Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gameplay videos

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ναι αλλά μόνο Ο G.OT.Y τελείωσε το Ninja Gaiden 2 στο Master Ninja από εδώ μέσα και αυτό λέει πάρα πολλά για έναν τίτλο που θέλει τα δάκτυλα και τα αντανακλαστικά να βαράνε ταβάνι.Το πρώτο Ninja Gaiden πάντως ή το Sigma αν θέλετε που ήταν πιο ισορροπημένος τίτλος από το sequel δεν το φτάνει κανένα DMC, God of War στο θέμα των μαχών ή του γρήγορου gameplay παρότι είναι αρκετά παλιό.Από άποψη story ή γενικότερα adventure ιδεολογίας χάνει.
    Το ουσιαστικό μέρος είναι ότι τα God of War, Dante's Inferno κτλ. δεν πρέπει να τα παραλληρίζουμε με τα υπόλοιπα γνωστά action games.Δεν βασίζονται μόνο στο ξύλο για να αποδώσουν διασκέδαση αλλά προχωρούν παραπέρα ενώ τα DMC, Bayonetta, Devil May Cry κτλ. σχεδιάστηκαν με την λογική του τύπου βαράτε με κι ας κλαίω.
    Pilgrim Θα το ξεκινήσω κι εγώ στο μέλλον.

Comment

Σε αγαπάω σε λατρεύω,αλλά στο συγκεκριμένο θέμα θεωρώ πως είσαι προκατειλημένος,οπότε δεν πα να λες,γραμμένο σ'έχω.
      Εντάξει σοβαρά τώρα,Με το GOW η σύγκριση είναι άσκοπη εντελώς,μιας και όπως προείπαμε εκείνο δεv είναι Hack n slash.Τώρα από κει κι έπειτα,πάλι μου φαίνεται άσκοπο να τα συγκρίνουμε μιας και είναι άλλη η νοοτροπία τους.Πάντως έχουμε ξεφύγει way off topic.
      Carpe diem

Comment

Μα αυτό δεν είπα παραπάνω;

Comment

Πρώτα κάνεις edit μωρή κουφάλα και μετά λες "Αυτό δεν είπα παραπάνω;":xp:
          Άσε που το DMC και το Devil May Cry είναι ο ίδιος τίτλος.
          Καλά τι σου μαθαίνω τόσο καιρό;
          Carpe diem

Comment

Originally posted by Altair View Post
            Πρώτα κάνεις edit μωρή κουφάλα και μετά λες "Αυτό δεν είπα παραπάνω;":xp:
            Άσε που το DMC και το Devil May Cry είναι ο ίδιος τίτλος.
            Καλά τι σου μαθαίνω τόσο καιρό;
            Καλά το edit το έκανα την ώρα που έγραφες το ποστ οπότε για λίγα δευτερόλεπτα το έχασα.Όσον αφορά το DMC ω ναι τα έκανα πουτάνα.
            Η μαγκιά είναι να τα έχεις παίξει όλα.Εγώ δεν το έχω καταφέρει αυτό μόνο τα έχω δει με τις ώρες οπότε περνάω έξω.

Comment

ολα τα λεφτα στο 8:29

they don't make them like this anymore

α ρε να ητανε σε HD

ramp don't try this at home

Comment

Trailers του Bionic Commando 2. Οπτικα ειναι σαν το 1ο πραγμα οχι κακο, στο gameplay εχει προστεθει jump button και τελος η μουσικη εξακολουθει να τα σπαει. Λιγο πολυ σιγουρη αγορα, το 1ο μου αρεσε παρα πολυ αν και παιζει να μην ασχοληθηκε σχεδον κανεις απο εδω με αυτο.

Επ' ευκαιριας οποιος θελει ας ριξει μια ματια στο Child of Eden, φαινεται οντως κατι παραπανω απο spiritual successor του Rez. Ελπιζω να παιζει και χωρις Kinect, δεν ειμαι διατεθειμενος να ασχοληθω με τετοια πραγματα.
                Tetsuya Mizuguchi was at Ubisoft's booth a few minutes ago playing this demo of Child of Eden. Here it is in full, and at 60 fps! Much more about this game in a few days!

Comment

Έχω σκάσει στα γέλια! Το Mario 64 σε 5+ λεπτά, χωρίς ο τύπος να πάρει ούτε ένα αστέρι! Ο παράδεισος των glitches!

http://www.youtube.com/watch?v=r9zOl...ayer_embedded#!

Επίσης ακόμα και σήμερα τα γραφικά του είναι όχι μόνο playable αλλά και πολύ όμορφα.
                  Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

σιγα τα ωα με gliches runs pfft

καποια speedrun του doom ειναι διασκεδαστικοτερα

θυμαμαι εποχες diablo 2 cow exp runs πηγαινες απο 1-80 σε 3ωρες T_T

και μπορουσε να σε rusharei μια sorc απο act1 normal se act4 hell μεσα σε 10 λεπτα το πολυ O_o

και legit οχι με tool assisted , glitches και πρασινα αλογα

ασχετο επισης θυμηθικα ενα απο τα καλυτερα glitches σε jrpg

suikoden 2 εσκαγες matilda knights territory απο πολυ νωρις και φυσικα μπορουσες να lvl ρεις αρκετα ψηλα εκει φυσικα εκανες και καποια sidequest οπως του humphrey

το ειχα δοκιμασει σε ενα απο τα playthroughts μου και πηγα lvl48 πριν καν φτιαξω το καστρο lol, overkill βεβαια λες και ειναι δυσκολα παιχνιδια τα suikoden

Comment

Τα του Vaynard δεν τα είδα, αλλά αυτό που πόσταρε ο Τίτος είναι επικ. Ο τύπος που παίζει πρέπει να είναι ο θεός του SM64.

Comment

Originally posted by Titus View Post
                        Έχω σκάσει στα γέλια! Το Mario 64 σε 5+ λεπτά, χωρίς ο τύπος να πάρει ούτε ένα αστέρι! Ο παράδεισος των glitches!

http://www.youtube.com/watch?v=r9zOl...ayer_embedded#!

Επίσης ακόμα και σήμερα τα γραφικά του είναι όχι μόνο playable αλλά και πολύ όμορφα.

This is a tool-assisted speedrun.
                        Aka έβαλα σκριπτάκια εντολών στον εμιουλέιτορ για να βγάλω αυτό το αποτέλεσμα
                        Originally posted by Raf
                        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

:smoke:

Comment

Originally posted by Vaynard View Post

θυμαμαι εποχες diablo 2 cow exp runs πηγαινες απο 1-80 σε 3ωρες T_T

και μπορουσε να σε rusharei μια sorc απο act1 normal se act4 hell μεσα σε 10 λεπτα το πολυ O_o

και legit οχι με tool assisted , glitches και πρασινα αλογα
                            Originally posted by Somari View Post
                            Aka έβαλα σκριπτάκια εντολών στον εμιουλέιτορ για να βγάλω αυτό το αποτέλεσμα
                            Αυτά τα κόλπα ομολογουμένως δεν τα ήξερα, ειδικά για Diablo 2. Care to explain?

Για το βίντεο που έβαλα, οι τύποι στην ιστοσελίδα τους λένε τα παρακάτω...

Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Ναι αλλά είναι tool-assisted,δηλαδή πρέπει να γίνουν ΤΟΣΟ γρήγορα, που τα βάζουν σε recorded εντολές σε scripts στον emulator,δεν μπορούν να γίνουν "με το χέρι". Δε το βγάζω από το μυαλό μου, δες το βίντεο, είναι το πρώτο πράγμα που λέει στην περιγραφή.
                              Originally posted by Raf
                              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Μόλις πέρασα το επίπεδο 3-10 στο Bit.Trip Runner. Δε ξέρω πόσο δύσκολο φαίνεται εδώ, αλλά δε θυμάμαι πόσες φορές έχασα μέχρι να το βγάλω. Επόμενο αγκάθι η 3-11.

There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Working...
                                X