Announcement

Collapse
No announcement yet.

God Of War III

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Azrael
    replied
    na to pas arga kai na exeis stratigiki mi pas ntou. tha to xareis perissotero.

na kaneis syxna th kinisi me ta blades of exile L1+O kai meta apeutheias kai allo grab kai meta apeutheias pali oti volepsei. ksekoiliasma.

episis na ta anavathmizeis ta opla. ftase ta blades full kai ta alla oso mporeis. dokimase kai ta claws of hades na kaneis summon souls(mageia). an to pas level 3 tha kseklidwseis soul gorgon serprent (pata trigwno sto inventory na ta dialekseis) to opoio pagwnei tous exthrous kai tous spas. voithaei para poly.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Άντε σιγά σιγά συνηθίζω τον κόσμο του God of War και το τρίτο μέρος της σειράς μου αρέσει όλο και περισσότερο. Τώρα που τα όπλα μου είναι πιο δυνατά είναι πολύ απολαυστικο το ξύλο με τους εχθρούς. Καλά η ατμόσφαιρα είναι αξεπέραστη και τα γραφικά δεν ξέρω αν είναι τα καλύτερα του ps3, πάντως σtέκονται με άνεση δίπλα σε αυτά του Killzone 2, UC2, Heavy Rain και ίσως καποιων άλλων. Ακόμη καλύτερο είναι το art direction, μείξη ελληνικής αρχιτεκτονικής με ίσως καποια λίγα φανταστικά στοιχεία του god of war σύμπαντος. Για παράδειγμα καταπληκτικά γραφικά και σχεδιασμό συναντάει κανείς στον χώρο όπου φυλάσσεται το κουτί της πανδώρας (ένα από τα παρά πολλά παραδείγματα μέσα στο GOW III του τι εστί cell). Mιλάμε για πολύ επιβλητικότητα. Το μοντέλο του Κράτονα καλύτερο και από του Snake, και από του Nathan στο UC2, καλύτερο και από τα μοντέλα του Heavy Rain. Aντε να δούμε τι θα δούμε στο The Last Guardian.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Azrael έχει τη διεύθυνση μου

giati milas san alvanos

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Azrael έχει τη διεύθυνση μου, μετά το epic finale στο titan στέλνεις, κερνάω πιτόγυρο.-

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    re bigboss eleos diavase auta pou sou grafei molis pareis ena neo antikimeno... des kai to inventory....

L2 kai trigwno to kefali.

to ksekinisa hard epos kamia sxesi me to normal.sto leviathan k posidona eftysa aima.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου.Λέει να το παίξεις μόνο αν δεν έχεις να παίξεις τίποτα άλλο.Αλλά όταν μπορείς να βρεις σε καλή τιμή devil may cry,ninja gaiden και god of war το heavenly sword απλά είναι περιττό.
    Καλα εννοειται οτι αυτα τα παιχνιδια ειναι ανωτερα απο το HS.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    To ΗS το χαρακτήρισα πατσαβούρα, γιατί περίμενα να είναι κάτι αξιόλογο και είδα το αντίθετο παιζοντάς το. Τόσο πολύ δεν μου άρεσε που το παράτησα στη μέση. Τι να πρωτοπώ από το άθλιο framerate έως το απαράδεκτο σύστημα μάχης;

Να ρωτήσω τώρα κάτι για GOWIII, το Helios head όποτε θέλουμε το χρησιμοποιούμε ή σε συγκεκριμένα σημεία;; Γιατί είμαι σε μια σκοτεινή περιοχή και δεν βλέπω τίποτα. Πατάω L2 και μόνο το τόξο βγαίνει.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου.Λέει να το παίξεις μόνο αν δεν έχεις να παίξεις τίποτα άλλο.Αλλά όταν μπορείς να βρεις σε καλή τιμή devil may cry,ninja gaiden και god of war το heavenly sword απλά είναι περιττό.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Καλουτσικο ειναι το Ηeavenly sword,αλλα θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Ακόμα και το Dante's Inferno είναι καλύτερο από το Heavenly Sword.Αν και εντελώς διαφορετικοί τίτλοι,μιας και το Heavenly Sword όσο το έχω δει δεν έχει γρίφους και είναι απλό σφαξίδι.
    Το έχω το παιχνίδι. Θα ασχοληθώ λίγο μαζί του και θα σας πω λεπτομερώς. Κάποιοι έλεγαν ότι είναι σαν το Dynasty Warriors.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ακόμα και το Dante's Inferno είναι καλύτερο από το Heavenly Sword.Αν και εντελώς διαφορετικοί τίτλοι,μιας και το Heavenly Sword όσο το έχω δει δεν έχει γρίφους και είναι απλό σφαξίδι.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Is Heavenly Sword Better Than God Of War III?

Λολ με τι ερωτήματα ασχολούνται μερικοί!
    This may strike you as a stupid question. ‘Obviously it’s not better! How could it possibly be better?’ And I would agree with you, except it’s a question that refuses to leave my mind and I’m forced to confront the possibility.
    περισσότερα εδώ

God of War III Sales Pass 1.000.000 Units Worldwide

http://n4g.com/ps3/News-497126.aspx

Leave a comment:

• straier
    replied
    Είναι το WTF αναγραμματισμένο.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Πάντως ΒΒ βλέπω πως στο psn profile σου λες "GOW III FTW !!"
    Αναρωτιέμαι με το FTW , τι θες να πεις ; f**k the world ? , For the Wc ?

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Σοβαρά, ο Pilgrim μου έλεγε στο chat πως το GOW είναι hack n slash, ενώ τα NG και DMC ας πουμε δεν είναι αλλά είναι action!!
    E πες οτι στο πε ο Pilgrim

Leave a comment:

Working...
X