Announcement

Collapse
No announcement yet.

God Of War III

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    Προσωπικά το ninja gaiden καταντά αφάνταστα κουραστικό από ένα σημείο και μετά.
    Δεν θα το έλεγα απλώς απευθύνεται σε λίγους, σε πραγματικούς "νιντζα' χωρίς πλάκα... Για το NGII συμφωνώ πως είναι μέτριο.

Δε συγκρινονται γιατι ειναι αλλο ειδος. Δεν ειναι hack n slash καθαρα τα gow...
    Σοβαρά, ο Pilgrim μου έλεγε στο chat πως το GOW είναι hack n slash, ενώ τα NG και DMC ας πουμε δεν είναι αλλά είναι action!! Για μένα φυσικά και τα τρία είναι hack n slash, απλώς το πρώτο δυτικής σχολής (tank χαρακτήρες με λίγη τεχνική και δίχως κομψότητα και χάρη στις κινήσεις τους) ενώ τα δύο τελευταία είναι ιαπωνικής σχολής (λεπτεπίλεπτοι ήρωες, με ιδιαίτερη τεχνική και χάρη στις κινήσεις τους, που είναι ΠΟΛΛΕΣ).

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Big boss μου κάνει εντύπωση το ότι έβγαλες ninja gaiden sto hard και κολλάς στο god of war το οποίο είναι πολύ ευκολότερο.Νο offence εννοείται.

Απλά δεν έχεις μπει στο νόημα του παιχνιδιού.Σε αυτό έχει μεγάλη σημασία το να ελέγχεις το πλήθος ενώ στο ninja gaiden πολεμάς πολύ λιγότερους εχθρούς.

Όταν λες άτεχνο τι εννοείς;Ότι δεν είναι τεχνικό;Ίσως,αλλά αυτό δεν το κάνει άσχημο παιχνίδι,απλά αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική πρόταση για κάποιον που δεν θέλει κάτι τόσο αποιτητικό όσο το ninja gaiden και το devil may cry.

Προσωπικά το ninja gaiden καταντά αφάνταστα κουραστικό από ένα σημείο και μετά.Πολλές φορές σου έρχονται χτυπήματα από το πουθενά και εσύ κάθεσαι να απορείς τι έκανες λάθος.Στο 2 η κατάσταση ξεφεύγει εντελώς...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Δε συγκρινονται γιατι ειναι αλλο ειδος. Δεν ειναι hack n slash καθαρα τα gow...

Anyway, σε βλεπω να αγοραζεις Wii σε λιγο και σπαραζει η καρδια μου...

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Tα δύο πρώτα ναι (συγκριτικά άτεχνα πάντα ) και μην μου πεις τώρα πως συγκρίνονται με το Ninja Gaiden, ας πούμε, γιατί θα πηδηχτώ απο το παράθυρο. Και μόνο η ύπαρξη, qte, άσε άσε...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Ατεχνο το gow... μαλιστα.

Big Boss είσαι casual...

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by hideo View Post
    Μην το παιξεις ΠΟΤΕ στο titan BigBOSS
    Θα το παίξω, απο τη στιγμή που τερμάτισα ας πούμε το ninja gaiden στο hard δεν θα κολλόσω στο GOWIII. Είναι απλώς λίγο θέμα εξοικίωσης, καθώς ποτέ δεν ασχολήθικα σοβαρά με GOW καθώς το θεωρούσα, όπως και ήταν, άτεχνο.

Originally posted by straier View Post
    Big Boss είσαι casual...
    Ένας που έχει τερματήσει πάνω από δύο φορές το NG του xbox στο hard δεν είναι casual.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Θα το βγαλω μωρε practise θελει, εδω βγαλαμε δυσκολοτερα.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Θα το βαλω σε λιγο σε Titan εγω.
    Θα το βάλεις, το θέμα είναι αν θα καταφέρεις να το βγάλεις.
    Big Boss είσαι casual...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Θα το βαλω σε λιγο σε Titan εγω.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Μην το παιξεις ΠΟΤΕ στο titan BigBOSS

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Δηλαδή με το Dante's Inferno δεν είχες πρόβλημα,που έχει τρομερά προβλήματα pacing στη δυσκολία;
    Όχι.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δηλαδή με το Dante's Inferno δεν είχες πρόβλημα,που έχει τρομερά προβλήματα pacing στη δυσκολία;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Aπλώς τα όσα έγραψες ίσχυαν και στα παλιότερα GoW και υπάρχουν τρόποι να ξεφύγεις από αυτές τις καταστάσεις. Πρέπει να μπεις στη λογική του παιχνιδιού και όχι να το παίζεις όπως άλλα action παιχνίδια.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Oκ ρε δε λέω, πρωτες εντυπώσεις είναι και μαλλον κάνω λάθος. Άλλωστε είναι και το πρώτο god of war που απέκτησα.

Εγώ απλώς ότι μου κάνει αίσθηση το γράφω.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Lol ρε BB

Εχει μακραν το καλυτερο combat system σε gow και απο τα καλυτερα γενικοτερα.

Kανε counter με το L1, μολις παει να χτυπησει εχθρος πατα L1 και τετραγωνο θα κανεις counter attack.

Eιναι πολυ πιο ευκολο απο gaiden τι λες τωρα.

Δοκιμασε και τα dodges.....

Oπως και να χει πουθενα δεν ειδα τετοια comments για το combat system...

Leave a comment:

Working...
X