to antimetwpizw gia prwth fora kai tha anevazw afta ta videos sto kanali sto Youtube.
Pistevw pws tha exei poly fash, porwthika twra!"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Να τα ανεβάζεις έστω και αν τρως ownage"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Ground πως τραβάς βιντεακια εν ώ παίζεις στο psp;Μπορεί να ψηθώ και εγώ για κάτι τέτοιο.
Εγώ θα παίξω την παλ έκδοση πάντως.Παίδες ας παίξουμε όλοι την παλ για να μην έχουμε προβλήματα αργότερα με το μουλτι.
Έσκασαν μύτη τα πρώτα reviews.Gamespot 7.5 και ign 8.5
Του gamespot το review είναι ο ορισμός της παραπληροφόρησης,αναφέρει ως αρνητικά πράγματα τα οποία έχει επιβεβαιωθεί από πολλά άλλα reviews ότι δεν ισχύουν πχ. το backtracking στους κόσμους.Όσον αφορά τα μεγάλα loading times οκ,το δέχομαι,αλλά και πάλι είναι υπερβολικό να βάλεις 7.5 στο bbs όταν το days πήρε από το ίδιο site 8.
Tέλος πάντων,εγώ κρατάω ότι το παιχνίδι έχει μέσο όρο από 180 fan reviews 9.5
Α και που είστε,αν κανένας ανακαλύψει κανα τορεντ για κατέβασμα από νετ ας το πει εδώ να πάρουμε σειρά και εμείς.Εννοείται πως θα το πάρουμε αυθεντικό το game άμεσα,όλη η φασαρία γίνεται για να το ξεκινήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Enweitai pws tha pesei syrma gia to evrwpaiko ISO, an kai to amerikaniko tha vgei nwritera.
Ok Oloi to Evrwpaiko loipon kata tis 10 tou mhna.
Deus gia na kaneis thn othonh tou PSP sou na fenetai sto PC, tha xreiasteis ena add on pou onomazetai RemoteJoy Lite kai 1-2 modified TXT arxeia stous katalhlous fakelous.
Meta gia na travhksw egw videos xrhsimopoiw to programma FRAPS.
Gia na mhn vgainoume OFF topic ean theleis mila mou sto MSN, tha sou ta pw kalytera an den mporeis na ta vreis monos sou apo youtube videos kai apo google search."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
Comment