Το ξεκίνησα κι εγώ σήμερα και ως τώρα δηλώνω απογοητευμένος.Δεν ξέρω γιατί,αλλά για κάποιο λόγο μου φαίνεται απίστευτα βαρετό ως τώρα.Ίσως επειδή είμαι ακόμα στην Twilight Town (την οποία μισώ),ίσως επειδή είμαι ακόμα στην αρχή και βλέπω tutorials,δεν ξέρω.Πάντως από ιστορία πάει πολύ ωραία,ενώ και γραφικά και χειρισμός είναι πολύ καλύτερα απ'ότι περίμενα.Έχω παίξει σχεδόν 2 ώρες και μόλις έφτασα στις πρώτες optional missions.Συνέχεια από αύριο.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kingdom Hearts 358/2 Days
Collapse
X
-
Έφτασα Day 100 κι έχω κολλήσει στο Antlion.
Οι εντυπώσεις μου έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.Ότι και να γίνει,όσο κουρασμένος και να είμαι,όσο και να έχω λιώσει κάτι άλλο πιο πριν,πάντα θα μπω για μια αποστολή.Είναι τέτοια η φύση του τίτλου που παροτρύνει τέτοια συμπεριφορά.
Η μαγεία έχει γίνει πολύ ισχυρή και σε κάποιες περιπτώσεις θεωρώ πως η χρήση της είναι επιεβεβλημένη σε αντίθεση με τους άλλους τίτλους που χρησημοποιούσα μόνο cure.
Η ιστορία όσο πάει και γίνεται και καλύτερη ενώ και ο Roxas που στην αρχή του τίτλου μου φάνηκε αντιπαθέστατος,με την πάροδο του χρόνου μου είναι όλο και πιο συμπαθής.
Τώρα πρέπει να περάσω το Antlion για να προχωρήσω.
Έκανα και 2 challenges,έχω 4 sigils ως τώρα.Άλλα 6 για το Haste και τέλος τα challenges για μένα.Carpe diem
Comment
Comment