Announcement

Collapse
No announcement yet.

God Of War III

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κοίτα είπα και παραπάνω ότι ίσως μου φάνηκε τόσο εύκολο το παιχνίδι επειδή έπαιξα πρόσφατα και το titan mode του GoW II (που με δυσκόλεψε πάρα πολύ) και ήμουν αρκετά καλά προετοιμασμένος. Με όλα αυτά που άκουγα πίστευα ότι θα είχα μία εμπειρία τελείως διαφορετική και αυτό που τελικά πήρα ήταν ανάλογο των παλιότερων GoW (αλλά καλύτερο), για αυτό και ξενέρωσα. Το hype λοιπόν .

Τέλος πάντων, ο τόνος μου ήταν πάρα πολύ αρνητικός παραπάνω και με την καμία δε θέλω να αφήσω να εννοηθεί ότι δε μου άρεσε ή ότι δεν είναι τόσο καλό όσο είναι τα παλιότερα παιχνίδια της σειράς. Τα μόνα μειονεκτήματά του, κατά τη γνώμη μου, είναι το ότι σεναριακά ξεφεύγει τελείως και γίνεται γελοίο και ότι δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο στην αρχή (και στη μάχη με τον Κρόνο, όντως). Το τέλος θα ήθελα να είναι ανάλογο αυτών των μαχών, τα όσα συνέβησαν με τον Δία ήταν deja vu.

Εδώ να πω ότι γούσταρα πάρα πολύ με την 2D μάχη, τη θεώρησα πανέξυπνο σημείο στο δεύτερο GoW και σκεφτόμουν πόσο αποτυχία είναι που δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο 3 .

Azra τις αναλύσεις θα τις διαβάσω λίγο αργότερα και θα τις σχολιάσω ;) .

Το αγαπημένο μου boss θα έλεγα ότι ήταν ο Άδης αν και μου άρεσαν όλα πάρα πολύ. Ο Άδης απλώς μου άφησε ένα WOW feeling, ήταν το πρώτο σοβαρό boss fight του παιχνιδιού (ο Ποσειδώνας ήταν εισαγωγικό) και έμεινα λίγο με το πόσο γρήγορα πρέπει να παίζεις και με το πόσο εντυπωσιακές εναλλαγές στο φωτισμό συνέβαιναν όσο τον έδερνες. Το πιο εντυπωσιακό boss fight πάντως ήταν με διαφορά ο Ποσειδώνας και ο Κρόνος .

Δώσε καμιά συμβουλή για το challenge με τις μέδουσες, έκανες κάτι συγκεκριμένο για να το βγάλεις; Εγώ κυρίως πέρα δώθε σφάζοντας τα τερατάκια που σου δίνουν ενέργεια, αλλά θέλει πάρα πολύ τύχη. Τα υπόλοιπα challenges τα έβγαλα σε μία ώρα περίπου ως εξής:

- εκείνο που λέει να μη σε κάνουν gore τα τέρατα χρησιμοποιούσα L1+Δ στους μινώταυρους και διπλό άλμα + L1+Δ στους στρατιώτες, ενώ στο τελευταίο κύμα (μινώταυροι και στρατιώτες) τo Blade of Olympus.

- με τους 50 εχθρούς στην αρένα, κυρίως τετράγωνο+τετράγωνο+τετράγωνο και Ο+τετράγωνο.

- σε εκείνο που λέει να τους σφάξεις με γυμνά χέρια, έκανα πάντα πιάσιμο και τετράγωνο (προφανώς) και προσπαθούσα να ρίξω τα αγάλματα κάτω από την αρένα (στο κενό). Το έβγαλα με μερικές προσπάθειες.

- σε εκείνο που έλεγε να βρίσκονται 5 κύκλωνες στην αρένα, σπάμαρα ασταμάτητα το L1+Δ, βγαίνει τραγικά εύκολα αν το κάνεις σωστά.

- με τα urns έκανα evade για να προχωράω και τετράγωνο+τετράγωνο+Δ.

Νομίζω ξεχνάω κάποιο. Άντε σε κανά μήνα τώρα replay σε Titan για platinum .

Εdit: Ωραία, χαίρομαι που είναι τόσο μεγάλη η διαφορά μεταξύ God και Titan. Πιστεύω ότι και το σενάριο δεν το χάρηκα τόσο επειδή το είδα τόσο γρήγορα και εύκολα. Στο ΙΙ το είδα να εξελίσσεται πολύ αργά λόγο της δυσκολίας που αντιμετώπιζα στις μάχες και έτσι δε θεώρησα ότι έφερα τέτοιο πανικό χωρίς καν να δυσκολευτώ. Για τα orbs τώρα που με ρώτησες Azrael, dunno ρε συ, απλώς έψαχνα . Φαντάσου κι όλας ότι έχασα μερικά σεντούκια λολ.

Comment

• Δεν νομιζω οτι θα ειναι ενα GoW3 παιχνιδι.Γιατι ειπαν οτι τελος με την τριλογια.Ισως προκειται για καποιον νεο τιτλο.Αφου οι ιδιοι εχουν πει οτι δουλευουν πανω σε νεο ip.
      Η τριλογια τελειωσε , τα gow θα συνεχιστουν. Eνας director ειπε ''τελειωσαμε με την Ελληνικη μυθολογια'' ενας αλλος ειπε '' αν κανουμε αλλο, θα ειναι στο ιδιο setting, δε γινεται να το αλλαξουμε''. Go figure

Evans πρωτον, γιατι να φας κραξιμο, επειδη ειπες την αποψη σου, με επιχειρηματα;Ειδικα εσυ κιολας που ξερουμε πως μιλας και πως εχεις αποψη επειδη ασχολεισαι.

Λοιπον για τα challenges, εγω αφησα τις γοργονες στο τελος. Αυτη που μου τα εσπασε ηταν η bare hands.Εφτασα 4 φορες με το τελευταιο στρατιωτη στο χερι να πατησω Δ να τον κοψω και περασε το δευτερολεπτο. 4 φορες για ενα δευτερολεπτο!!!

Οι γοργονες ολοι λενε ειναι η πιο δυσκολη, την εβγαλα μεσα σε 4 φορες ομως.

Ενα tip:Να πας πανω τους να πατας Ο για grab, θα αρχισουν αμεσως να βγαζουν τη πρασινη λαμψη. Μολις γινει αυτο να πατας L1 για counter αλλα ΜΗ πατησεις το πληκτρο που θα σου βγαλει (Χ πχ)και τα παγωσεις ολα γυρω σου. Μη πατας τπτ και θα παγωσεις.

Κατεβασα χτες το DLC, τα νεα challenges of exile, δε παλευονται με τιποτα ομως.

Κατι ακομα που μου αρεσε πολυ ειναι, πως οταν σκοτωνεις καποιο Θεο, αυτο εχει συνεπεια στον Κοσμο. Μετα τον θανατο τπυ Ποσειδωνα, πλυμμηρες υπηρχαν παντου, μετα χαθηκε ο ηλιος και υπηρχαν συννεφα και καταιγιδες οταν σκοτωσε τον Helios, οι ψυχες μετα το θανατο του Αδη, δεν ειχαν που να κρυφτουν και μετα το τελος του Ερμη αρρωστειες μαστιζαν τον κοσμο.

Ρε κατι αλλο, ειναι ιδεα μου η ο Κρατος ειναι πιο ηρεμος στο 3; Και μιλαω για τα βιντεο. Μονο σε ενα σημειο που ανοιξε ο κουτι και ηταν αδειο και κοροιδευε ο Διας οι εκφρασεις του ηταν να χεζεσαι (ψυχοπαθης σε εκεινο το σημειο λολ). Αλλα γενικοτερα ηταν χαλαρος. Στα αλλα δυο θυμαμαι ειχες μια αισθηση στα βιντεο αλλα Κωστα Σομμερ, οτι θα βγει απο την οθονη να σε γαμησει. Στο 3 ηταν πιο ηρεμος.
      Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Nαι στο 3 τον έκαναν πιο ανθρώπινο, πιο soft θα έλεγα αν δεν ξεκοίλιαζε έτσι τον Κρόνο. Το μόνο σημείο, πέρα από αυτό που περιγράφεις, που ήταν τελείως imba ήταν εκεί που η Gaia του ζητούσε βοήθεια. Λέω αμάν, θα πέσει το σύμπαν τώρα. Το χειρότερο όμως ήταν εκεί που η Gaia του λέει ότι ανέβηκαν στον Όλυμπο για εκδίκηση και ο Kratos λέει με το ένα μάτι να γυαλίζει "Without me!" Ειδικά εκεί λέω πάει και η Ολύμπια και η Αθήνα και η Αρχαία Ελλάδα και ο κόσμος όλος. Ευτυχώς δεν ήταν πολύ κακός (της έκοψε το χέρι και την τσάκισε μόνο). BTW στο τέλος πίστεψα ότι η Gaia θα έλιωνε Δία και Kratos μαζί (θα ήταν πολύ cool πιστευω).

Άνοιξα λίγο το PS3 και έκανα το 1000 hit combo σε 3 λεπτά (είδα ένα video στο youtube για ένα καλό σημείο) και έφτασα τα 65% των trophies. Αύριο ελπίζω να παλέψω το challenge με τις γοργόνες (φαγώθηκα να τις λέω μέδουσες) και να πάρω και το αντίστοιχο trophy. Thanks για το tip, αύριο θα το δοκιμάσω. Πάντως εντάξει ξενερώνω που το επιστρέφω, εύκολα θα του έριχνα αμέσως ένα replay σε titan.

Τέλος πάντων, επιστροφή στην πίστη από αύριο-μεθαύριο (Final Fantasy XIII).

Comment

• Στο σημειο που πεφταν με τη Gaia μετα το σκηνικο με τον Δια που λεει ''Do not deny me my revenge'' επος απλα.

Με όλα αυτά που άκουγα πίστευα ότι θα είχα μία εμπειρία τελείως διαφορετική και αυτό που τελικά πήρα ήταν ανάλογο των παλιότερων GoW (αλλά καλύτερο), για αυτό και ξενέρωσα. Το hype λοιπόν .

Στα reviews λεγαν πως το core gameplay ειναι το ιδιο. Εγω στο λεγα απο το MSN συχνα, που τα ακουγες αυτα;
          Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Στη δυσκολία αναφερόμουν σε αυτό που έκανες quote, απλώς εκφράστηκα τελείως λάθος . Τέλος πάντων, μια που στο titan τα πράγματα είναι τόσο διαφορετικά δε με απασχολεί άλλο, ήδη έφυγε το ξενέρωμα της πρώτης στιγμής και θέλω replay. Σε κανά μήνα . Πάμε για FF XIII λέμε (έχω και το chocobo να κάθεται).

Comment

• Kαι γω λεω να το βαλω στο Titan αλλα να με παει νααα .

Aντε βγαλε τον Κερβερο(αμα φτασω ως εκει)
              Ground_Zero:

Comment

• Azrael το ξερω οτι η σειρα δεν θα σταματησει,αλλα ειπαν οτι μετα την τριλογια θα βγαλουν gow ανανεωμενο καποια στιγμη.Οχι στο κοντινο μελλον δλδ.Οποτε δεν νομιζω οτι προκειται για GoW.

Comment

• Αυτο ειπα και γω. Πολλα μπορει να ειναι. Μαλλον για το DLC.
                  Ground_Zero:

Comment

• Τώρα θυμήθηκα ένα σημείο που έπαιζε το επικό τραγούδι με το θείο lyric "ΩΩΩΩΩ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ." Πόση πώρωση πια :xp: . BTW το σκηνικό στο τέλος που πολεμάς τον Δία δεν είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό (background κτλ); Η δισδιάστατη μάχη εσάς σας άρεσε;

Comment

• Eμενα μου αρεσε πολυ η πρωτη μαχη με τον Δια, πολυ badass, τελεια μουσικη. Η δευτερη μεσα στη Gaia...really santa monica...really?

Eσυ ποιο σκηνικο λες στο τελος ακριβως. Εκει που ειναι fps?

Γμτ, δε προλαβαν να βαλουν το titan boss fight στο τελος, ελπιζω να μας το δωσουν συντομα!!

btw evans εκει στις γοργονες μη πολεμας καθολου ε. Κανε μονο αυτο που σου ειπα. Καλα 564 εχθροι στην οθονη και δεν πεφτουν τα frames σε αυτο το challenge.
                      Ground_Zero:

Comment

• Originally posted by Evans View Post
                        BTW το σκηνικό στο τέλος που πολεμάς τον Δία δεν είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό (background κτλ); Η δισδιάστατη μάχη εσάς σας άρεσε;
                        Οντως πολυ ωραιο background,oπως και αυτο του Αδη και στα Ταρταρα με τις ψυχες στην σπηλια.
                        Για την δισδιαστατη μαχη τι να πω...εγω δεν ευχαριστηθηκα τπτ απο το σημειο που εριξα την δυσκολια και μετα.Ενιωθα οτι επαιζα σε fast forward,oποτε απο κει και περα το παιχνιδι δεν μου προσφερε τις ιδιες συγκινησεις.Οποτε για μενα η μαχη με τον Δια ηταν η χειροτερη και αυτη που θυμαμαι λιγοτερο.

Comment

• @azrael: Ναι ρε εννοείται ότι δεν πολεμάω κανένα τέρας. Σαν challenge πάντως είναι το μόνο που δε μου άρεσε, τα άλλα έχουν έναν έξυπνο τρόπο να τα βγάλεις και θέλουν αρκετή προσπάθεια (οκ άλλα δε θέλουν καθόλου λολ). Το συγκεκριμένο όμως είναι σπαστικό. Καλύτερα να έβαζαν μερικά ακόμα (και όχι σε dlc ). Αναφερόμουν στη στιγμή που βγαίνεις από το ναό και είσαι σε εκείνο το μπαλκόνι (που μετά έρχεται η Gaia και κάνει τα κουλά της). Πάντως θα γούσταρα πολύ περισσότερο ένα τέλος που θα σκότωνε η Gaia πατέρα και γιο και θα έπαιρνε την κατάσταση στα χέρια της (άσχετο).

@Hideo: ναι, αυτό που είπες περί fast forward αισθανόμουν κι εγώ σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού. Α ρε γμτ, γιατί να πρέπει να το επιστρέψω αύριο .

Comment

• - εκείνο που λέει να μη σε κάνουν gore τα τέρατα χρησιμοποιούσα L1+Δ στους μινώταυρους και διπλό άλμα + L1+Δ στους στρατιώτες, ενώ στο τελευταίο κύμα (μινώταυροι και στρατιώτες) τo Blade of Olympus.

Koιτα εγω τι εκανα

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Ground_Zero:

Comment

• EΠΟΣ .

Μόνος σου το βρήκες; Καλά μιλάμε άπειρο γέλιο .

Comment

• Lol οχι, απο το βιντεο το ειδα και το εκανα. Εγω το πηγα ακομη παραπερα, δε βαρουσα σχεδον τιποτα, τα περναν σβαρνα οι μινωταυροι ολα
                                Ground_Zero:

Comment

Working...
                                X