Announcement

Collapse
No announcement yet.

God Of War III

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 丹野
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    Eκει ηταν πανευκολο. Εισαι casual.

Εγω εβγαλα DMC4 και στο hell and hell που εσυ εισαι ενα hit και οι εχθροι στο hard.Τραβα παιξε κανα bayonetta στο very easy με ενα χερι.
    Άντε από 'δω ! Αν είναι τόσο πανεύκολο πες κάνα hint να δω πως σκατά να περάσω την πίστα με την οικογένεια του Κράτου. Εσύ νίκησες τα αφεντικά χωρίς δυσκολία και με combos εκεί ? Δεν είμαι κάνα casual-ο εγώ.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Kill me raw

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    To DLC για αυτους που εχουν απο τις αλλες editions λεω.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μακάρι ρε παιδιά να γίνεται πιο δύσκολο παρακάτω γιατί πραγματικά ως τώρα αισθάνομαι ότι σφάζω τα πάντα χωρίς καν να προσπαθώ. Δεν κάνω button mashing γιατί δε θέλω να κάτω, τη μάχη με τον Ηρακλή όμως ούτε καν προσπάθησα να τη βγάλω και... την έβγαλα .

Τέλος πάντων, μακάρι να βγει και το dlc πριν το επιστρέψω.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Eκει ηταν πανευκολο. Εισαι casual.

Εγω εβγαλα DMC4 και στο hell and hell που εσυ εισαι ενα hit και οι εχθροι στο hard.Τραβα παιξε κανα bayonetta στο very easy με ενα χερι.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Χαχαχαχαχα... Καθήστε να τελειώσω το Agarest και μετά θα αρχίσω το Devil May Cry στο normal για να το μάθω και μετά θα το πάω στο VERY HARD για να σας το αποδείξω χωρίς πρόβλημα. Απλά θέλει να μαθαίνεις τις πατέντες τους. Οι αληθινοί hardcor-άδες το βλέπουν αυτό και μπορούν χωρίς πρόβλημα να το περάσουν.

Η μοναδική πίστα στο God mode στο God of War I που δεν πέρασα ήταν με την οικογένεια του Κράτου. Δεν την πάλευα άλλο να της την πέφτουν οι κλώνοι του. Λίγο έλειψε να σπάσω το χειριστήριο εκεί από τα πολλά mash-up buttons.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Aυτη που σε εκανε να αλλαξεις δυσκολια.

Btw το DLC ακομη δε το κατεβασα. Τους κωδικους λενε τους βαζουμε στο site wtf.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Σε ολα τα φορουμς για αυτη τη μαχη μιλανε
    Για πες σε spoiler ποια ειναι.Γιατι μπορει και να προλαβα στο titan.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Deus το dmc1 must die mode βγαινει, το Gow3 στο hard απλα το φοβαμαι για μια συγκεκριμενη μαχη

Σε ολα τα φορουμς για αυτη τη μαχη μιλανε

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by TannoSake View Post
    Για δείξτο...

Κατά τα άλλα hideo, είσαι φλώρος(συγγνώμη, αλλά no offense) που δεν μπορείς να το περάσεις έστω και normal. Σε προκαλώ να το πας στο God επίπεδο να σε δω να το περάσεις χωρίς πρόβλημα. Εμένα είναι στο πετσί μου αυτό να "ξεσκίζω" και να "μαχαιρώνω" τους πάντες μπροστά μου.
    Δεν καταλαβες την συζητηση μου φαινεται.
    Στο Titan κολλησα.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    To god επιπεδο ειναι το νορμαλ. Και ταννο, θελω να το παιξεις εσυ στο hard να δουμε μεχρι που θα φτασεις.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Αzrael νομίζω ότι υπάρχουν περισσότερα feathers/eyes από όσα χρειάζεται για να φτάσει στο μέγιστο η ενέργεια/μαγεία σου.Στα υπόλοιπα god of war τουλάχιστον έτσι γινόταν,φαντάζομαι πως συμβαίνει το ίδιο και εδώ.

Εμ τανο στο hard το έπαιξε το παιδί...Αλλά μια που είσαι τόσο hardcore όσο λες,θέλω να σε δω να παίζεις devil may cry 1 στο dante must die.Απλά δεν υπάρχει,τα πάντα σε σκοτώνουν για την πλάκα.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Eιδα youtube χτες ενας ειχε τρελο bug, κουνουσε ολη τη βαση με το βελος και τη πηγαινε οπου ηθελε
    Για δείξτο...

Κατά τα άλλα hideo, είσαι φλώρος(συγγνώμη, αλλά no offense) που δεν μπορείς να το περάσεις έστω και normal. Σε προκαλώ να το πας στο God επίπεδο να σε δω να το περάσεις χωρίς πρόβλημα. Εμένα είναι στο πετσί μου αυτό να "ξεσκίζω" και να "μαχαιρώνω" τους πάντες μπροστά μου.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Δε σου απαντησα γιατι δεν ηξερα τοτε

Και στο νορμαλ να το εριχνες ομως, θα σου φαινοταν ευκολο, μετα το hard.

Ρε συ, σε ενα σημειο που εισαι σε ενα δωματιο με portals και ριχνεις ενα βελος και κοβεται η αλυσιδα για να παρεις ενα feather, εγω αυτο δε το κανα, ομως αναβαθμισα ολες τις μπαρες στο full, τι εγινε;

Eιδα youtube χτες ενας ειχε τρελο bug, κουνουσε ολη τη βαση με το βελος και τη πηγαινε οπου ηθελε

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Hideo , στο easy το ριξες οχι στο νορμαλ. Νομιζω οταν σε ρωταει αν θες να τη μειωσεις ειναι το easy ως επιλογη μονο.

Εμενα δε μου φανηκε δυσκολο στο νορμαλ, ομως εκει που εισαι Εβανς δεν ειχε ιδιαιτερα δυσκολες μαχες.
    Eμ αφου σε ειχα ρωτησει αν το εριξα στο easy(γιατι δεν προσεξα τι εγραφε) και δεν μου απαντησες.

Ε ενταξει..γι αυτο ηταν πανευκολο.

Leave a comment:

Working...
X