Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η άνοδος του PlayStation 3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Οτι ειπε ο Dj, ειναι θεμα παιχνιδιων. Σε οσα games εχω μονο στο SSF2THDR μετραει το d-pad. Αρα 360 pad > ps3 pad
    Do a barrel roll!

    Comment


    • #32
      Originally posted by straier View Post
      Εγώ πήρα το ΠΣ3 μου με Διπλοσόκ3 μαζί και είναι μια χαρά και πάρα πολύ ελαφρύ και με δόνηση και με σχήμα που ξέραμε και αγαπήσαμε και με σταυρό της προκοπής.
      Τι πρόβλημα έχει το PSNetwork; Εμένα μια χαρά μου φαίνεται και είναι και τσαμπέ. Αν δεν ήταν τσαμπέ μάλλον δε θα είχα καν ονλαιν. Το επιχείρημα για το bluetooth είναι αστείο πάντως από τη στιγμή που βρίσκεις με κάτω από 20 ευρώ ενώ ένας χρόνος Xbox Live κάνει τα διπλά.

      Το προβλημα του PSN ειναι το interface για μενα. Το εξηγησα παραπανω. Ειναι σαφως πιο δυσκινητο απο αυτο του Live. Δοκιμασες ποτε να στειλεις μηνυμα ή να προσκαλεσεις εναν φιλο σου σε ενα παιχνιδι στο PSN; Εμενα μου φαινεται σαφως πιο χρονοβορο.

      Επισης το επιχειρημα του bluetooth δεν ειναι καθολου αστειο. Πες μου εναν λογο για τον οποιο δεν θα επρεπε η SONY να δινει headset. Επισης, ενω οντως μπορεις να βρεις με 20 ευρω bluetooth, τι ποιοτητα ηχου θα εχει; Τι αποκριση; Θα ειναι ευκολο στον συντονισμο; Το headset του 360 ειναι plug and play. Kαι μπορει για μενα και για σενα που ειμαστε παιδια της τεχνολογιας αυτα να ειναι αστεια, αλλα για τον νεο gamer ή εναν μη μαθημενο χρηστη ειναι μεγαλη υποθεση.

      Εαν το PSN δεν ηταν τσαμπα, τοτε θα εβλεπες πολυ περισσοτερο hate προς την SONY με αυτες τις επιλογες. Αυτο που σωζει το PSN ειναι ακριβως αυτο: οτι ειναι τσαμπα. Αλλα πραγματικα ξερω παρα πολυ κοσμο και βλεπω ακομη περισσοτερο που λεει οτι προτιμα να πληρωνει 35 και 40 ευρω (τοσο βρισκεις πλεον Live membership) τον χρονο για μια τοσο καλη υπηρεσια on line οπως το Live παρα να ανεχεται τις δυσκολιες του PSN.
      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

      Comment


      • #33
        Originally posted by BigBOSS View Post
        Πέρα από αυτά προσωπικά πιστεύω πως ο μόνος ή σημαντικότερος λόγος που δεν έκανε το ps3 να πουλάει πολύ καλά από την αρχή με αποτέλεσμα η κονσόλα να μείνει πίσω σε πωλήσεις ήταν η τιμή και τίποτα άλλο.
        Αυτό.

        Τι software και ξεsoftware, το brand πουλάει και κανά δυο-τρία υπερκράχτες παιχνίδια που όλες οι κονσόλες έχουν.
        Πάντα υπήρχαν διαφορές στις τιμές ανάμεσα σε κονσόλες, αλλά ήταν η πρώτη φορά που η διαφορά ήταν τόσο μεγάλη.
        Μόλις έπεσε η τιμή, όλοι όρμησαν να το πάρουν.

        Απλά τα πράγματα.

        Comment


        • #34
          Originally posted by paixtis View Post
          Βασικά BigBOSS η ποιότητα του uncharted σε τι έγγειται???Στα πολύ καλά του γραφικά???Ποιος σου είπε ότι, αν εξαιρέσεις τα γραφικά βεβαίως, δεν υπάρχουν games υψηλής ποιότητας στο 360???Kαι βέβαια υπάρχουν.

          Επίσης δεν χρειάζεται όλοι να γουστάρουμε το lbp.Μπορεί εσύ να το θεωρείς επαναστατικό εγώ το βλέπω ως κάτι ανούσιο(δεν θέλω flaming άποψή μου είναι ).

          Τέλος καλό θα ήταν να μην αναφέρεις τίτλους που δεν έχουν βγει ως λόγους για το ότι το ps3 είναι ποιοτικότερο,καλύτερο κ.ο.κ.Ας βγουν πρώτα ας τους δοκιμάσουμε και μετά τα λέμε.

          Καλα κι εσυ το εχεσες τωρα...

          Το LBP φαινεται οτι δεν το εχεις παιξει. Αλλιως θα εβλεπες την ποιοτητα του και τις ιδεες του (βασικα μολις πηρα την θεση ολων οσων με εβριζαν για το FF.......oh the irony...)

          Επισης το Uncharted 2 ειναι οντως υπερπαιχνιδαρα, και πολυ μπροστα απο τα περισσοτερα (εαν οχι ολα) τα παιχνιδια στην κατηγορια του σε οποιαδηποτε κονσολα. Οτι κανει το κανει εξαιρετικα. Και επισης ειναι πολυ πιο cinematic gaming experience ακομη και απο τα Metal Gear. Αυτο ειναι το μεγαλυτερο του ατου. Ασε που το online γαμαει...χααχ!!!!
          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

          Comment


          • #35
            Προσωπική σου άποψη my friend.Προσωπική σου άποψη.Όσο το έπαιξα πάντως το lbp(ξέρεις πού) δεν μου γέμισε το μάτι να θέλω να το παίξω παραπάνω..

            Originally posted by Ormion View Post
            Αυτό.

            Τι software και ξεsoftware, το brand πουλάει και κανά δυο-τρία υπερκράχτες παιχνίδια που όλες οι κονσόλες έχουν.
            Πάντα υπήρχαν διαφορές στις τιμές ανάμεσα σε κονσόλες, αλλά ήταν η πρώτη φορά που η διαφορά ήταν τόσο μεγάλη.
            Μόλις έπεσε η τιμή, όλοι όρμησαν να το πάρουν.

            Απλά τα πράγματα.
            Μπα δεν το νομίζω τόσο.Το brand πήγε στράφι τον πρώτο καιρό αλλά τώρα που λες ότι έπαισε η τιμή και όλοι έτρεξαν να το πάρουν,όλοι εκτός από τα 10αδες εκατομύρια που πήραν Wii την αντίστοιχη περίοδο.Δηλαδή ελάχιστοι σε σχέση με αυτούς...Ας μην ξεχνάμε και αυτό απλά...
            Nintendo I.D.: paixtis
            3ds friend code: 2664-2347-7128

            Comment


            • #36
              αλλα τα πλεονεκτηματα του 360 controller σε σχεση με το Sixaxis (και κατ' επεκταση του Dual Shock 3) ειναι σαφως περισσοτερα απο τα μειονεκτηματα.
              Οπως ;

              Eκτος του οτι το sixaxis-DS3 δεν εχει triggers κατι που μετραει στα racing, με τα οποια προσωπικα δεν εχω αχοληθει σοβαρα σε αυτη την γεννια (εχω παιξει μονο arcade racing). Ποια ειναι τα αλλα μειονεκτηματα κατα τη γνωμη σου ;

              Y.Γ.
              Το προβλημα του PSN ειναι το interface για μενα
              Για το psn που λες εχω πει την γνωμη πιο πανω. Και πιστεψε με αυτο που εσυ θεωρεις σημαντικο (interface) σε καποιους σαν και εμενα φανταζει ασημαντο και αδιαφορο

              Comment


              • #37
                Το software ομως ειναι παντα υποκειμενικος παραγοντας, και αλλωστε αποδεδειγμενα παιχνιδια σα το Little Big Planet δε πουλανε κονσολες, ας μη ξεφευγουμε απο την ουσια που ειναι η τιμη.

                ΥΓ: BigBoss το αριστερο analogue επρεπε να ειναι πανω και το dpad κατω.
                Do a barrel roll!

                Comment


                • #38
                  Θα συμφωνουσα μαζι σου εαν ημουν κατεξοχην fighting gamer σαν κι εσενα (δλδ να εχω μελετησει τοσο πολυ το genre). Αλλα στα παιχνιδια που παιζω προσωπικα (και ξερεις οτι ειναι τα περισσοτερα) το d-pad δεν ειναι ΤΟΟΟΟΟΣΟ μεγαλο προβλημα για το 360. Ναι, ειναι, δεν το συζηταω, αλλα τα πλεονεκτηματα του 360 controller σε σχεση με το Sixaxis (και κατ' επεκταση του Dual Shock 3) ειναι σαφως περισσοτερα απο τα μειονεκτηματα.

                  Σαφως κι εχεις δικιο βεβαια σε οτι αφορα τα παιχνιδια που πρεπει να παιξεις με d-pad. Ειδικα στο Tekken 6 εχω σιχτιρισει απειρα...
                  Egw kollhsa sthn ekfrash pou xrhsimopoihsate (to xeirotero ever) kai thn vasisate sta triggers.
                  Safws kai den einai to xeirotero ever, o xarakthrismos einai ypervolikos, sthn pragmatikothta egw pistevw pws einai ena para poly kalo xeiristhrio kai kanei thn douleia tou sta paixnidia ths konsolas.

                  Twra to thema tou poia paixnidia einai perissotera den to thewrw to kalytero epixeirhma, o kathenas anafere 2 genre: Fighting games vs FPS, to ena einai kalytero ston prwto tomea kai to deftero einai kalytero ston allo.

                  Otan eixa paiksei Soulcalbur 4 sto 360 tou Fioth dokimasa na kanw ena aplo scroll down kratontas "katw" sto menu me to D-pad tou 360 kai enw katevaza ton cursora, taftoxrona allazan kai oles oi epiloges epeidh eperne kai to deksi h to aristera mazi me to katw.

                  Afto gia mena einai tragiko.
                  "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                  But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                  Kindred, this blade and I.
                  "

                  "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                  Greek Gaming Videos
                  Greek Final Fantasy Forum

                  Comment


                  • #39
                    Τεράστιο πλεονέκτημα του χειριστηρίου του 360 είναι η τοποθέτηση των μοχλών καθώς και το όλο σχήμα του.

                    Φοβάμαι πως άνοιξα όμως ένα topic που θα φιλοξενήσει ρηχά και ανούσια console wars.

                    Comment


                    • #40
                      Τι να σου πω, έχω μηδενική εμπειρία από Ξμποξ Λαιβ για να συγκρίνω άμεσα. Παρόλα αυτά βρήκα το ΠΣΝέτγορκ μια χαρά απλό και seamless, σιγά το δύσκολο να στείλω μήνυμα. Και βρίσκω το γενικό interface του ΠΣ3 πολύ πιο φιλικό και "καθαρό" από του Ξμποξ. Γούστα βέβαια. Για μπλουτουθ δες εδώ:
                      http://www.plaisio.gr/Search.aspx?keyword=bluetooth%20headset
                      Ο συντονισμός ήταν πανεύκολος, πολύ πιο εύκολος από ότι με κινητό ή με PC (τουλάχιστον για μένα), σιγά τη φιλοσοφία, ούτε ένα λεπτό δε μου πήρε. Αντίθετα για το Live του Ξμποξ έπρεπε να τραβήξω καλώδιο από το μόντεμ που ήταν σε άλλο δωμάτιο γιατί δεν είχε wireless που έχει μέχρι και το DS μου.
                      Εαν το PSN δεν ηταν τσαμπα, τοτε θα εβλεπες πολυ περισσοτερο hate προς την SONY με αυτες τις επιλογες. Αυτο που σωζει το PSN ειναι ακριβως αυτο: οτι ειναι τσαμπα. Αλλα πραγματικα ξερω παρα πολυ κοσμο και βλεπω ακομη περισσοτερο που λεει οτι προτιμα να πληρωνει 35 και 40 ευρω (τοσο βρισκεις πλεον Live membership) τον χρονο για μια τοσο καλη υπηρεσια on line οπως το Live παρα να ανεχεται τις δυσκολιες του PSN.
                      Φυσικά το ότι είναι τσάμπα είναι το σημαντικό. Αλλά δε με έχει αφήσει με παράπονα προσωπικά.
                      Έντιτ:
                      βασικα μολις πηρα την θεση ολων οσων με εβριζαν για το FF.......oh the irony...
                      Δε σε βρίζαμε. Απλά έκανες λάθος.
                      Εντιτ2: Είμαι ο μόνος που του αρέσουν να είναι συμμετρικά οι μοχλοί;
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                      Comment


                      • #41
                        Originally posted by Ground_zero View Post
                        Egw kollhsa sthn ekfrash pou xrhsimopoihsate (to xeirotero ever) kai thn vasisate sta triggers.
                        Safws kai den einai to xeirotero ever, o xarakthrismos einai ypervolikos, sthn pragmatikothta egw pistevw pws einai ena para poly kalo xeiristhrio kai kanei thn douleia tou sta paixnidia ths konsolas.

                        Twra to thema tou poia paixnidia einai perissotera den to thewrw to kalytero epixeirhma, o kathenas anafere 2 genre: Fighting games vs FPS, to ena einai kalytero ston prwto tomea kai to deftero einai kalytero ston allo.

                        Otan eixa paiksei Soulcalbur 4 sto 360 tou Fioth dokimasa na kanw ena aplo scroll down kratontas "katw" sto menu me to D-pad tou 360 kai enw katevaza ton cursora, taftoxrona allazan kai oles oi epiloges epeidh eperne kai to deksi h to aristera mazi me to katw.

                        Afto gia mena einai tragiko.
                        Ηταν απο τα χειροτερα ever γιατι πηγε να κανει πραγματα τα οποια, ειτε ειχαν γινει στο παρελθον (οποτε κανενας νεοτερισμος) ειτε ο ανταγωνισμος τα εκανε καλυτερα.

                        Οταν προσπαθεις να εισαι "νεοτεριστης" (οπως ελεγε σε εκεινη την επικη Ε3 ο Harisson), κοιτας να προσφερεις καποια πραγματα που ο κοσμος δεν εχει ξαναδει. Το sixaxis εμοιαζε σαν μια κακη αντιγραφη του ανταγωνισμου και μαλιστα με απουσια rumble. Δεν ειναι το χειροτερο ever, προς θεου (κατι Jaguar και κατι CD-i υπαρχουν για να καλυψουν την θεση), αλλα ειναι απο τα χειροτερα γιατι ακριβως θεωρουσαμε αυτονοητο οτι θα εκανε σωστα τις δουλειες που ηθελε να κανει. Θα προτιμουσα μια αναλογη προσπαθεια με αυτη του 360 controller. Εκει δε θα μπορουσα να πω τιποτα. Οταν ομως καποιος προσφερει ενα προϊον με "νεα" χαρακτηριστικα, και αυτο τελικα αποδυκνειεται χειροτερο ακομη και απο το προηγουμενο χειριστηριο (dual shock 2), ε τοτε νομιζω οτι αξιζει να χαρακτηριστει χειροτερο.

                        Τα μειονεκτηματα τα ανελυσα παραπανω Snake, εαν κανεις εναν κοπο να τα διαβασεις θα καταλαβεις το εννοω. Βεβαια ειναι προσωπικες αποψεις.

                        Μπορει για εσενα το interface να ειναι ασημαντο, αλλα εσυ εισαι ενας ψημενος gamer που ξερει που και πως να βρει τα πραγματα που θελει. Ομως δεν πιστευω πως αν βαλεις διπλα διπλα τα δυο interfaces του Live και του PSN, και ρωτησεις εναν τριτο πιο του φαινεται πιο ευκολο, να σου πει το PSN...

                        Τελος,ναι, θεωρω πως η τιμη πηγε παρα πολυ πισω το PS3. Κι ενω αυτο δεν εμποδισε τους hardcore να το αποκτησουν, εβαλε σιγουρα φρενο στις ορεξεις του υπολοιπου κοινου.
                        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                        Comment


                        • #42
                          Originally posted by Raphael View Post
                          Φοβάμαι πως άνοιξα όμως ένα topic που θα φιλοξενήσει ρηχά και ανούσια console wars.
                          'Ελα πού το κατάλαβες???Και αυτά έχουν τη φάση τους όμως.Κλασσικό μπέρδεμα:Tι είναι αντικειμενικό και τι υποκειμενικό...Ποιότητα έναντι πωλήσεων και γραφικών και άλλα τέτοια ανούσια...
                          Nintendo I.D.: paixtis
                          3ds friend code: 2664-2347-7128

                          Comment


                          • #43
                            Δε πειραζει Raphael, καιρο ειχαμε να δουμε το χρωμα του καθενος.
                            Do a barrel roll!

                            Comment


                            • #44
                              Otan lew oti den einai to xeirotero ever enweitai pws den skeftomai kan ta jaguar h CD-i etsi?
                              Proswpika pistevw pws einai isaksio tou 360 me ena meiwnekthma kai ena pleonekthma antistoixa.

                              Kai etsi gia to trivial ths ypotheshs na pw oti kai egw thewrw pws h timh tou PS3 htan pou to krathse pisw.
                              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                              Kindred, this blade and I.
                              "

                              "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                              Greek Gaming Videos
                              Greek Final Fantasy Forum

                              Comment


                              • #45
                                Originally posted by Ramparter View Post
                                ΥΓ: BigBoss το αριστερο analogue επρεπε να ειναι πανω και το dpad κατω.
                                same genes wrong person

                                Τεράστιο πλεονέκτημα του χειριστηρίου του 360 είναι η τοποθέτηση των μοχλών καθώς και το όλο σχήμα του.
                                Μιλαμε για εντελως υποκειμενικο κριτηριο

                                οπως ειπε και αζραελ :

                                Το sixaxis ειναι απο τα χειροτερα pads.Ειναι πολυ ελαφρυ, δε μου καθονταν καλα στο χερι


                                Edit:
                                Φοβάμαι πως άνοιξα όμως ένα topic που θα φιλοξενήσει ρηχά και ανούσια console wars.
                                Γιατι ; μια χαρα κουβεντα κανουμε

                                Comment

                                Working...
                                X