Έλα ρε ξεκλειδώνεται αυτός???Φοβερό!Πρέπει να βγάλω όλες τις μπάρες για να τον ξεκλειδώσω?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kingdom Hearts 358/2 Days
Collapse
X
-
Kαταλαβαίνει την ιστορία του συγκεκριμένου kingdom hearts.Κάτι αναφορές και πρόσωπα που εμφανίζονται πιθανόν να μην καταλάβει τι πώς και για γιατί αλλά τη βασική ιστορία του days την καταλαβαίνεις.Από την άλλη όπως είπαν και τα παιδιά λειτουργεί και ως spoiler για το kingdom hearts 2 για το οποίο αν έχεις παίξει αυτό δεν σου δημιουργείται η ίδια έκπληξη για κάποια πράγματα.Δεν έχω παίξει όμως ακόμη το 2(ούτε το 1 βέβαια) για να κρίνω αυτό το πράγμα.Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Ormion einai pragmatika krima na mhn paikseis ta KH1 kai 2 estw kai mono gia to story kai ta cutcenes.
Tha proteina "analoga tis konsoles pou exeis", na nikiaseis ta paixnidia apo kapoio video club kai na ta paikseis.
Den einai kai poly anagh na paikseis to chain of memories"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
@GZ
Η εντύπωσή μου είναι ή δεν σου αρέσει τόσο το CoM; lol Λόγω του συστήματος μάχης με τις κάρτες να υποθέσω;
@Ormion
Γενικά ναι, αν δεν έχεις παίξει τίποτα από τα προηγούμενα θα βρεθείς σε καταστάσεις που στοιχεία της γενικής ιστορίας θεωρούνται δεδομένα επειδή έγιναν σε προηγούμενα παιχνίδια και θα σκέφτεσαι «μα γιατί μιλάνε τώρα;» ή «ποιος είναι αυτός;» αλλά το ίδιο το παιχνίδι μπορείς να το καταλάβεις, θα έχεις απλώς πολλές ερωτήσεις και απορίες το τέλος... Φυσικά αν κάποιος δεν πολύ νοιάζεται για spoilers και δεν έχει όρεξη να παίξει τα προηγούμενα μπορεί να διαβάσει σε κανένα wikipedia την ιστορία του KH, CoM περιληπτικά για να έχει μια ιδέα του τι γίνεται. Το KH II ναι μεν καλό είναι επίσης να το έχει παίξει κάποιος από πριν, αλλά πάλι αν δεν ενδιαφέρεται για κάποια spoiler μπορεί να το παίξει ακριβώς μόλις τελειώσει το 358/2 Days
Μια και η τελευταία σκηνή του 358/2 Days είναι ακριβώς η πρώτη του KH II
@paixtis
Ναι, χρειάζεται να έχεις γεμίσει τις μπάρες από όλες τις αποστολές καθώς επίσης να έχεις ανοίξει όλα τα κιβώτια και να έχεις όλα τα badges που βρίσκονται στις αποστολές.Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
---------------------
animEΛ_ΛΑΣ
Comment
-
@GZ
Η εντύπωσή μου είναι ή δεν σου αρέσει τόσο το CoM; lol Λόγω του συστήματος μάχης με τις κάρτες να υποθέσω;
Prepei na einai ksekourastes, katanohtes kai h analogia diarkeias - syxnothtas na einai swsth.
Mou aresei to Grinding genika, alla pws tha to apolafsw otan me kourazei to shmeio tou paixnidiou opou tha spatalhsw tis perissoteres wres?
Meta ta KH einai action RPG, o elenxos eprepe na einai amesos."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Το CoM παιζόταν με ένα μόνο τρόπο. Όσο περισσότερες κάρτες Cloud γίνεται και σπαμάρισμα Omnislash.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Νομίζω πως είναι περισσότερο θέμα γούστου. Αν κάποιος δεν περιμένει 100% action σύστημα μάχης και κατανοήσει τον τρόπο που λειτουργεί το παιχνίδι δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα.
Εμένα προσωπικά μου άρεσε από ένα σημείο και έπειτα (από το σημείο δηλαδή που κατάλαβα που πάνε τα 4 στις μάχες). Νομίζω πως περισσότερο παρά το να γεμίζεις το deck σου με όσο δυνατόν πιο ισχυρές κάρτες ήταν απαραίτητο να έχεις τις κάρτες "0" οι οποίες μπορούσαν να κάνουν break στις 99% των επιθέσεων και των combo των bosses. Έτσι γινόταν πολύ πιο εύκολη η όλη διαδικασία.
Αλλά θα ξανά πω πως στην τελική είναι θέμα γούστου, περισσότερο αυτού του είδους το σύστημα μάχης, μια και πράγματι μείωνε πολύ το action στοιχείο και έβαζε αρκετά πολύ από στρατηγική, παρά το ίδιο το παιχνίδι.Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
---------------------
animEΛ_ΛΑΣ
Comment
-
Δεν είπα τίποτα διότι είχα κολλήσει με το παιχνίδι.
Το αγόρασα, το έπαιξα, το τερμάτισα.
Σε 3 ημέρες.
Τις 30 ωρίτσες του τις θέλει το Story Mode.
Έχω ξεκλειδώσει όλους τους χαρακτήρες εκτός από τονSora
Έχω ξεκλειδώσει καιdual wield roxas αλλά είναι πολύ πιο αδύναμος από το Story mode
Έχει πάντως πλάκα τοCasual Gear στον Axel, επειδή κάνει τα chackrams ΠΙΤΣΕΣ!
Comment
-
Εγώ το προχωράω με ρυθμούς χελώνας γιατί προσπαθώ να τα παίρνω όλα.
Τώρα ξαναπαίζω τα missions από την αρχή για να πάρω αυτά που έχω αφήσει.
Απίστευτο παιχνίδι πάντως,πολύ καλύτερο από όσο περίμενα.Παίζει να γίνει το αγαπημένο μου παιχνίδι στο ds.
Mόλις ανέβηκα και δεύτερο ρανκ και ξεκλείδωσα και άλλο χαρακτήρα.
Εμένα πάντως το chain of memeries μου άρεσε αρκετά και το διασκέδασα όσο το έπαιζα.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Κοντεύω να το τερματίσω 100%!
Μόνο τα sigils μου έμειναν, ξεκλείδωσα και τον π@@@@η τονsora
Είμαι level 79 και προχωρό με αρκετά γρήγορους ρυθμούς, ώστε να φτάσω τo level 99.
After completing the game go to moogle shop and buy the zero gear. Go to mission mode and equip 3 ability units. Now what happened? -LMS
Comment
-
Το έχω φτάσει και γω μέχρι τη μέση. Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω δει στο DS και οπωσδήποτε τα καλύτερα γραφικά (αυτά είναι μια χαρά επιπέδου Ps1 και καλύτερα). Ο χειρισμός δεν είναι τέλειος αλλά γενικά παλεύεται. Εκεί που πραγματικά το παιχνίδι ξεχωρίζει είναι στη δομή του. Σε αντίθεση με το FFVIICC όπου οι υποαποστολές ήταν τα ίδια και τα ίδια τουλάχιστον εδώ υπάρχει μια στοιχειώδης ποικιλία και ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά το κάναν σωστά.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Nomura stuff, wres wres efxomai na tou edinan ena FF"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
LEVEL 83 και πάω για 100!Μου μένει μόνο ένα slot releaser.
Ο Ventus από το Birth by Sleeo εμφανίζεται στο τέλος του παιχνιδιού και είναι το Xion. Βέβαια μόνον ο Xigbar το βλέπει ως Ventus, ενώ ο Axel την βλέπει κανονικά με την στολή της αλλά μάλλον βλέπει τον Sora. Ο Xigbar βλέπει το Xion ως Ventus, επειδή ο Somebody του Xigbar παίζει μεγάλο ρόλο στο Birth by Sleep. (Όλα αυτά είναι ΕΙΚΑΣΙΕΣ(ή όπως στο καλό λέγονται))
Comment
-
Εγώ είμαι level 47 και έχω ολοκληρώσει το 56% των missions.Kαποιες από αυτές πάντως είναι ΠΟΛΥ δύσκολες.Με την εξάσκηση βέβαια όλα γίνονται αλλά όπως και να το κάνουμε θέλει αρκετή προσπάθεια για να τα πάρει κανείς όλα.
Σε λίγο κυκλοφορεί και το birth by sleep στην Ιαπωνία.Θα προβώ σε ένα import για να το δω.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
Comment