Δεν νομιζω οτι θα ειναι ενα GoW3 παιχνιδι.Γιατι ειπαν οτι τελος με την τριλογια.Ισως προκειται για καποιον νεο τιτλο.Αφου οι ιδιοι εχουν πει οτι δουλευουν πανω σε νεο ip.

Evans πρωτον, γιατι να φας κραξιμο, επειδη ειπες την αποψη σου, με επιχειρηματα;Ειδικα εσυ κιολας που ξερουμε πως μιλας και πως εχεις αποψη επειδη ασχολεισαι.
Λοιπον για τα challenges, εγω αφησα τις γοργονες στο τελος. Αυτη που μου τα εσπασε ηταν η bare hands.Εφτασα 4 φορες με το τελευταιο στρατιωτη στο χερι να πατησω Δ να τον κοψω και περασε το δευτερολεπτο. 4 φορες για ενα δευτερολεπτο!!!
Οι γοργονες ολοι λενε ειναι η πιο δυσκολη, την εβγαλα μεσα σε 4 φορες ομως.
Ενα tip:Να πας πανω τους να πατας Ο για grab, θα αρχισουν αμεσως να βγαζουν τη πρασινη λαμψη. Μολις γινει αυτο να πατας L1 για counter αλλα ΜΗ πατησεις το πληκτρο που θα σου βγαλει (Χ πχ)και τα παγωσεις ολα γυρω σου. Μη πατας τπτ και θα παγωσεις.
Κατεβασα χτες το DLC, τα νεα challenges of exile, δε παλευονται με τιποτα ομως.

Κατι ακομα που μου αρεσε πολυ ειναι, πως οταν σκοτωνεις καποιο Θεο, αυτο εχει συνεπεια στον Κοσμο. Μετα τον θανατο τπυ Ποσειδωνα, πλυμμηρες υπηρχαν παντου, μετα χαθηκε ο ηλιος και υπηρχαν συννεφα και καταιγιδες οταν σκοτωσε τον Helios, οι ψυχες μετα το θανατο του Αδη, δεν ειχαν που να κρυφτουν και μετα το τελος του Ερμη αρρωστειες μαστιζαν τον κοσμο.
Ρε κατι αλλο, ειναι ιδεα μου η ο Κρατος ειναι πιο ηρεμος στο 3; Και μιλαω για τα βιντεο. Μονο σε ενα σημειο που ανοιξε ο κουτι και ηταν αδειο και κοροιδευε ο Διας οι εκφρασεις του ηταν να χεζεσαι (ψυχοπαθης σε εκεινο το σημειο λολ). Αλλα γενικοτερα ηταν χαλαρος. Στα αλλα δυο θυμαμαι ειχες μια αισθηση στα βιντεο αλλα Κωστα Σομμερ, οτι θα βγει απο την οθονη να σε γαμησει. Στο 3 ηταν πιο ηρεμος.
.
.

Leave a comment: