Αν δυσκολεύεσαι στο normal τότε εσύ το κάνεις λάθος, όχι το παιχνίδι. Υπάρχει και ένα κουμπί που λέγεται L1 και ένα άλλο που λέγεται right analog stick. Το πρώτο έχει 2 χρήσεις, το δεύτερο 1. Πειραματίσου λίγο..........................................
Είδα ότι έκανες edit. Χρειάζεται να αναφέρω ότι υπάρχουν επιθέσεις που σπάνε τις επιθέσεις των εχθρών; Ή μήπως ότι υπάρχουν και μαγικά που σου προσφέρουν invulnerability για συγκεκριμένα frames; Το dodge (right analog) είναι δεδομένο θέλω να πιστεύω. Το guard (L1) και το counter (L1 τη στιγμή που σε βαράνε) επίσης. Να αναφέρω και τις επιθέσεις μετά το dodge, L1+O και πόσα άλλα πράγματα; Τέλος πάντων...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
God Of War III
Collapse
X
-
Kαλά το παιχνίδι το έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους από άποψη δυσκολίας. Παίζεις να πούμε στο normal και είναι σαν να παίζεις στο extreme. H άμυνα και η αποφυγή δεν πολυχρησιμεύουν αφού πάλι τις περισσότερες φορές σε πετυχαίνουν οι επιθέσεις των εχθρών ενώ πολλές φορές είναι αδύνατον να αμυνθείς. Και το πιο κουφό ξέρεται πιο είναι; Όταν σαπίζεις στο ξύλο έναν εχθρό ξεκινώντας εσύ πρώτος να βαράς τότε αυτός σε μεταγενέστερο frame και ενώ εσύ συνεχίζεις να τον βαράς μπουνιές και κλωτσιές, αρχίζει να σε βαράει και αυτός!!! Δηλαδή επιθέσεις από το πουθενά και χωρίς λόγο. Η έννοια της επίθεσης είναι και να μην δίνεις την δυνατότητα στον εχθρικό npc να σε επιτίθεται αυτός. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δύο κέρβεροι στην περιοχή του άδη.
Ναι κατάφεραν δυστυχώς να κάνουν το game πιο εκνευριστικό και από το Ninja Gaiden 2 και αυτό καταστρέφει το παιχνίδι και την ευχαρίστηση που θα μπορούσε να δώσει.
Leave a comment:
-
Το κατάλαβα,απλώς το επανέλαβα επειδή ρώτησε ο big boss.;)Originally posted by Azrael View PostDeus δε κοστιζουν κατι γιατι δεν υπαρχουν.οπως ειπα ειναι απο τις αλλες editions, collector's/trilogy.
yparxoun kai 2 skins(tromera me idiotites to ka8ena, damage orbs ktl opws kai ena neo meros gia to arena mode.
Λογικά θα διατεθούν ως dlc στο μέλλον.
Leave a comment:
-
Deus δε κοστιζουν κατι γιατι δεν υπαρχουν.οπως ειπα ειναι απο τις αλλες editions, collector's/trilogy.
yparxoun kai 2 skins(tromera me idiotites to ka8ena, damage orbs ktl opws kai ena neo meros gia to arena mode.
Leave a comment:
-
Αυτο με τις γοργονες το βγαλα σε 5 λεπτα και οταν εχανα κιολας στα 7 παγωματα ηταν. Μου φανηκε ευκολο πολυ αν και διαβαζω γενικοτερα δυσκολευει τους περισσοτερους.
Αυτο που δε παλευα με τπτ ηταν το bare hands, ανακουφιση μολις το περασα.
Στα dlc challenges εχει ενα, respawn 5 chimeras...suuuuuuure
και ενα αλλο που πολεμας τον Κρατος λολ.
Leave a comment:
-
Πάνε και τα challenges, κοντά 2 ώρες πάλευα τις γοργόνες, πετάω το χρόνο μου τσάμπα μου φαίνεται... Τέλος πάντων, όταν κάνω replay θα πάρω και τα δύο τελευταία trophies και platinum, ουστ κωλό challenges (άπειρα νεύρα μιλάμε).
Leave a comment:
-
Πήρα και όλα τα godly possessions, ελπίζω να καταφέρω και τις γοργόνες πριν το επιστρέψω. Σκέφτομαι να βάλω να προσπαθήσω και το λαβύρινθο, ώστε να μου μένει μόνο το trophy για το titan mode. Τώρα που είπα titan mode, έβαλα το πρώτο μέρος του παιχνιδιού (μέχρι τον Άδη) να το δείξω σε ένα φίλο και έπαιζα σε titan mode και έχασα 4 φορές στο leviathan lol. Η διαφορά κάτι παραπάνω από τεράστια. BTW από τα πιο εύκολα platinum trophies
(αλλά ΤΟΣΟ τέλειο).
Leave a comment:
-
Lol εχει γινει χαμος με το παραπανω ''πιασε κοτσο τους μινωταυρους challenge''.
Aυτο το βιντεο ειναι πιο κουλο. xD
Leave a comment:
-
Kαι το Arena. Εχει φαση αυτο το mode.
Εγω κατεβασα τα skins και τα νεα challenges(ασε πολυ δυσκολα λεμε)και ενα νεο μερος για την Αρενα.
Leave a comment:
Leave a comment: