Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hi-Scores

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cpl_Shephard
    replied
    link's crossbow training : ολα τα stages πλατινενια

(ας ειναι καλα τα παλικαρια που με επεισαν να βαλω μτην sensor bar ΚΑΤΩ απτην tv γιατι η αποκριση του κερσορα μου ειχε σπασει τα νευρα http://episteme.arstechnica.com/eve/forums...4001631831/p/62
    )

zelda twilight princess : cave of ordeals CLEAR

δεν τα θεωρω και τοσο σπουδαια κατωρθωματα, ειδικα το 2ο, απλα αγοραζεις 3 blue potion απτο malo mart και κανεις ενα προχειρο health rupees (magic armor) management, προτεινεται ανεπιφυλακτα ο τερματισμος του συγκεκριμενου quest μετα την αποκτηση του ραβδιου γιατι οι ανταμοιβες που δινει βοηθουν αρκετα στην συνεχεια του παιχνιδιου

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Χε,χε προσθέτω τον τερματισμό των Crisis Core και Ring of Fates.

Leave a comment:

• Missing Score
    replied
    Mε χαρα ανακοινωνω
    Sega Rally Championship (το παλιο σε ps2 port)

3'30"85 συνολικο με Celica

Leave a comment:

• Alexandros
    replied
    Link to The Past : Όλες τις καρδιές κι εδώ. Δυστυχώς ως εκεί φτάνουν τα high scores μου στα Zelda :'(

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Στο A ink to the past τα εχω παρει ολα μαζι με εναν ξαδερφο μου. Παραλληλα παιζαμε. Ολα τα κοχυλια, οπλα, καρδιες κτλπ. Γενικα το εχουμε λιωσει το game. Ως και glitch σε εναν ναο ειχαμε βρει

Leave a comment:

• Altair
    replied
    σιγά σιγά θα τις καταφέρεις και τις υπόλοιπες παιχτούρα μου

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Ευκαιρία για λίγο ψώνισμα.Λίγο όμως...

κλασσικά Halo 3 Legendary single player

Crow's Nest - Iron,Tough Luck,Catch,Fog,Famine,Thunderstorm and Tilt skulls enabled
    Floodgate - Iron,Tough Luck,Catch,Fog,Famine,Thunderstorm and Tilt skulls enabled

Sierra 117 και Cortana στο τέλος τον ήπια.Στις υπόλοιπες προς το παρόν τρώω ήττα... <_<

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Dracula X Chronicles
    Remake:100%
    Original:100%

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Ναι, θα τις έργαφα έτσι και αλλιώς στο αντίστοιχο topic για τα rpg.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Nice&#33;
    Πες μας και εντυπωσεις αν εχεις ορεξη.

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Στα καταρθώματά μου προσθέτω τον 100% τερματισμό του Revenant Wings.

Leave a comment:

• Six Winged Angel
    replied
    παίζει και να σε δουλεύω βασικά θα ρωτήσω τον φίλο μου που παίζαμε μαζί

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    [ένα χρυσό weapon] dead [/b]
    Nemesis lol

και chain γύρω στο 35[/b]
    Ela re kai egw nomiza pws eixa kanei para polla chain (25)

Leave a comment:

• Six Winged Angel
    replied
    χμμ τα καλύτερα μου είναι στα

final fantasy VII: Όλοι 99 lvl 9999 hp 999 hp όλα τα materia -added effect με ultima, shield, slash-all και άλλα mastered, all weapons dead, all last limit breaks and final weapons in place

final fantasy VIII: Όλοι 100 lvl με όλα τα GFs και τα τελικά όπλα, omega weapon dead

final fantasy X: Όλα τα όπλα στο full, όλα τα Aeons, ολοκληρομένο sphere grid στη Yuna και αρκετά συμπληρομένο στους υπόλοιπους all secret bosses except Dark Yojimba, Penance and [ένα χρυσό weapon] dead, θα έκανα κιάλλα αλλά ο αδερφός μου έσβησε κατά λάθος το save xD

final fantasy XII: Αll hunts except yiazmat (βαριέμαι να τον πολεμήσω, τον έχω ) all espers, excalibur, yagru darkblade, το τελευταίο gun, scorpion tail και άλλα που δεν θυμάμαι, completed grid to all characters και chain γύρω στο 35

Kingdom Hearts 2: Όλα τα missions, όλα τα όπλα, 99 lvl full journal

όχι τίποτα το ιδιαίτερο άλλα κάτι είναι

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Συμφωνούμε Βoy σε αυτό.Στην Sky Garden μπορείς να κάνεις πολύ καλύτερο χρόνο γιατί έχει πολλά κοψίματα που γίνονται με mini turbo και μικρό αλματάκι σε κάτι μπάρες.Τα staff ghosts δεν χρησιμοποιούν snaking ε?Το μπέρδεψα φαίνεται με το mini turbo που κάνουν στις στροφές.Στις ευθείες δεν είμαι σίγουρος μπορεί και να χρησιμοποιούν snaking θα το ελέγξω.

Leave a comment:

Working...
X