Announcement

Collapse
No announcement yet.

Το σήμερα και το αύριο των videogames

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Όποιος ασχολείται ενεργά με το gaming ή δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα πρότυπα στο gaming θα βρει πολλά ωραία πραγματάκια που του διαφεύγουν.Αυτό όμως μία κουβέντα είναι
    Εδώ τι ακριβώς θέλεις να πεις, εννοείς ως ενεργό gamer αυτόν που ασχολείται με όλο το φάσμα που έχει να προσφέρει η βιομηχανία σήμερα ή , και σε αντιδιαστολή με το δεύτερο που περιγράφεις, αναφέρεσαι συγκεκριμένα στον gamer που δεν έχει την άρκουσα ή ακόμα και την υποτυπώδη επαφή με το gaming που εισήγαγε η τωρινή γενιά;
    sigpic

    Comment


    • #47
      Χμ. I stand corrected λίγο πολύ. Άσε που είχα ξεχάσει το Mafia και το Godfather. Παρόλα αυτά, δε θα έβαζα οποιοδήποτε 3D action έχει sandbox gameplay στην ίδια σακούλα.
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

      Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

      Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

      Comment


      • #48
        Originally posted by deus_d0pe View Post
        Εδώ τι ακριβώς θέλεις να πεις, εννοείς ως ενεργό gamer αυτόν που ασχολείται με όλο το φάσμα που έχει να προσφέρει η βιομηχανία σήμερα ή , και σε αντιδιαστολή με το δεύτερο που περιγράφεις, αναφέρεσαι συγκεκριμένα στον gamer που δεν έχει την άρκουσα ή ακόμα και την υποτυπώδη επαφή με το gaming που εισήγαγε η τωρινή γενιά;
        Ο σκοπός που έγραψα τα παράπανω είναι απλός.Εκφράζεις την άποψή σου μόνο βάση με αυτά που ασχολείσαι και γνωρίζεις και όχι με αυτά που πιστεύεις ότι ξέρεις ή δηλώνεις άγνοια και λες την άποψη σου για να δείξεις ότι μπορείς να συμμετέχεις σε μία συζήτηση.Αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι δεν το ποστάρεις σαν πραγματικότητα.
        Ένα απλό παράδειγμα είναι αυτό: αν έγω έχω παίξει μόνο το KotOR ή το Baldur's Gate θα περιοριστώ εκεί και δεν μπορώ να κρίνω ορθά για το τι μου έχει προσφέρει η BioWare ή γενικά για το τι καλό μας έχουν προσφέρουν τα WRPGs μέχρι σήμερα.

        Τώρα δηλώσεις τύπου είμαι χρόνια στο gaming και μπορώ να κρίνω, έχω εμπειρία, το είδα σε φίλο, το είπε το Gamespot, πήρε τον τάδε βαθμό κτλ. είναι τρίχες κατσαρές.Η κριτική γίνεται από πρώτο χέρι αλλιώς όλα τα υπόλοιπα είναι πίπες - προβλέψεις σαν αυτές που πετάει ο Pachter.
        Λαικιστί ξέρεις; Τότε μίλα.Δεν ξέρεις; Mούγκα...Η θεωρία η πολλή δεν κάνει καλό.Η πρακτική είναι η ουσία.Εξαπλώθηκε το Internet και απέκτησε άποψη για τα πάντα και ο γύφτος.Δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε.

        Εξυπακούεται ότι δεν ασκώ γενική κριτική στον Titus.Απλά με τα λίγα που με βρήκαν ασύμφωνο βρήκα αφορμή να κάνω αυτό το post.

        Comment


        • #49
          Εντάξει μου το πήγες πολύ γενικά αν και είχα απορεία σε κάτι συγκεκριμένο, παρ'ολα αυτά είμαι της γνώμης ότι άποψη μπορείς να εκφέρεις έτσι κι αλλιώς, αν είσαι γνώστης θα την υποστηρίξεις σθεναρά με επιχειρήματα, αν είσαι λίγο γνώστης θα είσαι περισσότερο ανοιχτός σε άλλες απόψεις και αν είσαι καθόλου γνώστης θα μάθεις. Δεν είναι έγκλημα να βρίσκεται κάποιος εκτός κλίματος εποχής αρκεί να μην είναι ξεροκέφαλος και να δέχεται προς σκέψη και προβληματισμό την άποψη του άλλου, ακόμα και ως ερέθισμα να ψαχτεί προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

          Θέλω να πω, δεν υπάρχει "εσύ ξέρεις λιγότερα από μένα άρα εγώ που ξέρω περισσότερα είμαι πιο σωστός άρα κάνε μόκο". Η συζήτηση θεωρώ γίνεται προς όφελος όλων. Πόσο μάλλον σε ένα ζήτημα που αφορά το σήμερα και το αύριο των videogames, στο οποίο εξυπακούεται ότι θα ακουστούν γνώμες απ'όσους παίζουν σήμερα παιχνίδια, άσχετα με τις προσωπικές προτιμήσεις τους, άσχετα με το αν είναι λιγότερο ή περισσότερο ψαγμένοι με το σήμερα, άσχετα ακόμα ακόμα αν αφομίωσαν τις νέες προτάσεις της γενιάς ή παραμένουν κατασταλαγμένοι στο είδος gaming που τους αρέσει.
          sigpic

          Comment

          Working...
          X