Πικρή και η τελευταία μάχη με τον Δία... Σε τόσο μεγάλο παιχνίδι και μεγάλη παραγωγή καιρό είχα να δω τόσο anti climactic boss fight. Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά οπότε...
Τα νέα όπλα αν εξαιρέσουμε τα Cestus, είναι reinvention μην πω repeat των chains of olympus.... Εντάξει σιγά την μελέτη που έπεσε στο να τα φτιάξουν δλδ. Κατέληξα χαλαρά να χρησιμοποιώ Chains και Cestus και λίγο τα Hades. Btw δε μου άρεσε η απόφαση να βάλουν τα μαγικά συνδεδεμένα με κάθε όπλο ξεχωριστά.
Btw η μάχη με τον Κέρβερο και τους σάτυρους είναι πραγματικά από τις χειρότερες επιλογές σε gaming σχεδιασμό από την άποψη του cheapness. Πολύ άσχημα μελετημένη μάχη και φαίνεται σε μεγάλο βαθμό πόσο χαμηλότερο των προσδοκιών είναι σε μερικά σημεία το battle system. Πρέπει κάποτε αυτή η λόγική, κάνω μικρότερη ζημιά μου κάνουν μεγαλύτερη=hard, να σταματήσει. η διαφορά μεταξύ normal και hard δεν είναι ομαλή. Και δυστυχώς δε μιλάμε για το καλομελετημένο battle system άλλων games που σου επιτρέπει ακόμη και against the odds να τα καταφέρεις( από Strider μέχρι Devil May cry) Ίσως το καλύτερο BS σε δυτικό τίτλο αλλά απέχει πολύ από τους ιαπωνικούς τίτλους.
Γενικά πολύ καλό παιχνίδι με κάποια flaws, που imo το κάνουν αμέσως game του 7 με 8( κυρίως ελέω τεχνικού τομέα, παραγωγης κτλ) Ξεκινάει δυνατά αλλά τελειώνει αγκομαχώντας.
Ξέρω πως η άποψη μου είναι υπέρ του δέοντος αρνητικά, αλλά ήθελα τόσο πολύ να μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά τι να κάνουμε καιρός είναι να αφήσουν τον Kratos στην ησυχία του- κάτι που προφανώς δε θα συμβεί. Α ναι και ο Jaffe το μάμησε με αυτά που έγραφε για το τέλος του παιχνδιού κτλ μιας και μου είχε εκτοξεύσει τις προσδοκίες στο Θεό.
Κράξτε ελεύθερα τώρα
By the way, is that you?
Leave a comment: