Announcement
Collapse
No announcement yet.
God Of War III
Collapse
X
-
Βασικά η ιδέα πως ο Kratos είναι ο Death ροκάρει. Hope etc suck... Ωστόσο να το δεχτώ πως την έδωσε στους ανθρώπους κτλ για να σταματήσεις την κυριαρχία των θεών. Τέλος πάντων ξέρουν και ξέρουμε πως αποκλείεται ο Kratos να πέθανε. Ευτυχώς δλδ γιατί ακόμη κ η αυτοθυσία του με την τροπή που επέλεξαν στην ιστορία δεν είχε το impact- σε μένα τουλάχιστον- που έπρεπε.
-
O αδερφος του Κρατος στον οποιο αναφερθηκε ο Διας μαλλον, δεν ειναι ο Ηρακλης. Ειναι στα μπονους βιντεο του 1.
Kαι κατι αλλο
Στο gow 1 director ηταν ο Jaffe, στο 2 ο Barlog και στο 3 o Asmussen.
Ο τελευταιος αποκαλυψε τους τερματισμους που ειχαν οι αλλοι directors του gow στο μυαλο τους.
SA: What David Jaffe talked about doing was -- and I'm not sure how it would happen -- basically, you destroy Greek mythology and then Norse mythology is right around the corner. That's the next thing that Kratos would go after. It becomes clear at the end that he's going to become this harbinger of death across different mythologies in the world and maybe carry the series on from there.
Cory Barlog talked about Kratos becoming Death. He pretty much becomes the Grim Reaper at the end of the game and his blades become sickles. They're both incredibly good ideas, but you need a director to be passionate about the story and understand it intimately. If I had used Dave or Cory's idea, I wouldn't have been as passionate about it.
Mετα ο Jaffe απαντησε πως και οι δυο τερματισμοι ηταν δικη του ιδεα και η δευτερη δεν ηταν του Barlog. Οπως επισης εξηγησε η ιδεα με τη Σκανδιναβικη μυθολογια δεν θα ηταν οσο κουλη ακουγεται. Ειχε στο μυαλο του πως θα το κανει δηλαδη.
Jaffe then dropped the following on Twitter, as reported by Kotaku. “I assure you my story was not as simple as Kratos going after the Norse gods. There is an element of truth but it goes far beyond,” he tweeted.
He also said: “I love Cory, he rocks. But that was my idea. Blades of Chaos becomes the Scythe of the Reaper. BUT still, lots more.”
Η ιδεα του Stig ειναι πως φευγει η ''ελπιδα'' απο τον Κρατος κτλ και τη δινει στους ανθρωπους να φτιαξουν τον κοσμο απο την αρχη.
Οχι παντως πως ο Κρατος νοιαστηκε γι αυτους.. απλα δεν ηθελε να τη δωσει στην Αθηνα καθως ηξερε πως αν καποιος θεος κυβερνησει παλι, ολα χαλια θα γινουν και ηθελε η αυτοκρατορια τους να τελειωσει.
Ο Stig κλεινοντας αναφερει:
GP: While we know there are no immediate plans for the God of War series, does the immortality of Kratos allow him to continue into another series?
SA: Definitely -- but the way God of War 3 ends, you're not really sure whether he's alive or dead. He's such a powerful character, and people really relate to or want to relate with him for some reason. I would love to continue to work on God of War stuff, but I've said a lot now in regards to that. I feel like we need to take a breather.
That's a big reason that it was written the way it was, with Kratos killing himself at the end. That's also why we put the epilogue in the end that leaves that little bit of tension about whether he's dead or alive.
I don't know if he's dead or alive right now--maybe he is dead, and that's it. We kept the Blade of Olympus around as well, and we've got ideas of things we could do with that. Maybe there's powers contained within the Blades of Olympus; maybe there's a little piece of Kratos that's still inside there. There's a couple different tools we could use, and there's definitely room to expand on things.
If I were to bring Kratos back, I know exactly how I would want to do it. But I can't tell you. I know exactly how I would do it, and it's not anything you'd expect, guaranteed.
Leave a comment:
-
Αυτό που είπε και ο Ραφαήλ. Ουσιαστικά η narrator( που μάθαμε πως είναι η Gaia στο GoW 2) έλεγε πως ο Kratos έγινε ο νέος θεός του πολέμου και πως παρακολουθούσε όλες τις μάχες της ανθρωπότητας. Έφτανε μέχρι και αρκετά σύγχρονες...
Τώρα πώς έγινε κάτι τέτοιο, ενώ με το που ξεκινάει το ΙΙ παύεις να είσαι θεός είναι άλλο θέμα...
EDIT
Tanno το έχεις μπερδέψει πολύ το πράγμα ενώ το σενάριο είναι απλούστατο
Απλά ήθελα να δείξω πως το GoW μάλλον έγινε τριλογία- προφανώς δεν το είχαν στο μυαλό τους. Εδώ δεν ήταν σίγουροι καν για το sequel όταν είχε κυκλοφορήσει το πρώτο- το οποίο παίζει να είναι το πιο δεμένο σεναριακά. Όπως έχω ξαναπεί- όσοι διαβάζετε κομικς το ξέρετε- το time travel, παράλληλες διαστάσεις κτλ είναι η κατάρα του storytelling... Εδώ για τον αδερφό του Kratos, που αποτελούσε και καλά το μυστικό του πρώτου GoW( και όχι δεν είναι ο Ηρακλής αυτός στον οποίο αναφέρονται) έκλεισε η τριλογία και δε μάθαμε τίποτα.
Leave a comment:
-
Ήταν ο δικός του πόλεμος για να εκδικηθεί για τον θάνατο της οικογένειας του στον πόλεμο της Σπάρτης. Το πως έγινε έτσι δεν το ξέρουμε, γιαυτό θα το μάθουμε στο Ghost of Sparta.
Όσο για το Κυνηγητό των Ολύμπιων Θεών, ήταν φανερό που ο Δίας ήθελε κι έστειλε στρατιά από δαίμονες να σκοτώσουν τον Κράτο μετά τον θάνατο του Άρη. Κι έτσι ο Κράτος πήγε να κυνηγήσει τον Δία, αλλά με αποτέλεσμα ήταν να μάχεται εναντίον των τιτάνων.
Πραγματικά εκεί είναι και μπέρδεμα. Αν παίξουμε το Ghost of Sparta, θα μάθουμε ΤΙ ακριβώς είχε γίνει και τα κάνει όλα λίμπα δίχως έλεος.
Leave a comment:
-
Πώς ο Kratos έγινε τελικά ο θεός του πολέμου και έπειτα άρχισε μία αναπαράσταση των πολέμων, μέχρι που έδειξε και δεύτερο παγκόσμιο.
Leave a comment:
-
Τι είχε γίνει στο πρώτο; Αν και το έχω παίξει δε θυμάμαι...Αυτό για τον χριστιανισμό πάντως το έγραψα γιατί ήταν hint πως τελικά ο Kratos θα κατέστρεφε Τιτάνες και θεούς. Ωστόσο υπάρχουν και οι παραφωνίες στο σενάριο- λολ ανάλυση- ειδικά αν θυμηθούμε τον τερματισμό του πρώτου.
Leave a comment:
-
:sneer:Originally posted by straier View PostΛες ο αδερφός του Κράτος να είναι ο Ιησούς, και να πρωταγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι;
To είδα να έρχεται σαν απάντηση.
Αυτό για τον χριστιανισμό πάντως το έγραψα γιατί ήταν hint πως τελικά ο Kratos θα κατέστρεφε Τιτάνες και θεούς. Ωστόσο υπάρχουν και οι παραφωνίες στο σενάριο- λολ ανάλυση- ειδικά αν θυμηθούμε τον τερματισμό του πρώτου.
Leave a comment:
-
To αστείο είναι ότι χτες που κάθησα να παίξω λίγο PS3 είδα εσένα και τον Bart να παίζεται το collection και τον Burai, τον Azrael και κάποιον ακόμα (δε θυμάμαι ποιον) το ΙΙΙ. Βραδιά god of war λοιπόν η χτεσινή.
Leave a comment:
-
Το peace walker δεν εχει επιβεβαιωθει για το ps3 παιδια. Αν εχουμε κυκλοφορια παντως θεωρω οτι θα γινει μεσω psn καθως η λογικη του τιτλου παραμενει portable.
Στο θεμα μας τωρα, εχω ξεκινησει το collection και παιζω το πρωτο παιχνιδι. Ποσο τελεια δουλεια εχει γινει στον οπτικο τομεα ρε γαμωτο...στεκεται ανετα ακομα και σημερα. Πραγματικα μπραβο που καθησαν και ασχοληθηκαν τοσο πολυ. Το μονο που δεν εχουν αναβαθμισει ειναι τα cut scenes απο τη μηχανη γραφικων αλλα δεν με χαλαει καθολου...απολαμβανω παρα πολυ τον τιτλο. Πλησιαζει η ωρα για το 3!!
Leave a comment:
-
Λες ο αδερφός του Κράτος να είναι ο Ιησούς, και να πρωταγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι;Επίσης, θυμάστε στο 2ο GoW πριν την τελευταία μάχη- αν δεν απατώμαι- που σε έναν πίνακα είχε τους 3 μάγους και το αστέρι??
Leave a comment:
-
Το έβαλα στο normal να πάρω τα τελευταία trophies που μου μείνανε και να το παίξω κάπως πιο άνετα.
Είδα το plot analysis btw, αλλά η άποψη μου παραμένει η ίδια... Μπορούσαν να το τελειώσουν πολύ καλύτερα και λιγότερο προβλέψιμα. Υπέροχο παιχνίδι δεν το συζητώ- ήμουν σίγουρα υπερβολικός λόγω των νεύρων μου προηγουμένως- σίγουρα το καλύτερο gameplay wise της τριλογίας. Απλά όφειλε να έχει καλύτερο τελικό boss fight και ένα πιο cool ending, imo.
Τώρα food for thought and speculation....
Τι απέγινε ο άγνωστος αδερφός του Kratos?? Παρατηρήσατε που η Gaia είπε πως έπρεπε να είχε χρησιμοποιήσει τον other one( ή μήπως της το λέει ο Δίας, δεν το θυμάμαι ακριβώς) Σίγουρα ο χαμένος αδερφός δεν είναι ο Ηρακλής...
Επίσης, θυμάστε στο 2ο GoW πριν την τελευταία μάχη- αν δεν απατώμαι- που σε έναν πίνακα είχε τους 3 μάγους και το αστέρι??
Ευελπιστώ σε expansion ή έστω DLC για να δούμε ένα σωστό τέλος στην τριλογία.
Leave a comment:
-
Rofl sth teliki maxi pou akougetai to 'ooo gamise ton'
ta challenges of exile einai mono stis ultimate/collector's. ta exw k gw, de ta prospathisa katholou, alla fainontai paloukia.
to dominus skin ta spaei
Leave a comment:
-
Τέλος στο Titan... Η άποψη μου για το τέλος παραμένει η ίδια.
Οι δύο boss fights με τον Δία ήταν αρκετά βατες. Αρκετή χρήση Cestus και counter attack και όλα πήγαν μια χαρά. Δε μου έβγαλε το Trophy ακόμη-λες επειδή είχα κρατήσει save από τη μάχη στον Cerberus όπου είχα κάνει το Πάσχα switch σε easy mode( περίεργο αφού αφότου έκανα switch το έβαλα σε άλλο save το easy :S)
"Ω γάμησέ τον!!!"
EDIT:
Γράψτε λάθος το έβγαλε αφού επέστρεψα στην title screen
EDIT 2:
Tέλος και τα Challenges of Olympus. Tα Challenges of Exile είναι ψιλολούκια, έβγαλα μόνο το Crows ενώ στο δεύτερο έβγαλα 44/50 αλλά ζαλίστηκα. Ξεκλέιδώνει τίποτα αν τα τελειώσεις- είναι αποκλειστικά από όσο ξέρω στην Ultimate Trilogy, Limited εκτός κι αν κάνω λάθος.
Leave a comment:
Leave a comment: