Announcement
Collapse
No announcement yet.
God Of War III
Collapse
X
-
SPOILER ALERT
Brand New God of War 3 Gameplay Footage
Αμα εσκαγε και λιγο ο κωλογερμανος που μιλαει!
Leave a comment:
-
Ο hiphopgamer στον χώρο των δημιουργών του GOWIII
Leave a comment:
-
Αναρωτιόμουν πως θα ήταν η μάχη Κράτος εναντία Ηρακλή. Θα ήταν το απόλυτο έπος με επικές δυνάμεις. Ένας ημίθεος με την απίστευτη δύναμη και να δείχνει τον Ηρακλή πολύ Bad-ass και ο Κράτος να έχει μόνο τα σπαθιά του. Έπος θα ήταν.
Εμένα δεν μ' απασχολεί τι ότι γαμάνε την Ελληνική μυθολογία. Παιχνίδι είναι και θα παραμείνει παιχνίδι. Αν το κάνανε ταινία και με ότι να ναι ηθοποιούς θα ξενέρωνα την ζωή μου. Δεν θα μιλήσω για την ταινία God of War που ετοιμάζουν, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν διαφέρει και πολύ από την ιστορία του.
Leave a comment:
-
Καλα αυτο με τους Gyrous το ξερω και το ειχα δει κι εγω.... Ποσα σουβλακια μπορει να ειχε φαει ο developer οταν ηρθε διακοπες στην Ελλαδα ρε μλκ... χαχαχα!!!
Leave a comment:
-
Ναι αυτό λέω ΑΖ.Το είχα παίξει κι εγώ μικρός αλλά δεν τη θυμόμουνα αυτή τη λεπτομέρεια,μέχρι που διάβασα ένα τεύχος του Gamepro που είχε σχετικό αφιέρωμα για τη μυθολογία μας και πως αυτή αξιοποιείται ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων.
Leave a comment:
-
poio re?Μην μιλήσουμε για το επικό Herc's Adventures που έτρωγες Gyros για να γεμίσεις ζωή.

mipws itan ena 2D sto psone? to xa paiksei alla de to thymamai auto
Leave a comment:
-
Τουλάχιστον φτιάχνουν κάτι καλό μέσω αυτής.Δεν είναι όπως το Spartan Total Warrior πχ στο οποίο είχες έναν Σπαρτιάτη και τα έβαζες με τους Ρωμαίους (;;;;) καθώς και με διάφορα μυθολογικά πλάσματα (?!?!?!).Κι εντάξει ο τίτλος δεν ήταν κακός,όμως δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.Ένα απλό hack n slash σε στυλ Dynasty Warriors ήταν,απλώς λίγο διαφοροποιημένο.Μην μιλήσουμε για το επικό Herc's Adventures που έτρωγες Gyros για να γεμίσεις ζωή.
Leave a comment:
-
katalavainw ti les. k egw exw porwsi me th mythologia mas, alla ena game einai. toulaxiston dinoun ypostasi stous theous kai sto poso epos einai i istoria mas.
Leave a comment:
-
Εμένα το θέμα της μυθολογίας με ενοχλούσε στο 1.Πλέον το έχω ξεπεράσει και απλά ευχαριστιέμαι τον τίτλο.
Leave a comment:
Leave a comment: