Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by BigBOSS View Post
    Πες μου εσύ άλλο race sim με κατα μέσο όρο πωλήσεων 10 εκατομ. κομμάτια και πάνω.....:niania:
    To ότι είναι το πιο μοσχοπουλημένο racer δεν πάει να πει ότι η ποιότητα του ανταγωνισμού είναι κατώτερη.Απλά από πίσω δεν υπάρχει το brand Sony.
    Υπάρχουν τίτλοι του είδους οι οποίοι είναι πολύ καλύτεροι.Forza,GTR ε αυτά.

ΑΛΛΑ έχουμε ξεφύγει.
    Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
      Do a barrel roll!

Comment

• χαχαχαχα τρελή photo!! (sorry δεν κρατήθηκα :xp
        sigpic

Comment

• Originally posted by Altair View Post
          To ότι είναι το πιο μοσχοπουλημένο racer δεν πάει να πει ότι η ποιότητα του ανταγωνισμού είναι κατώτερη.Απλά από πίσω δεν υπάρχει το brand Sony.
          Δεν είπα πως είναι ΚΑΤΩΤΕΡΗ, αλλά μπορείς να μου πεις γιατί τα Forza ή GTR είναι ΠΟΛΥ καλύτερα; αν είναι έτσι το GT έχει μείνει ΠΟΛΥ πίσω...

Επίσης έχεις δοκιμάσει ας πούμε το πως παίζει το GT4 και με τιμονιέρα, για να δεις την τεράστια διαφορά σε θέμα εμπερίας.....;

Όπως και να έχει είναι σίγουρες οι 10 εκατομ. πωλήσεις του GT5
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Originally posted by deus_d0pe View Post
            χαχαχαχα τρελή photo!! (sorry δεν κρατήθηκα :xp
            Λίγα λες, τέλεια είναι .

Comment

• ΧΑΟΣ σημερα. Δειτε το promo.

Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Tι ώρα θα παίξει;

Comment

• Δε σου λεω.
                  Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Marisa Miller και δεν ειμαι καλά (ναι από το HIMYM την ξέρω )
                    Όσο για την ώρα νομίζω ότι ειναι 5 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας

Comment

• Σε αυτό το επεισόδιο δεν είναι που θα δείξουν για πρώτη φορά single player από Κillzone 3;

Άντε να τρελαθούμε πάλι

Comment

• Φέρανε την Marisa Miller για να παρουσιάσει αυτό το επεισόδιο;

Αυτή η Ε3 θα είναι τεράστια

...μόνο εμένα μου τρέχουν τα σάλια με αυτό το Top Secret new Project?...

Comment

• Θα παρουσιάσουν και το νέο παιχνίδι του τρισμεγιστου itagaki σε αυτό το επεισόδιο! Γενικά αυριο το πρωι θα εχουμε πολλά να δούμε και να πούμε.
                          I attack sharks
                          when i smell them bleed
                          I dont go swimming
                          water just wants to be around me.

Comment

• Originally posted by BigBOSS View Post
                            Δεν είπα πως είναι ΚΑΤΩΤΕΡΗ, αλλά μπορείς να μου πεις γιατί τα Forza ή GTR είναι ΠΟΛΥ καλύτερα; αν είναι έτσι το GT έχει μείνει ΠΟΛΥ πίσω...

Επίσης έχεις δοκιμάσει ας πούμε το πως παίζει το GT4 και με τιμονιέρα, για να δεις την τεράστια διαφορά σε θέμα εμπερίας.....;

Όπως και να έχει είναι σίγουρες οι 10 εκατομ. πωλήσεις του GT5
                            Eχεις δοκιμασει εσυ ας πουμε το πώς παιζει το GT4 με την logitech των 900 μοιρων; Διοτι εαν το εχεις κανει θα πρεπει να καταλαβες οτι σε καμια περιπτωση δεν μεταφερει αυτουσια την αισθηση οδηγησης ενος πολυ δυνατου αυτοκινητου, κυριως διοτι δεν υπαρχει η αισθηση ταχυτητας στο ιδιο το παιχνιδι. Ασε που ειναι αδυνατον για καποιον ο οποιος δεν εχει βγαλει σχολη αγωνιστικης οδηγησης και δεν εχει εστω και λιγη αναλογη εμπειρια να μπορεσει να κανει καλους εστω χρονους με την τιμονιερα.

Το GT εχει μεινει παρα πολυ πισω για πολυ συγκεκριμενους λογους: ανυπαρκτη ΑΙ, ασχημη αισθηση ταχυτητας, μετριος εως κακος χειρισμος με χειριστηριο (δεν ειναι φυσικα δυνατον να υποστρεφει ενα αυτοκινητο σαν το Nissan GT-R πανω στην στροφη οταν πατας γκαζι την στιγμη που εχει λογο μεταδωσης 45% εμπρος και 55% πισω) και το μονο που σωζει την παρτιδα ειναι ο κορυφαιος (απολυτως κορυφαιος μαλιστα) τεχνικος τομεας και η πλειαδα επιλογων που εχει το παιχνιδι.

Ομως ΚΑΙ το Forza αλλα ΚΑΙ το GTR (το οποιο βεβαια ειναι ο επισημος εξομιωτης του συγκεκριμενου πρωταθληματος Τουρισμου) δινουν πολυ καλυτερη αισθηση οδηγησης, κυριως λογο της αισθησης του χειρισμου και της βαρυτητας των αυτοκινητων. Φυσικα το GTR δεν παιζεται καν χωρις τιμονιερα σοβαρα. Και μονο αυτο, το γεγονος δλδ οτι τα δυο αντιπαλα παιχνιδια δινουν πολυ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλυτερη αισθηση οδηγησης απο το GT τα κανουν πολυ καλυτερα συνολικα.

Το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω: ειναι η τελευταια ευκαιρια του GT να παρει πισω τα σκηπτρα του. Εαν το GT5 καταληξει να μην ειναι το υπερπολυsuper racing game με ΟΛΕΣ αυτες τις καθηστερησεις (αληθεια Boss, τι εχεις να πεις για την Polyphony Digital και το καθε ποτε κυκλοφορει τα παιχνιδια της; ) τοτε θα πεσει απιστευτο κραξιμο, και θεωρω οτι θα εχει και αντικτηπο και στις πωλησεις του.

Πραγματικα ελπιζω το GT5 να γαμησει κοσμο, γιατι ηταν καποτε το πιο αγαπημενο μου παιχνιδι (μαζι με το Metal Gear Solid). Με τοση υπομονη που εχω κανει κι εγω και πολυς κοσμος....

Και για να μην βγω τελειως off topic, θα ειναι τεραστια μαλακια της SONY εαν δεν υπαρχει playable κωδικας στην Ε3 του παιχνιδιου...
                            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Ρε παίζει πολύ σοβαρά να ανακοινωθεί απο την Valve Counter-Strike 2. Αμα γίνει αυτό, θα επικρατήσει ΑΠΟΛΥΤΩΣ πανικός γύρω στην Competitive Gaming σκηνή. Ξεχάστε Halo, Killzone, Call of Duty κτλ. Online. O Βασιλιάς μπορεί και να επιστρέφει!!!!!!! http://pc.gamezone.com/news/item/val...rise_revealed/

(fanboy talking)

ΥΓ: Gran Turismo 2 > All

Comment

• Αν επικρατήσει Counter Strike 2, τότε θα επικρατήσει πολύς fanboyism και βρισίδι και σκοτωμοί...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X