Announcement

Collapse
No announcement yet.

God Of War III

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Zboutses.O Kratos δε συνεργαζεται με κανεναν.Το πολυ πολυ να τον εκμεταλλευτει για να προχωρησει παρακατω και μετα να τον σκοτωσει.
    Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Originally posted by Azrael View Post
      Zboutses.O Kratos δε συνεργαζεται με κανεναν.Το πολυ πολυ να τον εκμεταλλευτει για να προχωρησει παρακατω και μετα να τον σκοτωσει.
      Δεν κακο αυτο που λες.......Co-op και στο τελος pvp σαν το double dragon ενα πραμα

Comment

Ω ρε τι μου θυμίσατε τώρα!

Double dragon!

Μετά από καμιά δεκαριά δεκάρικα που φάγαμε για να το τελειώσουμε εγώ και ένας φίλος μου μας έβαλε να πλακωθούμε και μας έστειλε αδιάβαστους!

Οκ,online multi,αλλά ο δεύτερος παίχτης ποιον χαρακτήρα θα ελέγχει;

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
        In Matsuno we trust.

Comment

Δεν ανακοινωθηκε κατι,φημη ειναι και αμφιβαλω,δε κολλαει στο παιχνιδι.Αν δεις στο βιντεο στη πρωτη σελιδα σε μια ερωτηση ειπαν πως φυσικα και σκεφτονται online επιλογες αλλα θελουν το game να ειναι single.Ισως να εχουν leaderboards με στατιστικα οπως στο DMC4 και μεχρι εκει.Δε χρειαζεται multi.
          Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Δεν χρειαζεται να ειναι στο single player
            θα μπορουσε να ειναι στα challenges
            και γενικα το co-op δεν εινα κατι που το ακουμε πρωτη φορα για το gow
            σαν ιδεα κυκλοφορουσε στην SCEΑ Santa Monica απο το πρωτο gow και μαλιστα ο ιδιος ο David Jaffe ειχε φτασει στο σημειο να πει οτι του αρεσε σαν ιδεα ο παρτνερ του Κρατος να ειναι ο Hercules (και με voice over απο Kevin Sorbo )

Υ.Γ. Παντως και εγω πιστευω οτι δεν θα ταιριαζε στο single player του GOW το co-op

Comment

Εγώ νομίζω ότι σε ένα παιχνίδι σαν το GoW ταιριάζει πάρα πολύ το διπλό. Στην ουσία πρόκειται για απόγονο των Double Dragon κλπ.
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Εγώ νομίζω ότι σε ένα παιχνίδι σαν το GoW ταιριάζει πάρα πολύ το διπλό. Στην ουσία πρόκειται για απόγονο των Double Dragon κλπ.
                Στο GOW ταιριαζει στον Κρατος δεν ταιραζει

Comment

Μulti στο GOW?Για κανένα λόγο παίδες.Απλά δεν κολλάει.
                  Carpe diem

Comment

Eγω δε μπορω αλλο....

Δεμ αντεχω την αναμονη,θελω να δω πως θα τελειωσει..η ομαδα αναπτυξης λεει θα ειναι πιστο στην ελληνικη μυθολογια.Λετε να σκοτωθουν ολοι(στανταρ αυτο και ο Κρατος μαζι)και γι αυτο να εχει τελειωσει ο δωδεκαθεισμος;Μετα ηρθε ο χριστιανισμος και πηρε τα πρωτεια.Μαλακα Κρατος εσυ φταις για ολα!!!!

Βγαινει στις 2 Μαρτιου μεζι με τα γενεθλια μου!

Αντε 5 μηνες γαμω..

Εdit-Για το ντεμο διαβασα η σονυ δεν ηθελε να το δωσει καν γιατι ειναι πολυ προχειρο το build,αλλα επειδη το ζηταγανε, το εδωσε αλλα σε λιγους σχετικα γιατι δεν αντιπροσωπευει τη τελικη ποιοτητα του παιχνιδιου, αν ηταν να δωσουν κατι γενικοτερα θα θελαν να ειναι οπως πρεπει.Οπως και να χει εγω πορωθηκα.
                    Ground_Zero:

Comment

Στο GOW ταιριαζει στον Κρατος δεν ταιραζει
                      Ναι σιγά μην του σκιστεί το καλτσόν...
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Χωρίς co-op το God of War III

http://gameover.gr/articles/%CE%A7%C...III.10424.html

Aμην.
                        Ground_Zero:

Comment

Originally posted by Azrael View Post
                          Aμην.

A Letter From The God Of War Team

Comment

Telika to collection se PAL tha er8ei se trilogia, de kserw an tha vgei ksexwrista.

Έρχεται το GoW III: Ultimate Trilogy Edition

Μία έκδοση, η οποία θα περιέχει το τρίτο επεισόδιο, καθώς και το God of War Collection

Η SCEE επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του God of War III: Ultimate Trilogy Edition, είναι μία επανέκδοση των δύο πρώτων επεισοδίων της σειράς για το PlayStation 3, σε υψηλή ευκρίνεια και 60 fps, υπό μορφή Blu-ray, η οποία όμως ήταν αποκλειστικό προνόμιο της Αμερικής. Το God of War III: Ultimate Trilogy Edition θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το God of War III και θα συμπεριλαμβάνει τα εξής:
                            - God of War III

- God of War Collection (God of War & God of War II)

- Επιπλέον περιεχόμενο από το PSN (God of War Combat Arena, 7 νέα Challenges, Dominus, Apollo, Phantom of Chaos, Forgotten Warrior Skins)

- Αποκλειστικά βίντεο από το PSN (God of War: Unearthing the Legend Franchise Documentary)

- Τα soundtrack και των τριών επεισοδίων, καθώς και το God of War: Blood and Metal EP –μία heavy metal εκτέλεση της μουσικής της σειράς.

- Artbook και postcards
                            Δεν ανακοινώθηκε ακόμη η τιμή του πακέτου.
                            http://gameover.gr/news/%CE%88%CF%81...ion.10760.html

edit---h pic tou paketou, holy shit!!

Ground_Zero:

Comment

Αυτα ειναι, θα τα εχω απο τρεις φορες τα GOW Ι,ΙΙ :xp:
                              Τουλαχιστον απο οτι βλεπω στην Ultimate Trilogy Edition η Collection εχει διοφορετικο boxart

:xp::xp:

Υ.Γ. Δεν πειραζει ομως γιατι τα λεφτα πανε στην sony :phil: που τα χρειαζεται για να βγαλει και αλλα exclusives που θα φανερωνουν την ανωτεροτητα του PStriple
                              ετσι για να το βουλωσουν οι (π)ορδες των Haters :whip:
                              και επιτελους να καταφερει η βιομηχανια να βγει απο αυτο το τελμα της γκιμικιας και να επιστρεψει στην Hardcoριλα

Y.Γ.2:GOW ρεεεεεεεεεε

Υ.Γ.3:Kratos ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ (αεκ)

Υ.Γ.4: Δειτε αντιδραση απο το νεο footage

New GOW 3 Footage Leaves N'Gai Croal And HipHopGamer Speechless

Comment

Yπάρχει demo του GOW III στο psnetwork;
                                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Working...
                                X