Announcement

Collapse
No announcement yet.

God Of War III

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Εντάξει το κατάλαβα,μη συνεχίζετε,είμαι νουμπάς.
    BTW το πέρασα το σημείο που είχα κολλήσει και μάλιστα πολύ πολύ άνετα.Και γενικά όσο έπαιξα σήμερα δεν ζορίστηκα καθόλου.Μάλλον δεν ήμουν σε καλή μέρα χτες.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ποιας τριλογιας μονο? βαλε και τa 2 του psp

καλα ναι και εγω δεν τιθεται θεμα στο hard που με επαιρνε εκανα διαφορα combo ετσι να μη κουραζεται και το ματι μου με αυτα τα eye candy omg γραφικα στο very hard ομως...

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    τετραγωνο,τετραγωνο, τριγωνο
    Καλά κάπου εδώ συνοψίζεται το battle system της τριλογίας με ολίγην από άμυνα και roll. Εγώ για ποικιλία έκανα και κανά δύο άλλα.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    τετραγωνο,τετραγωνο, τριγωνο αυτα ειναι αμα ο προγραματιστης ξερει πως να φτιαξει ενα βαθυ συστημα μαχης χωρις να abusaretai ευκολα

στο ποσειδωνα παιζει να εχασα και εγω στο hard περισσσοτερες φορες και απο το last boss

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Στο hard ένα ownage το είχα φάει κι εγώ στα πρώτα στάδια μέχρι τον Ποσειδώνα μετά μόνο στο γνωστό σημείο με τους satyrs είχα πρόβλημα- αν και με ό,τι είχα διαβάσει εδώ δεν μπήκα καν στον κόπο να το βάλω στο normal. Αλλά οκ πραγματικά με σωστή χρήση του roll και του L1 για counters etc δεν συνάντησα ιδιαίτερο πρόβλημα. Οι τελευταίες μάχες ούτως ή άλλως στο hard είναι πιο εύκολες από το καταραμμένο σημείο που όλοι την πατήσαμε- σχεδόν...

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    στο very hard θυμαμαι εχασα γυρω στις 20 φορες στη τελευταια μαχη με τον κερβερο και τους satyrs

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Γι'αυτό μπερδεύτηκα.Επειδή χρηησμοποιείται και για τα δύο.My bad.
    Το διορθώνω αμέσως.
    Πόσο γαμάτη η μάχη με τον Άδη;:resp:

Leave a comment:

• straier
    replied
    Πλούτωνας δεν λέγεται στην ελληνική μυθολογία;Άδης ονομάζεται ο κάτω κόσμος,άλλο που τα αμερικανάκια το έχουν αλλάξει.
    Λάθος κάνεις. Και το όνομα του θεού Άδης ήταν και μάλλον πιο συχνά χρησιμοποιούμενο από το Πλούτων.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Oχι ρε συ, Αδης λεγεται ο κατω κοσμος που πηρε το ονομα του απο τον Θεο.

Συνεχισε το δεν ειναι τοσο δυσκολο στο hard. Προς το τελος γινεται της τρελης παντως.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Βασικά έκανα βλακεία.Όταν μου βγάζει να κάνω το ημικύκλιο με τον μοχλό για το QTE του Κενταύρου,προσπαθούσα με λάθος μοχλό.Και λέω,αφού το κάνω ρε γμτ,γιατί δεν πιάνει;
    Θα το συνεχίσω και όπου φτάσω.Worst case scenario,κάνω δεύτερο save και αλλάζω τη δυσκολία,να δω την ιστορία,και μετά αν είναι το ξαναπιάνω από το παλιό επίπεδο δυσκολίας για το τρόφυ.
    Πλούτωνας δεν λέγεται στην ελληνική μυθολογία;Άδης ονομάζεται ο κάτω κόσμος,άλλο που τα αμερικανάκια το έχουν αλλάξει.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Ναι ρε

Στο easy

Πω ρε τι δουλεμα σου ειχα ριξει χαχαχα

Τεσπα εμενα μου φανηκε ευκολο γενικα, Altair παιξτο απο την αρχη στο νορμαλ. Γιατι τον λες Πλουτωνα;

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    ασεταψοφιαρε

στο easy το ριξες . Αν χασεις πολλες φορες σου λεει αν θες να αλλαξεις δυσκολια, αλλα μονο στο easy.
    Εισαι σιγουρος?Δλδ επεσε στο easy?

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    ασεταψοφιαρε

στο easy το ριξες . Αν χασεις πολλες φορες σου λεει αν θες να αλλαξεις δυσκολια, αλλα μονο στο easy.

Στο titan(hard) ηταν πανευκολο επισης.Στο Chaos mode το last boss μου ξεσκισε το κωλαρακι αλλα την εφαγε καλα μετα.

Altair, αστο παιξε απο την αρχη στο νορμαλ, αν δυσκολευεσαι τωρα τοσο, παρακατω θα σε παιρνουν νουμεραδα

Leave a comment:

• hideo
    replied
    :cunao:
    Οντως ξεχασαν να βαλουν normal στο παιχνιδι.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Στο normal έχασα δύο φορές μόνο και αυτές ήταν στο τελικό boss, τι να λέμε τώρα, ήταν άπειρα γελοίο . Μετά το έπαιξα στο titan και έχανα στο tutorial.

Leave a comment:

Working...
X