Announcement

Collapse
No announcement yet.

God Of War III

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sinclair
    replied
    Το έχω τελειώσει από το Πάσχα, απλά τώρα είμαι στο Hard mode στον Cerberus. Ok, πολύ δυνατό ξεκίνημα στο παιχνίδι αλλά το τέλος με απογοήτευσε. Είπαμε το ξέραμε πως ο Κράτος θα πεθάνει αλλά η αιτιολογία με το Pandora's Box ήταν πραγματικά δικαιολογία που έβρισκε 5χρονο.

Πικρή και η τελευταία μάχη με τον Δία... Σε τόσο μεγάλο παιχνίδι και μεγάλη παραγωγή καιρό είχα να δω τόσο anti climactic boss fight. Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά οπότε...

Τα νέα όπλα αν εξαιρέσουμε τα Cestus, είναι reinvention μην πω repeat των chains of olympus.... Εντάξει σιγά την μελέτη που έπεσε στο να τα φτιάξουν δλδ. Κατέληξα χαλαρά να χρησιμοποιώ Chains και Cestus και λίγο τα Hades. Btw δε μου άρεσε η απόφαση να βάλουν τα μαγικά συνδεδεμένα με κάθε όπλο ξεχωριστά.

Btw η μάχη με τον Κέρβερο και τους σάτυρους είναι πραγματικά από τις χειρότερες επιλογές σε gaming σχεδιασμό από την άποψη του cheapness. Πολύ άσχημα μελετημένη μάχη και φαίνεται σε μεγάλο βαθμό πόσο χαμηλότερο των προσδοκιών είναι σε μερικά σημεία το battle system. Πρέπει κάποτε αυτή η λόγική, κάνω μικρότερη ζημιά μου κάνουν μεγαλύτερη=hard, να σταματήσει. η διαφορά μεταξύ normal και hard δεν είναι ομαλή. Και δυστυχώς δε μιλάμε για το καλομελετημένο battle system άλλων games που σου επιτρέπει ακόμη και against the odds να τα καταφέρεις( από Strider μέχρι Devil May cry) Ίσως το καλύτερο BS σε δυτικό τίτλο αλλά απέχει πολύ από τους ιαπωνικούς τίτλους.

Γενικά πολύ καλό παιχνίδι με κάποια flaws, που imo το κάνουν αμέσως game του 7 με 8( κυρίως ελέω τεχνικού τομέα, παραγωγης κτλ) Ξεκινάει δυνατά αλλά τελειώνει αγκομαχώντας.

Ξέρω πως η άποψη μου είναι υπέρ του δέοντος αρνητικά, αλλά ήθελα τόσο πολύ να μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά τι να κάνουμε καιρός είναι να αφήσουν τον Kratos στην ησυχία του- κάτι που προφανώς δε θα συμβεί. Α ναι και ο Jaffe το μάμησε με αυτά που έγραφε για το τέλος του παιχνδιού κτλ μιας και μου είχε εκτοξεύσει τις προσδοκίες στο Θεό.

Κράξτε ελεύθερα τώρα

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Δεν έχω τελειώσει καν όμως το 2, για αυτό θα το παίξω πρώτα. Μου είπαν ότι τα HD μπορεί στο gameplay να είναι λίγο καλύτερα, αλλα τα cutscenes φαίνονται πιο άσχημα απότι αν παίξεις τα κανονικά στο PS2, ισχύει?

ta FMV den einai se HD alla einai opws itan sto PS2. mi se apasxolei omws auto

Ελπίζω για αυτό όταν τελειώσω το παιχνίδι να μου δώσουν στολή του Kratos που να είναι αυτός που έχεις στην photo. By the way, is that you?

xaxa oxi.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Ώστε η θρυλική μάχη με τον Ηρακλή υπάρχει ε? Πριν ακόμα κυκλοφορήσει το GOW2 λέγαμε με τον ξάδερφο μου ότι πρέπει να βάλουν κάτι τέτοιο.

Δεν έχω τελειώσει καν όμως το 2, για αυτό θα το παίξω πρώτα. Μου είπαν ότι τα HD μπορεί στο gameplay να είναι λίγο καλύτερα, αλλα τα cutscenes φαίνονται πιο άσχημα απότι αν παίξεις τα κανονικά στο PS2, ισχύει?
    Originally posted by Azrael View Post
    Αiοn:

well done
    Ελπίζω για αυτό όταν τελειώσω το παιχνίδι να μου δώσουν στολή του Kratos που να είναι αυτός που έχεις στην photo. By the way, is that you?
    Originally posted by hideo View Post
    Κατσε να φτασεις στο ''σημειο'' και τα λεμε μετα.
    Σκοπεύω να το τελειώσω και στο δυσκολότερο mode, όμως με σιγουριά θα έλεγα ότι there's no way να είναι δυσκολότερο από ΤΟ σημείο στο GOW1 με τους κλώνους.:dots:

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    ela siga . me no damage vgike sto titan, mono oi satyrs me xtipisan ligo.

re gia satyrs kai sirens kaneis auto : tous petas ston aera me boots of hermes kai grab ston aera meta. ta air grabs kanoun poly damage. vevaia gia chaos thes na kaneis ki alla giati to damage pou kaneis esy einai 50% h 75% kai oi exthroi 500%

de me vlepw na pernaw skorpio omws.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    Hideo νουμπα, ακομα δυσκολιες κατεβαζεις;
    Κατσε να φτασεις στο ''σημειο'' και τα λεμε μετα.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Μετα το platinum παιζω chaos τωρα, τους εχω τσακισει, ο Ηρακλης επεσε με no damage.Γιωταδες! Τωρα φτανω Σκορπιο και το καθυστερω οσο μπορω

Hideo νουμπα, ακομα δυσκολιες κατεβαζεις;

Αiοn:

Now Playing:
    Holding my skills to handle Kratos.
    well done

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Χμμ δεν ξέρω, πάρε τηλέφωνο σε κανένα multirama ή πλαίσιο μπας και έχουν stock. Γενικά λίγο δύσκολο να βρεις τώρα την pandora. Μακάρι να τα καταφέρεις πάντως .

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Εδώ που είμαι όχι, δεν έχω ακούσει να το έχει φέρι κάποιο κατάστημα Κύπρο. Υπάρχει κάποιο Ελληνικό site το οποιο το έχει και στέλνει και εδώ?

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μιλάς για τα περιεχόμενα της Ultimate έτσι; Έχει περισσότερα πράγματα (6 downloadable skins από ότι θυμάμαι) και τα OST των τριών παιχνιδιών (όχι το ΕΡ) έρχονται σε CD και όχι σε ψηφιακή μορφή. Δε θυμάμαι ποιες άλλες είναι οι διαφορές (αν υπάρχουν), πάντως overall είναι καλύτερο να πάρεις την PAL για τους παραπάνω λόγους. BTW σε μαγαζία δεν τη βρίσκεις;

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Γιατί? Ποίες είναι η διαφορες?

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Nαι υπάρχουν, την Pal να πάρεις.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Το PS3 slim που θα πάρω θα έχει μέσα το κανονικό, όμως μάλλον θα παο και για το άλλο, από eBay. Γύρο στα 135 Ευρώ ε? Υπάρχουν διαφορες μεταξύ του NTSC και του PAL?

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Άντε ρε ωραίος! Έγινες pro. Βάλε chaos τώρα να γίνεις άντρας.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    De to xei to unearthing h trilogy. mono h amerikaniki. yparxei k sto store to amerikaniko(isws k sto eu de kserw).

evgala to titan xtes.

hideo sti maxi me kervero kai satyrs evgala xwris na faw damage ton kervero kai oi 2 satyrs pou meinan me xtypisan 2 fores.

I rule!

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Πηρα αδεια πασχα και κατευθειαν πηγα και πηρα την ultimate
    επαιξα το πρωτο level και επαθα πλακα. Δεν θα το συνεχισω ομως, πηρα την δοση μου για τωρα, το υπολοιπο οταν απολυθω για να το παιξω με την ησυχια μου .

Υ.Γ. Τοdocumentary God of War: Unearthing the Legend που το εχει ρε παιδια ;

Leave a comment:

Working...
X