Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hi-Scores

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• FoM
    replied
    Κι εγώ έχω κάνει τα πάντα S στο Excite Truck... Και δε σταμάτησα μέχρι να πάρω και όλα τα έπαθλα.

NiCk I pwn u. (εκτός από το Air Spin, εσύ δεν είχες όχημα, είχες ιπτάμμενο δίσκο )

(Καφρίλα fact: έβγαλα την τηλεόραση φωτογραφία με το laptop, είναι προφανές... )

Βασικά, Excite Truck can suck my balls, εγώ μόνο στο F-Zero GX πορώνομαι για να κάνω κάτι απίστευτο. Όπως κάτι 11 kills σε ένα αγώνα και βγήκα και πρώτος στο Master. Ακόμα έχω κάποια replays με γενοκτονίες, στη Memory Card. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ανεβάσω; Έχετε να δείτε καμένα πράγματα. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει...

F-Zero GX Max Speed 3059 km/h @ Aeropolis: Dragon Slope. Pilot: FoM. Machine: Eliminator. (Custom Machine; Body: Rapid Barrel, Cockpit: Combat Cannon, Booster: Devilfish -RX

Leave a comment:

• straier
    replied
    Φτερά μύγας.
    Πάντως το Link's Awakening εχει τρελά πράγματα να κάνεις με το γνωστό του bug, όπως πχ άπειρες καρδιές, αντικείμενα που τα παίρνεις πριν την ώρα τους κλπ. Το είχα πραγματικά λιώσει και είχα κάνει απίστευτα πράγματα, με αρκετό sequence breaking φυσικά.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    ^Ναι φίλε είδα ένα βιντεάκι που είχες ποστάρει με τη SEPUR ΚΟΤΑΡΜΜΑΑ bloody tears απο τη ΣΠΕΟΥΡ ΠΔΑΡΝΙΑΙΧΑ Castlevania!

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Χωρις να ειμαι καν fan της j-music μπορω να πω πως τα Ouendan εχουν πολυυυυυ καλυτερα κομματια απο το EBA και τουλαχιστον τα επαιξα με αρκετη ορεξη σε αντιθεση με το 2ο.

Στα high scores οντως δε παιζει να βρεθει ανταγωνισμος.
    Παρακαλουνται οσοι εχουν βιασει το Ouendan να πανε σε καμια Ιαπωνια να δουν τι εστι Beatmania, ευχαριστωωωω.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Ναι στο Ouendan τα τραγούδια κολλάνε πιο καλά στον ρυθμό που παίζεις. Είναι καλύτερο αλλά είναι όλο στα γιαπωνέζικα...

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ouendan >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Elite

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Εγώ Εlite Beat Agents έχω παίξει μέχρι την τλευταία πίστα στο Sweatin' το Jumpin' Jack Flash αλλά το παράτησα μιας και με το stylus του DS phat δεν έχω ελπίδα...Μου φαίνεται σπαστικό το Elite άρα σκεφτείτε πόσο κλάμα έχω να ρίξω με το Ouendan!

EDIT:
    Loggo συμφωνώ,μου το έχουν πει πολλοί αλλά πού να το βρω σε λογική τιμή??(20? πρπ)Το play-asia το έχει λίιιιγο τσιμπημένο
    Χώρια που έχει μέσα Highway Star και Jumpin Jack Flash!Γενικά προσπαθεί πετυχημένα να δώσει την τρέλα του Ouendan σε πιο δυτικά πλαίσια imo.

Leave a comment:

• Kiku
    replied
    Bασικά ανταμοίβεσαι αν πάρεις όλες τις καρδιές.Όλες οι καρδιές = Maximum health = πιο δύσκολο να χάσεις .
    [/b]
    Πόσο πιο δύσκολο να χάσεις? Σιγά τις δύσκολες μάχες...

Πάντως στο Link's Awakening αν βγάλεις όλο το παιχνίδι χωρίς κανένα Game Over έχει κρυφό τερματισμό όπου δείχνει την Marin με φτερά

Leave a comment:

• Kiku
    replied
    *sigh
    I guess that means no multiplayer...

Τουλάχιστον ποστάρετε τα δικά σας scores. Ελάτε, μη ντρέπεστε

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Tι είναι αυτό ρε παιδιά; Τρώγεται;

Leave a comment:

• Somari
    replied
    You...are...teh...burned.

Leave a comment:

• Kiku
    replied
    You must be joking...

Καλή τύχη στην έυρεση ανταγωνισμού...
    [/b]
    Δε ψήνεται κανείς για multiplayer, δηλαδή...?

Πέραν της πλάκας, μη φρικάρετε. Θέμα εξάσκησης είναι.
    Άντε, ποστάρετε και τα δικά σας high scores. Είμαι πολύ περίεργη.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Code:
    High Score Table Dodonpachi Arcade

1. 10.512.350 - Jedah - Stage 4 - Type B/Laser - MAME
    2.
    3.
    4.
    5.
    Στο high score table θα μπαίνουν ΜΟΝΟ:

1) Όσα score γίνονται με ένα μόνο credit.
    2) Όσα score συνοδεύονται από εικόνα που τα αποδεικνύει με καθαρό τρόπο.
    3) Όσα score γίνονται μόνο στο Arcade mode ή σε κανονικό arcade (λέμε τώρα ).

Ορίστε και το δικό μου:

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    You must be joking...

Καλή τύχη στην έυρεση ανταγωνισμού...

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Hi-Scores

Code:
    High Score Table ESPGaluda Arcade Mode

1. 7.782.160 - bullethell - Stage 4 - Αgeha - PS2
    2. 7.048.090 - Jedah - Stage 3 - Ageha - PS2
    3.
    4.
    5.
    Στο high score table θα μπαίνουν ΜΟΝΟ:

1) Όσα score γίνονται με ένα μόνο credit.
    2) Όσα score συνοδεύονται από εικόνα που τα αποδεικνύει με καθαρό τρόπο.
    3) Όσα score γίνονται μόνο στο Arcade mode ή σε κανονικό arcade (λέμε τώρα ).

Ορίστε και το δικό μου:

Leave a comment:

Working...
X