Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom hearts: Birth by Sleep

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Δεν πειράζει από ότι βλέπω είναι εκεί φτηνότερο. Άλλαξα ήδη προπαραγγελία!! χεχε
    Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
    ---------------------
    animEΛ_ΛΑΣ

Comment

Vaynard θα τα παίξω σίγουρα,αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ πότε.

Βλέπεις ο χρόνος μου είναι πλέον αρκετά περιορισμένος(λόγω δουλειάς+μελέτης) και χρειάζομαι αρκετά περισσότερο χρόνο για να τελειώσω ένα παιχνίδι και κυρίως όταν πρόκειται για rpg.

Έχω και αρκετά παιχνίδια να παίξω σε νέες κονσόλες(πχ δεν έχω ακόμη τελειώσει το demons souls αν και υπάρχει σπίτι,ντροπή,το ξέρω)και όπως καταλαβαίνεις η επιλογή ορισμένες φορές είναι αρκετά δύσκολη.

Τώρα που το σκέφτομαι έχω και άλλα κενά,για να χρησιμοποιήσω δική σου έκφραση:Baten kaitos 2,skies of arkadia,tactics ogre the knight of lodis,shining force 3,dragon force.(Τα 2 τελευταία τα απέκτησα πρόσφατα)Γενικά έχουμε αγοράσει αρκετά rpg τα τελευταία χρόνια με τον μπρο τα οποία παίζουμε σιγά σιγά.Τα περισσότερα έχουν τερματιστεί,αυτά είναι όσα έχουν μείνει.

So many games,so little time...Όρεξη να υπάρχει...

Εντιτ:Καλά το persona 4 έχει σαρώσει στις βαθμολογίες,είναι πιο πάνω ακόμη και από το final fantasy 12!

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
      In Matsuno we trust.

Comment

Tha paiksoume Versus otan to teleiwsoume etsi?
        Evans kai Deus esas koitaw giati eiste kai konta.

Kserw pws to paixnidi tha exei endless customisation se eksoplismous kai kinhseis opote to teliko apotelesma pou tha akolouthisei o kathenas mas tha einai diaforetiko.

Ypothetw pws tha ginei wraio discussion gyrw apo to sygekrimeno thema
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

Ground εννοείται!Όντως από ότι φαίνεται το σύστημα μάχης του παιχνιδιού θα τα σπάσει οπότε θα έχουμε ενδιαφέρουσες gaming φάσεις στο επόμενο meeting.;)

Tα psp θα πάρουν φωτιά.:xp:

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
          In Matsuno we trust.

Comment

μεσα και εγω εννοειται,

παιδια μπορουμε να παιξουμε και μεσω ps3 με adhoc party

η με το xkai αν και απο εκει δεν εχω ψαξει την δουλεια

ειχα παιξει ετσι το dissidia, kai λιγο to monster hunter unite

δεν εχεi σοβαρο input lag

Comment

Πω ρε γμτ είδα το λινκ που παρέθεσες Vaynard.Έχω πολλά από τις πρώτες θέσεις που δεν τα έχω αγγίξει.Άσχετο,αλλά το FES έχει μέσα και το 3 έτσι;Deus πριν πιάσεις το Ρ4 πες το μου,να το πιάσουμε παρέα.Ξέρω είμαι οφ τόπικ αλλά δε βαριέσαι.
              Carpe diem

Comment

Γενικά είσαστε off-topic όλοι σας από το post του nooto που ξεφύγατε λέγοντας για το Persona και τέτοια άλλα RPG. Αν θέλετε τέτοια συζήτηση, πείτε την σε κάποιο chat ή σε νέο θέμα...
                sigpic

Comment

E εντάξει μια χαρά συζήτηση κάναν τα παιδιά.Δεν πειράζει!Εγώ πολύ πιθανόν αύριο να έχω psp phat οπότε θα είμαι και εγώ από αυτούς που θα έχουν το παιχνίδι σύντομα και θα σας περιμένω για ανελέητα battles σε κάποιο επόμενο meeting!Βtw το σκέφτομαι να πάρω κάποια αυθεντική έκδοση και αν θα το κάνω θα'ναι η απλή καθώς η άλλη δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο!Ε ρε φωτιά που θα πάρουν τα psp φέτος!
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

To prwhgoumeno diko mou post kai ta epomena 2 einai entos thematos.
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

Ο neogaf-ισμός στο μεγαλείο του...

Θάνο, πάρε καλύτερα το PSP 3000 που έχω κι εγώ.
                      sigpic

Comment

Μπα δεν χακάρεται αυτό!
                        Άσε που το βρήκα και σε σχετικά καλή τιμή όχι πολύ πάνω από τα 100E δηλαδή και σε καλή κατάσταση απ' ότι φαίνεται.Θα το δω αύριο και θα το τσιμπήσω.Όταν θα'χω τελειώσει την εξεταστική θα πιάσω το birth by sleep ο ίδιος και θα το λιώσω.Περιμένω πολλά από αυτό το game!
                        Nintendo I.D.: paixtis
                        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Το Birth by Sleep δεν θα διατεθεί ψηφιακά

Δυσάρεστα τα νέα για τους κατόχους PSP Go που περίμεναν με ανυπομονησία το Kingdom Hearts: Birth by Sleep, μιας και η Square Enix ανακοίνωσε ότι δεν σχεδιάζει "προν το παρόν" να κυκλοφορήσει τον τίτλο σε ψηφιακή μορφή

Comment

Nai ta nea einai dysaresta gia tous 100-150 pou exoun PsP Go.
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

νομιζω πως υπερβαλλεις λιγο στον αριθμο....παιζει να ειναι λιγοτεροι

Comment

Γιατί δεν έμεινε το panle systmem του days;;;

Comment

Working...
                                X