Announcement

Collapse
No announcement yet.

God Of War III

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Azrael
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    12? κυριλε, ειναι ικανοποιητικος αριθμος για παιχνιδι του ειδους, thx για την απαντηση

Εμενα μου φανηκε μεγαλο. Αν ηταν μεγαλυτερο θα κουραζε γιατι ειναι και δυσκολο.Και δεν εχει και backtracking.Εχει και καλο pacing κιολας.

Kαθε boss fight επισης εχει και μια ξεχωριστη πινελια και ενα νεο ''ειδος'' gameplay για να σε εντυπωσιαζει και να βλεπεις κατι νεο.

Hideo

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Kαλα εγω στο Hard παιζει και να το κανω 40-50 ωρες ετσι οπως παω.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    12? κυριλε, ειναι ικανοποιητικος αριθμος για παιχνιδι του ειδους, thx για την απαντηση

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Eγω στο τερμα δυσκολο το παιζω.Καποια στιγμη θα σε εκνευρισει σε αυτην την δυσκολια,αλλα σε ρωταει παντα αν θες να χαμηλωσεις στο normal.
    Eγω προς το παρον κανω υπομονη στο Hard...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Εχει hard αλλα νορμαλ βαλτο, εμενα μου πηρε πανω απο 12 και τα βρηκα ολα για upgrades στις μπαρες κτλ.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    αντε απο αυριο θα το αρχισω και εγω, ελπιζω να μου πεσουνε τα σαγονια οπως και τα δικα σας!
    btw σε ποια δυσκολια να το βαλω για αρχη? any suggestions??
    εχει επιλογη απο την αρχη για hard? ξεκλειδωνεις difficulties??
    ποια ειναι η διαρκεια του? ελπιζω να ειναι μεγαλυτερο απο το 1 και το 2 μαζι

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Aπο μαχες με εχθρους ετσι οχι, αλλα το boss fight στο hard δε ξερω...

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Ρε θα το σπασω αν ειναι πιο δυσκολο παρακατω...δεν παει αλλο.:kill:

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Ναι εκει λεω και γω. Αστα να πανε φιλε. Ενα κολπο να του κοψεις το πρωτο κεφαλι ειναι να περνεις τα σκυλια με τον κυκλο και να τα σουταρεις πανω του να σκανε (επος...). Αλλα μετα τι να σου πω.. εγω με τα Cestus τον διελυσα, αλλα το ειχα και στο normal.Πω πω να δεις τι σε περιμενει παρακατω κακομοιρη

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    Hideo κουραγιο, εμενα μου εσπασε τα νευρα σε ενα σημειο που σκαει ενας Κερβερος με τους Satyrs μαζι.

Tελικα πηρα τα Cestus full level και δεν εμεινε τπτ ορθιο. Το καλυτερο οπλο στο game.
    Μαλλον εκει ειμαι...(Σε μερος που ημασταν και στην αρχη)
    Το θεμα ειναι οτι δεν το εχω σε full level το Cestus και ειναι πραγματικα εκνευριστικα δυσκολο.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Deus τα gow θα συνεχιστουν επισημα το ειπαν. Η τριλογια εκλεισε.

Σε ενα σημειο στο τελος

O Διας λεε στη Gaia ''Το πιονι σου απετυχε, επρεπε να διαλεξεις τον αλλο''. Εννοει τον αδερφο του Κρατος ο οποιος αναφερεται στο game κανα δυο φορες οπως και στο GOW1 στα extras.

Βασικα τωρα που το σκεφτομαι αυτο που με πειραξε ειναι πως εκλεισε αποτομα σαν τραγωδια, εγω ηθελα αμερικανια

Αλλα το τελος ειναι αυτο που θα επρεπε:

Aυτοκτονησε για δεν ηθελε να δωσει τη δυναμη αυτη στους Θεους παλι(που τον παρακαλαγε η Αθηνα.) Ηθελε να αφησει τους ανθρωπους να ζησουν με τους δικους τους κανονες και να ξαναχτισουν τον κοσμο ας πουμε

Παω να δω τα εξτρα βιντεο, φαινονται πολλα.

Hideo κουραγιο, εμενα μου εσπασε τα νευρα σε ενα σημειο που σκαει ενας Κερβερος με τους Satyrs μαζι.

Tελικα πηρα τα Cestus full level και δεν εμεινε τπτ ορθιο. Το καλυτερο οπλο στο game.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by deus_d0pe View Post
    Στα making of αφήνουν να εννοηθεί πάντως ότι θα δώσουν διακοπές στον Kratos, η τριλογία κλείνει με αυτό το παιχνίδι, άγνωστο βέβαια για πόσο. Για μένα θα ήθελα να δω τη Santa Monica να δοκιμάζει κάτι καινούριο, γιατί όχι και σε άλλο είδος εκτός του action, φαίνεται ένας developer που ξέρει καλά τι του γίνεται.
    Eτσι ειναι.Πρεπει να τελειωσει εδω το GoW.Μετα απο ενα ανταξιο των προσδοκιων 3ο και τελευταιο μερος,η σειρα IMO δεν εχει να δωσει κατι παραπανω.
    Στο μελλον μπορει να υπαρξουν κι αλλα GoW,αλλα σιγουρα διαφορετικα απο την τριλογια.

Deus δεν ξερω αν το εχεις διαβασει καπου,αλλα εργαζονται ηδη πανω σε 2 νεους τιτλους.Πολυ θετικο αυτο,γιατι το εχουν και ειναι κριμα να μην δουμε και αλλες προσπαθειες τους.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Στα making of αφήνουν να εννοηθεί πάντως ότι θα δώσουν διακοπές στον Kratos, η τριλογία κλείνει με αυτό το παιχνίδι, άγνωστο βέβαια για πόσο. Για μένα θα ήθελα να δω τη Santa Monica να δοκιμάζει κάτι καινούριο, γιατί όχι και σε άλλο είδος εκτός του action, φαίνεται ένας developer που ξέρει καλά τι του γίνεται.

Και εκτός παιχνιδιού, πραγματικά τα making of videos τα απόλαυσα όλα, μακάρι κι άλλοι τίτλοι να είχαν τέτοια bonus να βλέπουμε τι πραγματικά γίνεται για κάτι που αγαπάμε τόσο πολύ, έχει φοβερό ενδιαφέρον.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Στο σημειο που ειμαι...απλα προχωραω,βρισκω αρενα,χανω 40 φορες,περναει ενα 2ωρο και μετα παλι αρενα...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Εγω την εβλεπα τη δουλεια με τα σκηνικα που

ησουν στο σκοταδι κτλ και μετα που ειχες fps view με τον Δια. Αν και το ειχα ψηλιαστει απο τη δευτερη μαζη με τον Δια μεσα στη καρδια της Gaia.Δε μου αρεσε.

Μετα τα credits υπαρχει μια ακομα σκηνη που αφηνει περιθωριο για πολλα.

Leave a comment:

Working...
X