Announcement

Collapse
No announcement yet.

God Of War III

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    To God Mode δεν είναι Hard,στο Gow 3 πάντως.
    Τώρα για τα υπόλοιπα τι να πω;Εντάξει το GOW 3 στο Titan μόλις μάθεις λίγο να παίζεις είναι παιχνιδάκι,και το λέω εγώ που είμαι άχρηστος,έτσι;Στο μόνο που συμφωνώ είναι το σημείο με τα unskippable cut scenes.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Τελειωσα τα GOW2 και GOW3 σε God Mode. Αχ ρε Kratos... Αχ ρε Kratos... Τι να πει κανεις. Δεν νομίζω να υπάρχει πιο επικό παιχνίδι, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ σε όλους τους τομείς.

Το GOW3 το βρήκα πιο... Πως να το πω... Mainstream φάση, χωρίς να σημαίνει ότι είναι λιγότερο καλό από τα αλλα. Απλά είναι πιο προσαρμόσιμο. Το τέλος του, η τελευταία σκηνή, με χάλασε, όχι το τι έγινε, αλλα το πως παρουσιάστηκε, κάπως απλά (μονο για το τελευταίο cut scene μιλάω).

Και τα δυο ήταν αρκετά δύσκολα, πραγματικά σε κάποιες φάσεις δεν ξέρω τι έκανα και πέρασα.

Κάτι που είναι πολύ, παααρα πολύ ενοχλητικό σε όλα τα God Of War και θα πρέπει να το αλλάξουν αν υπάρξει άλλο, είναι τα cut scenes. Δεν γίνετε σε καμια μα καμιά περίπτωση να μην μπορείς να τα φύγεις, είναι ανεπίτρεπτο. Για κάποιον που παίζει στο δύσκολο επίπεδο, είναι απλά θάνατος, εκνευριστικό, ασχιμοτατο. Είσαι σε μια πολύ δύσκολη φάση, και για 15στη φορα περιμένεις το loading και μετά ένα cut scene για να αρχίσεις. Μια φορα δεν πειράζει, στις πολλές είναι UNBEARABLE! Επίσης όπως είπα και όταν έπαιξα το GOW1, ο Kratos είναι κάπως "ελαφρύς", δεν στέκει καλά, με αποτέλεσμα κάποιες φορες να γίνονται λάθη, να μην μπορείς να τον χειριστής σωστά.

Κάποιες μάχες αξίζουν συγχαρητήρια πάντως, κατάφεραν να δώσουν εικόνα στην λέξη EPIC.

Ο Ηρακλής δεν μου άρεσε σαν εικόνα, όμως μου άρεσε κάτι άλλο... Την φωνή του την κάνει... Ποιος άλλος? Ο Ηρακλής (Kevin Sorbo) από την γνωστη σειρά τον 90s "Hercules: The Legendary Journeys" ! Πολύ καλή επιλογή!

Ανέφερα ότι είναι EPIC?

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εγώ δεν σου είπα τίποτα τέτοιο.Μήπως είχες πιει τίποτα και νόμιζες ότι είχαμε αυτήν την κουβέντα;Εγώ σου είχα πει κάποτε να χρησιμοποιήσεις το Rage of Sparta στο challenge με τους μινώταυρους.Nothing less,nothing more.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Επιτέλους μετά από μία βδομάδα και με πολλές προσπάθειες τερμάτισα το Chaos Mode.

Στον γιγάντιαιο σκόρπιο, κανονικά θα έπρεπε να είχα πάρει trophy έτσι όπως τον χτύπαγα χωρίς να με ακουμπήσει ούτε μία τρίχα! Αυτό ήταν τρελό pwnage!

Στον Δία, ο Altair μου έλεγε να βαρέσω με Army of Sparta LVL 3, αλλά βρήκα μία πιο εύκολη στρατηγική και μόνος μου. Η στρατηγική ήταν να παραμένω κοντά στην καρδιά της Γάιας, ενώ όταν μου πετάει τις ηλεκτρικές μπάλες, να του τις πετάω πίσω. Μου πήρε λίγη ωρίτσα για να γεμίσω το Rage Mode ώστε να τον τρελάνω στα χτυπήματα για να φτάσω στο τελικό σημείο. Αν τον χτύπαγα close combat και μακριά από την Καρδιά της, θα μου έβγαζε κλώνους...

Εμένα μου πήρε 2 μέρες να βρω πως να διαλύσω αυτό το κοπρόσκυλο, τον Κερβέρο, στην πίστα με τους 3 Δικαστές.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by straier View Post
    God of War 1 God Mode = God of War 2 Titan Mode = God of War 3 Chaos Mode.
    Τυπικά τουλάχιστον.
    Goes back to check which did he choose. He looks that he chose "Chaos" Mode. Returns.

Sorry. I meant the Chaos mode, which is the hardest I wanted to say.

Leave a comment:

• straier
    replied
    God of War 1 God Mode = God of War 2 Titan Mode = God of War 3 Chaos Mode.
    Τυπικά τουλάχιστον.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Θα το τελειώσω, όμως για Titan Mode δεν ξέρω αν μπω στον κόπο, το PS3 το δανείστηκα έτσι κίαλλιώς. Πραγματικά όμως, πιστεύω ότι και πιο δύσκολο να είναι, δεν νομίζω να ξεπερνά έστω την φάση με τους κλώνους στο GOW1 σε God Mode. Θα ήταν αδιανόητο άλλωστε.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Aion View Post
    Το Too Human το έχω και εγώ σφραγισμένο ακόμα. Το είχα αγοράσει 10 Ευρώ, όμως άκουσα ότι είναι πατάτα.

Είσαι σίγουρος ότι είναι πιο δύσκολο το Titan Mode από το God Mode του προτού? Εξής παίξει το God Mode του προτού?
    Απόλυτα σίγουρος. Τα τέρατα και τα αφεντικά είναι πιο δυνατά απ' ότι κανονικά. Είναι σαν το God Mode του πρώτου.

Για το Too Human, δεν ξέρω τι ακούστηκε, αλλά θα του ρίξω μία ματιά στο κοντινό μέλλον.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Το Too Human το έχω και εγώ σφραγισμένο ακόμα. Το είχα αγοράσει 10 Ευρώ, όμως άκουσα ότι είναι πατάτα.

Είσαι σίγουρος ότι είναι πιο δύσκολο το Titan Mode από το God Mode του προτού? Εξής παίξει το God Mode του προτού?

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Aion View Post
    Εγώ επιτέλους αυτή την περίοδο παίζω το GOW2, και άμεσος θα ξεκινήσω το GOW3. Ειλικρινά αμφιβάλλω αν το Titan Mode είναι δυσκολότερο από το God Mode του GOW1.

Btw, πιο σε συγκίνησε περισσότερο? GOW η Dante's Inferno?
    Ιστορικά, το Dante's Inferno. Σε επικές μάχες, το God of War III.

Για hack n' slash μ' αρέσουν παιχνίδια με κάποιες μυθολογίες. Ευτυχώς έχω στο X360 το Too Human που μου είπαν είναι σαν God of War, αλλά με Νορβηγική Μυθολογία.

Το Titan Mode είναι πολύ πιο δύσκολο, γιατί πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία τα αφεντικά, γιατί βαράνε το 50-80% της ενέργειας σου και μπορούν να σε τουλουμιάσουν με δύο μπουνιές.
    Μου πήρε 4-5 προσπάθειες να περάσω τον Ποσειδώνα, γιατί ήταν παλούκι μ' αυτό το τέρας και έπρεπε να βρω πότε να χρησιμοποιήσω το Water Typhon και πότε να τον αποφύγω. Είμαι στο δρόμο για τον Άδη.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Εγώ επιτέλους αυτή την περίοδο παίζω το GOW2, και άμεσος θα ξεκινήσω το GOW3. Ειλικρινά αμφιβάλλω αν το Titan Mode είναι δυσκολότερο από το God Mode του GOW1.

Btw, πιο σε συγκίνησε περισσότερο? GOW η Dante's Inferno?

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Τερμάτισα το God of War III στο God Mode. Κάποια στιγμή θα το περάσω στο Titan Mode, όταν τελειώσω ένα trophy που δεν ήξερα πριν.

Προς το παρόν κάνω trophy hunting για να δείξω πόσο "βαράει" το παιχνίδι, ειδικά για τους Έλληνες!

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Το τελείωσα.

Σεναριακά ήταν καλούτσικο. Όχι όπως τα 2 προηγούμενα. Οι μάχες με τους Τιτάνες και τις θεότητες ήταν επικές, ειδικά αυτή με τον Κρόνο και τον Δία. Φαντάζομαι δεν τελείωσε η ιστορία, γιατί είναι και οι άλλοι Τιτάνες, εκτός του Κρόνου και της Γάιας. Λείπουν και κάποιες άλλες θεότητες που δεν ήταν μέσα στο παιχνίδι. Φαντάζομαι θα βάλουν τους Τρώες και τους Μακεδόνες(Δηλαδή τους μεγάλους πολεμιστές).
    Βέβαια δεν κρύβω ότι στην μάχη με τον Δία κάποιο κομμάτι ήταν beat'em up και έχω κλάσει από τα γέλια. :xp:

Ο χειρισμός ήταν αρκετά περίπλοκος, αλλά στο τέλος τον συνηθίζεις. Κάποιες κινήσεις ήταν αχρείαστες. Η κάμερα, δεν ξέρω τι λέτε όλοι σας, είναι follow up και έχει κάποια fixed σημεία στο παιχνίδι που την αρμόζουν τέλεια, ειδικά στις μάχες και στα αφεντικά. Σε 2-3 σημεία παρατήρησα frame drop, όσο zoom-άρε.

Οι γρίφοι ήταν αρκετά εύκολοι, ειδικά της πλατφόρμας στους Ολύμπιους Κήπους, η οποία ήταν πολύ έξυπνος ο γρίφος να κοιτάς μ' άλλο μάτι και να φανερώνεις τις οφθαλμαπάτες.

Σίγουρα παρέλειψα κάποια κουτιά, γιατί πρώτη φορά παίζω το παιχνίδι αυτό. Θα κάνω το Chaos Mode για να τα κάνω όλα σμπαράλια. :xp:

Τα γραφικά, ομολογώ, ήταν εξαίσια και πολύ καλύτερα από των προηγούμενων 2. Οι δημιουργοί φαίνεται δούλεψαν πάρα πολύ στο κομμάτι των γραφικών, ειδικά των κινηματογραφικών σκηνών, πειραματίζοντας το 3D.

Ξεκλείδωσα μόνο τα 2 κουστούμια, τα challenges και τα videos. Τα challenges είναι παλούκι, ειδικά αυτά με την ταυρομαχία και τις γοργόνες. :xp: Κατάφερα και τελείωσα με την μία τα υπόλοιπα 4. Αυτό με τα γυμνά χέρια, θα το προσπαθήσω με αρκετή προσπάθεια αύριο.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Άρχισα το God of War III. Θα πω εντυπώσεις όταν το τερματίσω. Τώρα το έχω στο God Mode επίπεδο για να μάθω καλά τις πίστες πριν το πάω στο Titan, έτσι τρελός Έλληνας που είμαι :xp:

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Και εγώ αυτό πιστεύω για το GOWIII, από τη στιγμή που η κάμερα ναι μεν δεν ελέγχεται αλλά είναι dynamic, και εστιάζει εκεί που πέφτει ξύλο χωρίς καμία πτώση του frame rate δεν πιστεύω πως αυτό αφαιρεί κάτι από την επικότητα των γραφικών του παιχνιδιού. Δηλαδή με άλλα λογια το game δεν έχει σταθερές κάμερες σε στυλ των παλαιών resident evil, αλλα κάμερες οι οποίες ακολουθούν την κίνηση του ήρωα και δείχνουν τα γύρω περιβάλλοντα που ακόμη και αν ο κράτος πλακώνεται με 10 εχθρούς δεν πέφτει ποτέ το frame rate. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι φυσικά οι μαχές με ποσειδώνα,κρόνο, το κυνήγι του ερμή κτλ όπου η κάμερα γυριζει και δειχνει τα πάντα δίχως πτωσεις frame rate παρά το πολύ μεγάλο draw distance. Προσωπικά πιστεύω πως το GOWIII έχει τον καλύτερο οπτικό τομέα στο ps3.

Leave a comment:

Working...
X