Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom hearts: Birth by Sleep

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Και για μένα είναι το καλύτερο σε πολλούς τομείς.Μόνο παράπονο η μικρή διάρκεια για το κάθε σενάριο και η σχετικά μικρή δυσκολία του.Κατά τα άλλα μιλάμε για τεράστιο έπος.Εμένα αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο ventus.Το roll του είναι πολύ καλύτερο της aqua(μπορείς να σωθείς από το οτιδήποτε με συνεχόμενο roll σε αντίθεση με το πιο αργό της aqua) και από πλευράς story με συγκίνησε περισσότερο!
    Nintendo I.D.: paixtis
    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Den exeis dikio gia to Cartwheel ths Aqua, exei akrivws ta idia invincibility frames me to Dodge roll.
      To story pou me syginhse perissotero htan tou Terra.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Πολύ πιο αποτελεσματικό το roll του ventus.Σε ορισμένα σημεία που πολεμούσα τα secret bosses με aqua φοβόμουν μήπως φάω hit ενώ με ven ήμουν πολύ πιο σίγουρος!

Comment

• Aplws suckareis.
          "

Greek Gaming Videos

Comment

• Χαχα καλό!Δεν υπάρχει η ταχύτητα του ven.Η άλλη είναι πιο αργή!

Comment

• Dodge roll = Cartwheel.-

Comment

• Και μένα μου φάνηκε πιο γρήγορος ο Ventus,αλλά συμφωνώ όσον αφορά τα invincibility frames είναι ακριβώς τα ίδια.Είδα και το hiden movie το οποίο έπρεπε να το επιλέξω τελικά,ενώ εγώ νόμιζα πως ήταν η post credits scene.O MF ποιος λέτε πως είναι;Έχω στο μυαλό μου ένα πρόσωπο,αλλά επειδή έχει περάσει και καιρός από τότε που έπαιξα το 2,σκέφτομαι μήπως τα έχω κάνει αχταρμά στο μυαλό μου.Πείτε με spoiler tags μιας και δεν το έχει παίξει ακόμα ο Christop.
                Ερμηνείες για το hidden movie δεκτές.Απλά όχι spoilers για το Dream Drop Distance please.
                Carpe diem

Comment

• Ωραίος αλταηρ, επιτέλους το τελείωσες. Ποτέ δεν είναι αργά τελικά. Τελικές εντυπώσεις; Σου άρεσε το παιχνίδι;

Το birth όντως δεν είναι πολύ δύσκολο, κάποια bosses έχουν πρόκληση βέβαια αλλά τα unversed παραείναι εύκολο να τα νικήσεις, δεν είναι αρκετά επιθετικά για να αποτελέσουν απειλή και κυρίως στα τελευταία στάδια του παιχνιδιού που έχεις ξεκλειδώσει τρελά commands.

Τα αγαπημένα μου kh είναι τα 1 και 2 και το bbs να είναι λίγο πιο κάτω. To dds θεωρώ ότι είναι πολύ καλό παιχνίδι με πολλά δυνατά σημεία ( επιτέλους ένα kh που το κάνει σωστά όσον αφορά την πρόκληση ) αλλά στην ιστορία το χάνει, ανοίγει κάποια θέματα που είναι αχρείαστα και τραβάνε την ιστορία από τα μαλλιά. Όπως και να έχει είναι ένα παιχνίδι άξιο της σειράς.

Παίχτη ο ground έχει δίκιο, έχουν το ίδιο invinsibility και οι δύο κινήσεις, απλά εσύ συνήθισες να παίζεις με ventus και για αυτό σου φαίνεται πιο βολικό.

Περιμένω και εγώ πως και πως το hd remaster αλλά κυρίως για το kingdom hearts 2 final mix. Το bbs λογικά θα είναι πολύ βελτιωμένο στο ps3.

Altair στο dds μαθαίνεις ποιος είναι ο mysterious figure οπότε όλοι μας ξέρουμε ποιος είναι, δεν μπορούμε να μιλήσουμε υποθετικά. Αλήθεια εσύ ποιος πιστεύεις πως είναι; Δεν θα σου επιβεβαιώσω τις υποψίες σου, απλά έτσι, κουβέντα να γίνεται.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                  In Matsuno we trust.

Comment

• Εγώ δεν κατάλαβα από το 3d ποιος είναι.Είχα μείνει στην εντύπωση που είχα όταν τον πρωτοείδα.Δεν είναι αυτός που φαίνεται ότι είναι?
                    Για τα invincibility frames τα μετρήσατε ένα ένα??Εμένα δεν μου φαίνεται τόσο γρήγορο το cartwheel της aqua...

Comment

• Den einai thema taxythtas re palave...
                      Oso eisai aoratos sto dodge roll allo toso eisai aoratos kai sto cartwheel, epishs dianyoun akrivws thn idia apostash.

Oso kaneis synexomena cartwheel h dodgeroll eisai synexomena atrwtos.

Postarw to video pou ekana enantia sto Lingering Sentimen tou Vanitas.
                      Den mporei na me xtypisei oso kanw Cartwheel, mporeis na to deis sta prwta defterolepta.
                      Den yparxoun poio xyma epitheseis gia na testareis afto to pragma se oloklhro to paixnidi, ean den se peisei kai afto tote kalytera ksexna to thema teleiws.
                      Eleos, stamata na epimeneis ama den ksereis.

"

Greek Gaming Videos

Comment

• Θα επιμείνω γιατί αυτό βλέπω.Από κει και πέρα όπως νομίζει ο καθένας και όπως έχει συνηθίσει.

Comment

• Aplws den ksereis na paizeis.
                          Den ginetai egw na eimai synexws atrwtos kai esy na trws xtyphmata.
                          "

Greek Gaming Videos

Comment

• Bρε παίχτη το να αν είναι πιο γρήγορο το cartwheel από την αντίστοιχη κίνηση του βεντους δεν έχει σχέση με τo invinsibility, άλλο το ένα άλλο το άλλο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι και οι δύο κινήσεις έχουν invinsibility frames. Το ότι έτσι βλέπεις τον βεντους σημαίνει απλά ότι συνήθισες το gameplay του.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                            In Matsuno we trust.

Comment

• Ξαναλέω τα έχω κανει αχταρμά στο μυαλό μου οπότε παίζει να είναι εντελώς άκυρος αυτός που θα πω.

Ansem;
                              Σκέφτηκα κι άλλες εκδοχές,από άτομα που δεν έχουμε συναντήσει στο παιχνίδι και απλά έχουν αναφερθεί πχ από τις Xehanort reports.
                              Deus φυσικά και μου άρεσε,πραγματικά το λάτρεψα και ανυπομονώ να το ξαναπιάσω στο ΠΣ3 να κάνω τα πάντα,secret bosses,mirage arena κλπ.
                              Carpe diem

Comment

• Είδα το (μεγάλο) βίντεο που κάνανε Recap ό,τι ξέρουμε μέχρι τώρα για το KH οπότε δεν έχω πρόβλημα. Μετά τα Kh3, Witcher 3 θέλω να ανακοινωθεί και το HL3 για να κλείσω επιτέλους τον κύκλο των αγαπημένω μου σειρών και να ολοκληρωθώ σαν Gamer...

Comment

Working...
                                X