Announcement

Collapse
No announcement yet.

God Of War III

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 丹野
    replied
    Είναι όπως το είπε. Το Demo το είχαν για να μας το δώσουν να το δούμε και να το δοκιμάσουμε για την κάβλα μας.

Το τελικό αποτέλεσμα που θα μας δώσουν θα είναι στο DVD που θα έρθει ! Αν διορθώσουν το smoothness και πολλά άλλα, τα γραφικά του θα είναι το απόλυτο έπος !

Οι κινήσεις και οι τεχνικές του Κράτου είναι ίδιες με το God of War II, αλλά η διαφορά είναι ότι αν πατήσει κανείς το L2 ή το L1, θα βγουν νέα όπλα και νέες κινήσεις που δεν υπήρχαν πριν. Τώρα ο Κράτος έχει τα φτερά του Ίκαρου, του αλόγου που καβάλησε στο God of War II. Το πως απέκτησε τα φτερά του θα το μάθουμε στο full game.

Στην πρώτη φορά είναι παλούκι επειδή πρώτη φορά έχεις έναν τέτοιο χειρισμό με το mini game με τα κουμπιά την ώρα που ξεριζώνεις τους εχθρούς. Στα 2 προηγούμενα ήταν πάντα από πάνω. Τώρα είναι γύρω από την οθόνη.

Η μουσική και η φωνητική υπόκρουση είναι ίδια με τα προηγούμενα.

Η διαφορά εκεί είναι ότι το A.I. των εχθρών έχει ανανεωθεί κάπως, ιδίως των αφεντικών, κάτι που δεν κάνανε για τα προηγούμενα, κυρίως του πρώτου. Οι μάχες εκεί πέρα είναι επικές και το πως περνάει ακάθεκτος ο Κράτος με τα εμπόδια είναι ένα έπος τρελό !

Η αδρεναλίνη μου ανέβηκε στα ύψη κάθε φορά που γ---σε και έδερνε ! Τι hype κι αυτό !

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    to demo einai to palio build kamia sxesi me to teliko apotelesma.

to eida to episode, einai poly smooth se frames kai ta grafika ta kalytera sto PS3.

Auto pou m arese einai pou ontws diksan polla nea stoixeia, opla, boss fights(me ton Hades epos) kai apisteuth klimaka.

March can't come soon enough.

sorry gia ta greeklish sto net cafe einai gtp to keyboard k einai pain in the ass na allaksw se ellinika.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Εμένα είναι λες και κατεβάζω κάνα torrent. Έλεος δηλαδή !

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Lol μολις μπηκα σε νετ καφε να δω τι γινεται.Τωρα πατησα να κατεβαινει το episode ολοκληρο.Ειναι μεγαλο 20 λεπτα,δεν εχω δει κατι απο το παιχνιδι ακομα, μολις μπηκα.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Το κατεβάζω να χαρώ το έπος. Αργεί σα χελώνα μ' τέτοια σύνδεση...

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Απίστευτο, άξιο.

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Διαολε τα σπάει ολα! Αδυνατώ να μαζεψω το σαγόνι μου απο το πάτωμα! Που είσαι azra να τρελαθείς.
    Η κλίμακα, η κλίμακα, λιποθυμω!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Γραφικά; Είναι σα να παίζεις CGI που να πάρει. Το Uncharted 2 ξεπεράστηκε τόσο γρήγορα και μάλιστα με τεράστια διαφορά!

Eντάξει τώρα τελείωσε, πιο έπος δε γίνεται. Δυστυχώς θα περιμένει λίγο εξαιτίας του FF XIII, αλλά θα τιμηθεί και με το παραπάνω.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Πώ ρε φούστη ΓΡΑΦΙΚΑ!:yupi:

Leave a comment:

• Evans
    replied
    AZRAEL ΦΑΕ ΧΩΜΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ!

Footage από GoWIII, τώρα το βλέπω. Φαίνεται άπειρα επικό.

Leave a comment:

• Naked Snake
    replied
    Μόλις τελείωσα το demo.Παιχνίδι φτιαγμένο αποκλειστικά για τα απωθημένα μας.Έπος.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Το build της E3 2009 είναι η κανά πρόσφατο με λιγότερο bugs και καλύτερο τεχνικό τομέα;
    Δε ξέρω αλλά προσωπικά έτσι και αλλιώς πρώτη φορά θα δω το GOWIII από κοντά.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το build της E3 2009 είναι η κανά πρόσφατο με λιγότερο bugs και καλύτερο τεχνικό τομέα;

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Πάντε να κατεβάσετε το demo του GOWIII!

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Λοιπον Παρασκευη θα εχει πολυ πραμα τελικα.Tons of gameplay λενε στο GT και πολλα setpieces.Καποιοι directors λενε πως απο δω και περα ο,τι βγαινει, ειναι spoiler οποτε "δειτε με δικο σας ρισκο" λενε.

Εγω θα λειπω οποτε Εβανς ενημερωνε το θρεντ.

edit-πολλα 'λενε' εγραψα

Leave a comment:

Working...
X