Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cashback from over 400 brands all on one platform. Shop with Rakuten & stack offers with discounts, voucher codes and cashback for great savings at top brands.
Ψιλομάπα,είναι στο ίδιο στιλ με τα dissisia και crisis core:Το κουτί του παιχνιδιού,τοποθετημένο σε ένα σκληρό χαρτονένιο κουτί μαζί με 2 καρτ ποσταλ και ένα artbook.Θα ήταν καλή προσθήκη ένα πλήρες soundtrack ή ένα making of με σχόλια του νομουρα για την σειρά.Τέλος πάντων,αν αποφασίσετε να το αγοράσετε μην το πάρετε από το play,μπορείτε να το βρείτε σε τιμή χαμηλότερη των 48 ευρώ.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Κοίταξε,η αγγλική έκδοση του bbs θα έχει πρόσθετο περιεχόμενο,οπότε μπορείς να πεις ότι θα πάρουμε το final mix.Τώρα αν βγει στην ιαπωνία final mix plus είναι κάτι πιθανό,αλλά στο psp με τα translation patches που λογικά θα βγουν θα μπορέσουμε λογικά να το παίξουμε.
Αν δεν έχεις παίξει τα kingdom hearts 1,2 κάντο πάντως.;)Είναι πολύ καλά παιχνίδια
Tidy!
In Matsuno we trust.
Δεν έχω psp, αλλά δεν πειράζει, μου αρέσει να βγαίνει final mix στην Ιαπωνία.
Είναι σαν να λένε hey έχετε extras; H Nippon έχει τα πάντα και βγάζουν final mix, έχει φάση.
Επίσης, αποκλείετε να είναι το KH 3 το videaki στο τέλος, αφού το coded είναι η συνέχεια.
BTW Καλό θα ήταν να βγουν re:bbs kai re:days
Δεν νομίζω.Το coded αποτελεί remake ενός kingdom hearts παιχνιδιού που κυκλοφόρησε για κινητά και έχω διαβάσει ότι η ιστορία του ΔΕΝ είναι συνέχεια των kingdom hearts.
Προσωπικά δεν συμφωνώ με τα remakes των bbs και days γιατί προτιμώ να καταπιαστούν με κανένα kingdom hearts 3 και να μην αναλωθούν σε επανακυκλοφορίες.
Tidy!
In Matsuno we trust.
Το coded, βγήκε με το όνομα coded σε κινητα μόνον στην Ιαπωνία...
Η ιστορία του είναι ακριβώς μετά το 2.
Αυτό που λες, πιθανών να είναι το 3ds, που είναι reboot.
Το re:coded είναι για το DS και είναι η συνέχεια του 2, δηλαδή remake του coded.
Nαι βρε εννοείται,δεν είμαι ο Θεός.
Κοίταξε,ισχύει αυτό που λες,όμως από ότι έχω διαβάσει,στο coded δεν συμβαίνει κάτι που να συνεχίζει την ιστορία των kh.Προς το τέλος του παιχνιδιού έχει κάποια γεγονότα που προωθούν το σενάριο,όμως όποιος έχει παίξει το bbs θα τα έχει δει όλα.Τουλάχιστον αυτά έχω διαβάσει σε kingdom hearts fora.Ξέρω τι θα μου πεις και θα έχεις και δίκιο,ότι δεν στέκει επειδή υπάρχει μεγάλη χρονική διαφορά μεταξύ των γεγονότων των 2 παιχνιδιών,αλλά έτσι έχω διαβάσει σε ποστ ατόμων που τα έχουν παίξει.Υποθέτω ότι στο bbs με κάποιον τρόπο γεφυρώνεται το παρελθόν με το μέλλον.
Όπως και να έχει,αυτό θα το μάθουμε σύντομα.;)10 και σήμερα!
Tidy!
In Matsuno we trust.
Φίλε nooto όταν αποφασίσεις να παίξεις το 2 επέλεξε οπωσδήποτε το proud επίπεδο δυσκολίας διαφορετικά η μάχη θα είναι πολύ εύκολη και όχι τόσο διασκεδαστική.Καλό θα ήταν επίσης να τελειώσεις πρώτα το 2 και μετά να ξεκινήσεις το bbs.Υπάρχουν στο τελευταίο κάποιες ωραίες αναφορές σε χαρακτήρες του 2 οι οποίες δεν θα σου κάνουν μεγάλη αίσθηση αν δεν έχεις το έχεις τελειώσει το 2.
Για το oden sphere δεν ξέρω,αλλά το valkyrie profile 2 π ρ έ π ε ι να το παίξεις,είναι ένα από τα καλύτερα rpg των τελευταίων ετών.
Όταν πάρω στα χέρια μου το bbs θα γράψω άμεσα εντυπώσεις.
Tidy!
In Matsuno we trust.
valkyrie profile 2 π ρ έ π ε ι να το παίξεις,είναι ένα από τα καλύτερα rpg των τελευταίων ετών.
Συμφωνω και προσυπογραφω!!
και το odin sphere να παιξεις ομως mr.nooto αν εξαιρεθει το συστημα με το invectory και τα items που ειναι καπως εκνευριστικος ειναι και αυτος ΑΑ τιτλος για ps2
Cashback from over 400 brands all on one platform. Shop with Rakuten & stack offers with discounts, voucher codes and cashback for great savings at top brands.
Ψιλομάπα,είναι στο ίδιο στιλ με τα dissisia και crisis core:Το κουτί του παιχνιδιού,τοποθετημένο σε ένα σκληρό χαρτονένιο κουτί μαζί με 2 καρτ ποσταλ και ένα artbook.Θα ήταν καλή προσθήκη ένα πλήρες soundtrack ή ένα making of με σχόλια του νομουρα για την σειρά.Τέλος πάντων,αν αποφασίσετε να το αγοράσετε μην το πάρετε από το play,μπορείτε να το βρείτε σε τιμή χαμηλότερη των 40 ευρώ.
Ναι κλασικά... Είναι λίγο βαρετό μια και σχεδόν όλα τα παιχνίδια τους για PSP έχουν αυτού του είδους την συγκεκριμένη «συλλεκτική» έκδοση... Αν και μου αρέσουν τα artbooks θα προτιμούσα και εγώ ίσως κάποιο OST αντί για τις κάρτες...
Για χαμηλότερη των 40€ που; Εγώ το βρήκα για 35£ στο Zavvi από όπου το έχω προ παραγγείλει...
Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
--------------------- animEΛ_ΛΑΣ
Φίλε vaynard και εγώ day 1 πάω.Το bbs ήταν για εμένα το παιχνίδι που περίμενα πιο πολύ να κυκλοφορήσει φέτος μαζί με το ff13.Σε κάποια φάση το είχα παρακάνει,κάθε λίγο και λιγάκι έμπαινα στην σελίδα του παιχνιδιού ελπίζοντας ότι θα έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας στην δύση.
Τα kingdom hearts τα λατρέυω,είναι μια από τις αγαπημένες μου σειρές.Τα έχω παίξει όλα πολλές φορές(εκτός του chain of το οποίο έχω παίξει μια φορά) στο ανώτατο επίπεδο δυσκολίας μάλιστα.Αυτό που θα ήθελα πάρα πολύ είναι να παίξω το kh2final mix αλλά δεν έχω υπομονή να βλέπω translation faqs.Eλπίζω σε κανένα fan translation patch.Συνέβη με το international του 12,γιατί όχι και με το kingdom hearts 2;
Μια που πιάσαμε παιχνίδια του πλει2,πρέπει να πιάσω σε κάποια στιγμή τα suikoden 5,persona 3,persona 4...
Κιρμπυ εγώ το παρήγγειλα από το the hut.Βασικά στο προηγούμενό μου ποστ εννοούσα χαμηλότερη των 48 (τιμή play)ήθελα να πω,μπερδεύτηκα.
Tidy!
In Matsuno we trust.
Μια που πιάσαμε παιχνίδια του πλει2,πρέπει να πιάσω σε κάποια στιγμή τα suikoden 5,persona 3,persona 4...
πωπω μερικοι εχετε κενα shame on you
εγω ευτυχως κοιταω λιστες με ps2 rpgs απο + καποια αλλα must games για ps2, και ευτυχως δεν εχω τρυπες και αποθημενα
μια καλη αρχη για τσεκαρισμα αν εχετε χασει κατι μπορει να γινει εδω
deus εχω request!! μετα το BBS πιανεις suikoden 5 και μετα καπακι καποιο persona! (fes or 4)
Comment