Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom Hearts 358/2 Days

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εφτασα 94% των challenges, αλλά κι αυτά τα λίγα που μου έμειναν δεν είναι και σαν τα υπόλοιπα. Level 90 ολα τα slot releasers, νίκησε κανείς όλα τα challenges?

Comment

νομίζω είχα σταματήσει κάπου στο 70%, για τα άλλα χρειαζόμουν μάλλον μεγαλύτερο level για να πάρω και τα 3 sigil εύκολα, και βαριέμαι... lol Που έκανες αλήθεια τόσο level up;
      Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
      ---------------------
      animEΛ_ΛΑΣ

Comment

Εγώ έχω 81% στα challenges και level 74 και συνεχίζω!
        Πριν από λίγες μέρες τελείωσα και το παιχνίδι και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι από τα καλύτερα παιχνίδια για ds και αξίζει να ασχοληθεί μαζί του ο καθε kingdom hearts fan.Προς το τέλος ειδικά ήταν πολύ δυνατό με εξαιρετικές τελικές μάχες και τέλος που σε κάνει να θέλεις να παίξεις και άλλο.Πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο συγκινητικό παιχνίδι της σειράς.

Καλά έμεινα όταν είδα το ξεκλειδώνεται μετά το τέλος του παιχνιδιού...Τώρα παλεύω και εγώ με τα challenges και τα unlockables.Μέχρι τώρα τα πάω σχετικά καλά.Level 74,81% στα challenges και συνεχίζουμε.

Κirby αγόρασε οπωσδήποτε το zero gear,έχει υπερβολικά υψηλά στατιστικά και βοηθάει πολύ για τα challenges.Βάλε και abilities που αυξάνουν το critical στο όπλο και θα δεις ότι δεν θα χάσεις.Για level up νομίζω καλή επιλογή είναι να εξοπλίσεις το critical ring(αυξάνει πάρα πολύ τα experience που παίρνεις αλλά μειώνει το hp στο 1,θέλει μεγάλη προσοχή) και να παίζεις την τελευταία αποστολή που σου επιτίθενται τα neoshadows.Πέφτουν πολύ εύκολα,σου δίνουν πάρα πολύ exp και η αποστολή τελειώνει πολύ γρήγορα.

Για αρκετές αποστολές έχω βρει αρκετά κολπάκια,άμα είναι ας αρχίσουμε να ανταλλάσουμε στρατηγικές!

Ξεκινάω.

Οι αποστολές που σου ζητάνε να τις βγάλεις με περιορισμένο αριθμό επιθέσεων μπορούν να βγουν εύκολα με limit breaks γιατί αυτά δεν μετράνε για attacks!

Προτείνω όποιος έχει πρόβλημα με ένα challenge να το γράφει και οι άλλοι να γράφουν στρατηγικές και έτσι να αλληλοβοηθηθούμε.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
        In Matsuno we trust.

Comment

To Zero Gear το έχω και εγώ, τώρα ίσως να πρέπει να κοιτάξω τίποτα άλλο από τα accessories. Ίσως να φταίει που είμαι level 66 ή επειδή δεν είχα παίξει καθόλου τα missions αρχικά (τώρα τα κάνω) ή... δεν ξέρω, μήπως το παίζετε στο easy; lol

Γενικά τα challenges τα έχω κάνει τα περισσότερα, συνήθως εκεί που μου λείπουν sigil είναι σε αυτά που πρέπει να τελειώσω την αποστολή γρήγορα, και κυρίως στην Wonderland, μια και πάντα όταν επιστρέφω, στο τραπέζι πριν μεγαλώσεις σου την πέφτουν heartless και δεν μπορείς να φύγεις.

Παρατήρησα και εγώ πως στις τελευταίες αποστολές έχεις πολύ exp, αλλά εντάξει, πόσες φορές να τις παίξεις απανωτά; Από ένα σημείο και μετά βαριέσαι lol

Θα επικεντρωθώ στα mission αν είναι και βλέπω μετά ξανά πως είναι τα υπόλοιπα challenges.
          Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
          ---------------------
          animEΛ_ΛΑΣ

Comment

Τέλος το παιχνίδι για εμένα.

Θετικά:

-Καταπληκτικά γραφικά,ίσως τα καλύτερα που έχει δείξει ως τώρα το ds.
            -Πολύ καλά σύστημα ανάπτυξης του χαρακτήρα με πολλά skills και spells το οποίο προσφέρει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης
            -Το μοντέλο ελέγχου των kingdom hearts του πλει2 μεταφέρθηκε πολύ πετυχημένα
            -Σενάριο ενδιαφέρον και πολύ συγκινητικό με αρκετές δυνατές σκηνές
            -Το παιχνίδι είναι αρκετά μεγάλο και έχει πολλες αποστολές/προκλήσεις/unlockables οι οποιές θα απασχολήσουν τον παίχτη για καιρό
            -Η μάχη πλέον δεν είναι πλέον χαοτική όπως το kingdom hearts 2 και απαιτεί ικανότητα,προσοχή και απομνημόνευση των patterns των εχθρών και όχι button mashing
            -Kαταπληκτική μουσική

Πάμε και στα αρνητικά...

-Ελάχιστα καινούρια μουσικά κομμάτια.Μόνο 5-6 νέα,τα υπόλοιπα είναι ανακύκλωση από τα kingdom hearts 1,2
            -Η ιστορία,αν και πολύ ενδιαφέρουσα και με αρκετές δυνατές σκηνές,εξελίσσεται σχετικά αργά.Από ένα σημείο και μετά βέβαια πέρνει τα πάνω της και αποζημιώνει τον παίχτη και με το παραπάνω.
            -Η περιορισμένη ελευθερία που δίνεται στον παίχτη για εξερεύνηση λόγω του ότι το παιχνίδι βασίζεται σε αποστολές.Προσωπικά δεν με ενόχλησε αλλά μπορεί να κουράσει.
            -Ευπρόσδεκτο θα ήταν αν υπήρχε κανα απόλυτο boss όπως ήταν ο ξερεις ποιος στο πρώτο kingdom hearts.

Καταλήγοντας,το παιχνίδι είναι πολύ καλό,πολύ καλύτερο μάλιστα από όσο περίμενα.Για να πω την αλήθεια περίμενα να δω ένα καθαρά filler παιχνίδι αλλά τελικά ευτυχώς δεν είχα δίκιο.Δεν είναι τέλειο,αλλά έχει πολλά δυνατά σημεία και αξίζει να το δείτε αν σας αρέσει η σειρά kingdom hearts.

Από εμένα παίρνει ένα 8.5/10

Ας γράψω και τα στατιστικά μου.

-92 level(μπορώ να το φτάσω 100 αλλά θέλει τρελό grinding και βαρέθηκα από ένα σημείο και μετά)
            -Όλα τα panels συμπεριλαμβανομένων όπλως,skills,accesories
            -Όλες οι προκλήσεις 100% ολοκληρωμένες
            -Oλα τα secret reports
            -Άνοιξα όλα τα σεντούκια και όλες οι αποστολές ολοκληρωμένες 100%
            -Όλοι οι μυστικοί χαρακτήρες στο Mission mode

Αυτά.Το παιχνίδι το απόλαυσα όσο λίγα παιχνίδια σε φορητό σύστημα.Άντε τώρα υπομονή μέχρι να κυκλοφορήσει το birth by sleep...

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

-Ευπρόσδεκτο θα ήταν αν υπήρχε κανα απόλυτο boss όπως ήταν ο ξερεις ποιος στο πρώτο kingdom hearts.
              Υπάρχει ένα δρακάκι που κάνει Meteor.
              -Όλες οι προκλήσεις 100% ολοκληρωμένες
              Χαρά στο κουράγιο σου!
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by straier View Post
                Χαρά στο[/SIZE] κουράγιο σου!
                Και το επαναλαμβάνω και εγώ αυτό

Εγώ σταμάτησα στο level 81, αφού όλες τις αποστολές στο mission mode και πήρα όλα τα reendem αντικείμενα για αυτές. Τώρα να κάτσω να κάνω και όλα τα challenge και με τα 3 sigil δεν νομίζω να το υποστώ...

Άντε να δούμε πότε θα έρθει η ανακοίνωση για το Birth by Sleep, εφόσον άργησαν να πουν κάτι μετά την κυκλοφορία στην Ιαπωνία έχω την εντύπωση πως δεν αργήσει να βγει αφού γίνει η ανακοίνωση.
                ---------------------
                animEΛ_ΛΑΣ

Comment

Originally posted by straier View Post
                  Λες αυτό στην twilight town στην αποστολή που πρέπει να σκοτώσεις τα 6 bosses(σε υποχρεώνει 5).Στα challenges είναι ακόμη πιο δύσκολο και με περισσότερη ενέργεια.Λογικά το έβγαλε ο deus.
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Paixti και straier αναφέρεστε στο dustflier;Το σκότωσα φυσικάΑρκετά δύσκολο αλλά περίμενα κάτι πολύ πιο προκλητικό επιπέδου you know who.(Λολ θα νομίσει κανείς ότι αναφερόμαστε στον βολντεμορτ)

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

Σε χαμηλό λέβελ δε νομίζω πως είναι πιο εύκολο από το μακρυμάλλη. Νομίζω μάλιστα πως όταν αποφάσισα να τον νικήσω μου φάνηκε πιο εύκολος από το δρακάκι.
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Xwris na exw paiksei to drakaki, symfwnw pws o Sephiroth tou KH1 den einai kai toso dyskolos ean ksereis pws yparxei to grhgoro glide kai fysika exeis katallhlo eksoplismo kai level.
                        Egw ekei ekana level up apo ta 80 ews ta 100.

Aplws thelei na exeis thn prwsoxh sou estiasmenh giati to spamarei to Sin harvest.
                        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                        Kindred, this blade and I.
                        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                        Greek Gaming Videos
                        Greek Final Fantasy Forum

Comment

Εγώ θυμάμαι μια κίνηση που του πετάς το κλειδί για να σταματήσει μία δικιά του κίνηση.
                          Originally posted by 丹野

Comment

Εγώ θυμάμαι μια κίνηση που του πετάς το κλειδί για να σταματήσει μία δικιά του κίνηση.
                            Nai htan enas tropos, alla eprepe na thysiaseis to kalytero sou limit gia na valeis afth thn vlakeia, enw mporeis na kaneis to idio akrivws poly poio efkola me to grhgoro glide exontas parallhla kai thn dynath epithesh gia na tou spas ta moutra.

G_0 strategy there
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

Είχες limit στο Kingdom Hearts 1; Δεν τα θυμάμαι καθόλου...
                              Originally posted by 丹野

Comment

Ela enow tis super epitheseis pou tis evazes ws abilities.
                                Afth pou petouse to kleidi htan mia apo aftes.
                                "

Greek Gaming Videos

Comment

Working...
                                X