Announcement

Collapse
No announcement yet.

God Of War III

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ακριβως.Εγω οταν βγηκε το RE4 μου ειχαν πει νεος στο ΤΕΙ τοτε να παω για καφε με μια παρεα και τους λεω "οχι παιδια μολις πηρα ενα game θα κατσω να λιωσω".Ευτυχως δε με ξανακαλεσαν απο τοτε.

Και μη τρολαρεις το θρεντ.
    Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
      Αυτην την στιγμη κατεβαζω το demo αλλα με αυτον το ρυθμο θα κατεβει αυριο (ειναι και 2600mb)
      τεσπα στα @@ μου τωρα εχω σοβαροτερες δουλειες παω για καφε
      οταν γυρισω θα σας πως να το κατεβασετε και εσεις αν θελετε
      Μόλις άνοιξες το κουτί της πανδώρας.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
      In Matsuno we trust.

Comment

Ευτυχως ειχα αφησει ανοιχτο πσ3 να κατεβαζει και τωρα παιζω gow3

λοιπον καταρχην να πω ευχαριστω στον BFmarvog.

Ο τροπος τωρα

create a new user μετα sign in με existing user account
        mail:gow3_demo@live.co.uk
        password: money1

και μετα στο account management(εκει που βλεπεις την λιστα με το τι εχεις κατεβασει) κατεβαζεις το Demo

Υ.Γ.μετα παρακαλω να σβηστε τον λογαριασμο
        καθε φορα που μπαινει αλλος σας πεταει εσας οποτε καντε γρηγορα
        μην φοβασετε αν αρχησει να κατεβαζει και να σας πεταξει καποιος συνεχιζει να κανει download

Comment

lol ρε ποσο επος μολις μπηκα.Τα σπασε!!!Ελα στο shoutbox να σε ρωτησω κατι
          Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

A ξεχασα να πω οτι το Demo ειναι αυτο της E3 οποτε μιλαμε για σχετικα πολυ παλιο build (ακομα και στη Ε3 ειχε τονιστει οτι ηταν ηδη παλιο) και το τελικο build θα εχει πανω απο 1 χρονο διαφορα απο αυτο
            οποτε καταλαβαινεται θα εχει πεσει πολυ περισσοτερη δουλεια σε ολους τους τομεις

Comment

Το βαζω σε λιγο και το λιωνω ασχημα.
              Ground_Zero:

Comment

"Δεν υπαρχει αγαπη και συγχωρεση,μονο μισος και αιμα."

-Απο τα απομνημονευματα του Λιακουρα Μακρυπουλι.

Καποιες σκορπιες σκεψεις μετα το demo του God of war III.Λοιπον φιλτατοι θα προσπαθησω να σας μεταλαμπαδευσω αυτες τις γνωσεις και τις εμπειριες ζωης θα ελεγα,που αποκομισα απο το demo του παιχνιδιου τουτου.

Ενας πρωην σπαρτιατης στρατιωτης χτυπημενος απο τη μοιρα στεκεται βουβα και απεριφραστα στο πεδιο της μαχης.Κουφαρια εχθρων παντου που σε κανουν να σκεφτεσαι τη ματαιοτητα ολων.Το αρμα του Θεου Ηλιου περναει απο μπροστα του με περρισια υπερηφανια δειχνοντας του το δρομο χωρις επιστροφη.Ο στρατιωτης γυριζει το κεφαλι του γεματος μισος προς τους εχθρους του.Μισος; αληθεια τι παει να πει αυτο;Αν πιστεψουμε τη Βιβλο ειναι το εξης:

"Ο άνθρωπος που έχει μίσος είναι εκ του πονηρού και είναι από τώρα στην κόλαση και γεύεται ήδη τα βάσανα της απ’ αυτή τη ζωή. «Πας όστις μισεί τον αδελφόν αυτού είναι ανθρωποκτόνος και εξεύρετε ότι πας ο ανθρωποκτόνος δεν έχει ζωήν αιώνιον μένουσαν εν εαυτώ» (Α΄ Ιωάν. γ΄ 16). Βασανίζεται μέρα νύχτα γιατί σκέφτεται τον άνθρωπο που μισεί. Οι αρτηρίες της καρδιάς του συσπώνται και αισθάνεται πονάκια στο στήθος, το στομάχι του πετρώνει και αισθάνεται ένα βάρος. Βρίζει τον εχθρό του και αισθάνεται μια προσωρινή ικανοποίηση. Πολλές φορές, μια άγρια χαρά γιατί πέτυχε να τον προσβάλλει και να τον εξουθενήσει. Πάει να κοιμηθεί όμως και δεν μπορεί, γιατί είναι ταραγμένη η ψυχή του. "

Ο πρωην σπαρτιατης ομως δε νοιαζεται γι αυτα.Η σκληρη ποτισμενη με πονο και αιμα ψυχη του ζητα εκδικηση...και ο χαρος ξεκινα....

Το παιχνιδι ειναι κλασσικο god of war,το build ειναι παλιο οπως αναφερει και το ιδιο το ντεμο στην εισαγωγη του και προβληματακια υπαρχουν.Σε CRT οθονες ειδικα φαινεται πως δεν ειναι προσεγμενο αλλα η εκδοση αυτη θα ειναι σχεδον ενος ετους παλια οταν κυκλοφορησει ο τιτλος.Τα οπλα περα απο τα κλασσικα chains ειναι και το Cestus,τα γαντια του μισους που σκορπανε πονο,φοβο και θανατο.Η δονηση ειναι η καλυτερη ου εχω δει σε παιχνιδι του ειδους,πραγματικα.Το Demo συνεχιζει με τον Kratos να κατευθυνεται προς το Θεο Ηλιο αφαιρωντας χωρις καμια φειδω οτι ζωη βρεθει στο διαβα του.

Δε μπορεις να τιθασευσεις το παθος του Kratos σε καλουπια λογικης,ουτε τη διψα του για εκδικηση.Ξεριζονωντας το κεφαλι του Θεου βλεπεις στα ματια του το μισος και αντιστοιχα στα ματια του Θεου,τον πονο αυτης της ζωης που σε κανει να αναρωτιεσαι αν υπαρχει γυρισμος..

Κανενα ερεισμα δεν εχει ο ηρωας στην αποστολη του,μονο τη διψα για εκδικηση,τιποτα ομως δεν αποτελει τροχοπεδη για να το καταφερει,η σιγουρια του ειναι εκδηλη απο τη πρωτη μεχρι τη τελευταια στιγμη.

Σε ολη τη διαρκεια του gameplay σε πλημμυριζουν και υποβοσκουν θα ελεγα κατα τη ταπεινη μου αποψη βιαια συναισθηματα,σα να θελεις να απαρνηθεις τον εαυτο σου και να γινεις εσυ ο ηρωας.

Ειναι κουναβια εκει στη Sony που δεν εχουν το demo διαθεσιμο για ολους.

Αγαπημενοι μου φιλοι πιστευω να εχετε καταλαβει για περι τινος προκειται.Ενα φεστιβαλ βιαιοτητας και αιματος που ομως δε χωραει σε καλουπια.Πρεπει να ζησετε ολοι αυτη τη πρωτογνωρη εμπειρια.

Παντοντινα δικος σας..
                Ground_Zero:

Comment

Φίλτατε....

Με κατι τέτοια εμπεριστατωμενα review νιωθω πραγματικα τιμη μου που μοιραζομαστε την ιδια ψηφιακη γωνιά σε τουτο δω το ταπείνο φόρουμ...

Αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη να σου πω ενα ευχαριστώ και νιωθω δικαιωμενος που ποτέ δε σταμάτησα να πιστευω οτι εισαι ο "γιος του ηλιου..."

Μετά τιμής...

Comment

Αγαπητε..

Σε ευχαριστω απο τα βαθη της ψυχης μου γι αυτα τα λογια.Να ξερεις πως και γω ειμαι υπερμετρα χαρουμενος που υπαρχουν και αλλα ατομα σε ενα τετοιο χωρο που αντιλαμβανονται ενα διαφορετικο τροπο σκεψης μεσα απο ρηξικελευθα reviews...

Σε ευχαριστω για τον πολυτιμο χρονο που αφιερωσες φιλε μου...
                    Ground_Zero:

Comment

Nomizw oti to demo tou God of war 3 einai yperektimhmeno
                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Mα Θαναση μου το παιχνιδι αυτο σου βγαζει αισθηματα και πτυχες του χαρακτηρα σου που ποτε δεν ηξερες,παντα ηταν εκει να σε στοιχειωνουν αλλα ποτε δε βγαιναν στην επιφανεια...
                        Ground_Zero:

Comment

Αυτός ο διάλογος μου κάνει λίγο στυμένος :xp: .

Comment

Toso stymenos oso ena portokali pou ginetai portokalada

Azrael to paixnidi mporei, gia to demo den kserw
                            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                            Kindred, this blade and I.
                            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                            Greek Gaming Videos
                            Greek Final Fantasy Forum

Comment

Το κεφάλι στην υπογραφή του Άζραελ ποιανού είναι;
                              Originally posted by Squall Leonhart
                              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                              Originally posted by 丹野
                              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                              Originally posted by Ryu_gr
                              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Φιλτατε ειναι το κεφαλι του Θεου Ηλιου.

Παναγιωτη μου "στημενος" γραφεται..
                                Ground_Zero:

Comment

Working...
                                X