Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μουντιάλ 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Iσπανία IMO το λογικό φαβορί. Ε..ομαδάρα τώρα τι να λέμε, το να τ'άλλο ξερω γω

Μ'αρέσει που σε ΚΑΘΕ διοργάνωση ΟΛΟΙ λένε Αργεντινή, Αγγλία, Ολλανδία, Γερμανία είναι μέσα στους πανίσχυρους και ΠΑΝΤΑ κουβά ρε παιδί μου.

Λυπάμαι για την Ιταλία πάντως. Τι κατάντια!

Ο Μπουφόν είναι τελειώμενο χαρτί εδώ και 3 χρόνια και μετά τους Nesta, Cannavaro, Materazzi ποιοί στο διάολο είναι εκεί πίσω? Πως είπατε???? Chielini??? ΧΑΧΑΑΧΑΧΑ
    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Originally posted by Scatman View Post
      Iσπανία IMO το λογικό φαβορί. Ε..ομαδάρα τώρα τι να λέμε, το να τ'άλλο ξερω γω
      Να το δούμε στην πράξη. Μακάρι, δηλαδή, γιατί τα τελευταία χρόνια, αν εξαιρέσουμε το ότι πήρε το Euro 2008, έχει αδικηθεί. Αν και περισσότερο θέλω να το πάρει η Ολλανδία.
      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

1) Μ'αρέσει που σε ΚΑΘΕ διοργάνωση ΟΛΟΙ λένε Αργεντινή, Αγγλία, Ολλανδία, Γερμανία είναι μέσα στους πανίσχυρους και ΠΑΝΤΑ κουβά ρε παιδί μου.

2) Λυπάμαι για την Ιταλία πάντως. Τι κατάντια!
        1) Σε κάθε διοργάνωση μόνο ένας μπορεί να πάρει το τρόπαιο, οι υπόλοιπες 5 - 6 καλές ομάδες λογικό είναι να καταλήξουνε στον κουβά. Αν ήταν να είμαστε πάντα με το νικητή, θα δηλώναμε Βραζιλία από την αρχή. Εγώ προσωπικά είμαι με ομάδες που (θα) παίζουν μπάλα και/ή είναι συνεπείς με τον εαυτό τους (Αργεντινή και Γερμανία δηλαδή, στο συγκεκριμένο Μουντιάλ με αυτή τη σειρά).

2) Καταχαίρομαι για την Ιταλία πάντως. Τι κατάντια!
        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

NAI ΡΕ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

Πωπω,μέχρι και αυτοί που ούτε καν επαγγελματικό πρωτάθλημα δεν έχουν κατάφεραν να βάλουν γκολ!

Titus - το έπιασες στο στοίχημα, έτσι?

Comment

Originally posted by Titus View Post
            1) Σε κάθε διοργάνωση μόνο ένας μπορεί να πάρει το τρόπαιο, οι υπόλοιπες 5 - 6 καλές ομάδες λογικό είναι να καταλήξουνε στον κουβά. Αν ήταν να είμαστε πάντα με το νικητή, θα δηλώναμε Βραζιλία από την αρχή. Εγώ προσωπικά είμαι με ομάδες που (θα) παίζουν μπάλα και/ή είναι συνεπείς με τον εαυτό τους (Αργεντινή και Γερμανία δηλαδή, στο συγκεκριμένο Μουντιάλ με αυτή τη σειρά).

2) Καταχαίρομαι για την Ιταλία πάντως. Τι κατάντια!
            Ναι, οι ομάδες που ανέφερα όμως είναι πάντα loosers. Πάντα πάνε για πρωτιές και πάντα τον κουβά παίρνουν. Γιατί να αλλάξει κάτι τώρα που παίζουν και κάποιες ανερχόμενες παγκόσμιες δυνάμεις όπως την Ισπανία. Η Βραζιλία έπαψε να ανήκει στους λεγόμενους νικητές εδώ και 4-5 χρόνια..

Καλά, Γερμανία & ΑΡγεντινή δεν είναι καθόλου συνεπείς εδώ και πολλά χρόνια. Και οι 2 ζουν με φαντάσματα του παρελθόντος. Οι δε Γερμανοί στερούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό από προσωπικότητες και ποιότητας (έναντι αυτού προβάλουν δύναμη και ταχύτητα) και φτάσαμε εν έτη 2010 να θεωρείται ο Μπάλακ απώλεια που πριν από 10 χρόνια δε θα έκανε ούτε για να σκουπίζει τα παπούτσια του Φέλερ.

Οι Γερμαναράδες θα λυγίσουν μπρος στην πρώτη ποιοτική ομάδα που θα αντιμετωπίσουν, είμαι απόλυτα σίγουρος. Οι δε Αργεντίνοι, όπως πάντα, ή θα πάνε καλά ή θα αποκλειστούν στην επόμενη φάση.

Σε κάθε μουντιάλ σχεδόν η ιστορία επαναλαμβάνεται

Comment

Οι Γερμαναράδες θα λυγίσουν μπρος στην πρώτη ποιοτική ομάδα που θα αντιμετωπίσουν, είμαι απόλυτα σίγουρος.
              Το θέμα είναι αν θα συναντήσουν τέτοια. Ή μάλλον, αν υπάρχει καλά - καλά τέτοια.

Comment

είναι κι αυτό ένα θέμα. Πάντως, δεν τους έχω για πολύ ψηλά τους Γερμανούς

Comment

Πάντως οι Γερμανοί στα 2 τελευταία Mundial έχουν μια 2η και μια 3η θέση. Αν αυτό είναι κουβάς, τότε ok.

Γενικά, Deutchland γκια τη νίκεν.
                  "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

Lol ρε Τίτε,τι φανταζιέ κίνηση ήταν αυτή?

Δυστυχώς όχι,γιατί δεν έπαιξα.Απλά οι συμπαθητικοί νησιώτες μου άρεσαν γιατί ναι μεν δεν ξέρουν γρι μπάλα αλλά πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και κατάφεραν κάνουν το 1-1,όχι σαν τους Έλληνες που μόλις φάγαν το γκολάκι έστησαν κώλο

Πάντως μέχρι τώρα το θέαμα είναι κάτω του μετρίου δυστυχώς,ακόμα και Πορτογαλία-Ακτή ήταν βαρετό που όλοι ελπίζαμε ότι θα δούμε το 1ο καλό ματς του Μουντιάλ :/

Comment

Originally posted by _Lloyd View Post
                      Πάντως οι Γερμανοί στα 2 τελευταία Mundial έχουν μια 2η και μια 3η θέση. Αν αυτό είναι κουβάς, τότε ok.

Γενικά, Deutchland γκια τη νίκεν.
                      το εξήγησα παραπάνω. Με αντιπάλους Σαουδική Αραβία, Αμερική κτλ είχε φτασει αθόρυβα στον τελικό..κάποτε.

το θέμα είναι ότι όσο περνούν τα χρόνια, το επίπεδό τους πέφτει γενικότερα

Comment

Yeah.

Comment

Πάει και η Ισπανία

Comment

άμα έχεις κρεοπώλη για προπονητή όλα συμβαίνουν.

Del Bosque & Domenec θα μπορούσαν άριστα να κόβουν φέτα σε κάποιο κατάστημα αυτή τη στιγμή

Comment

Αν υπάρχει μια ομάδα που έχει πάνω της τη σφραγίδα του λούζερ (πιο πολύ από την Ολλανδία και την Αγγλία) είναι η Ισπανία. Σε ΚΑΘΕ διοργάνωση κατεβαίνει σα μια από τις πιο ταλαντούχες και ελπιδοφόρες ομάδες και ΚΑΘΕ φορά την πατάει, με εξαίρεση το Euro του 2008. Είναι αντικειμενικά η καλύτερη ομάδα στο τουρνουά, έχει παγκόσμιας κλάσης ρόστερ, αλλά από ψυχολογία αποδεικνύονται άστα να πάνε. Δεν υπάρχει θέμα αποκλεισμού τους βέβαια, αλλά από την επόμενη φάση και μετά όλα είναι στον αέρα. Η ήττα αυτή θα τους στοιχίσει πάρα πολύ.

Οι Ελβετοί από την άλλη μαγκιά τους και μπράβο τους, και το μεγαλύτερο μερίδιο πάει στο Χίτζφελντ που ακολούθησε τα διδάγματα του Ρεχάγκελ. Γεροί παίχτες, στοιχισμένοι, εκπαιδευμένοι, και στις ελάχιστες φορές που βγήκαν μπροστά τη μία βάλανε γκολ και την άλλη είχαν δοκάρι. Το δοκάρι, παρεπιπτόντως, με κίνηση σπαγγάτο του Ελβετού, ήταν από τις καλύτερες ενέργειες στο Μουντιάλ μέχρι τώρα κατ'εμέ. Οι Ελβετοί δεν τους ρήμαξαν στην κλωτσιά, έπαιξαν πολύ πειθαρχημένα και δίκαια τα κατάφεραν. Οι Ισπανοί στάθηκαν αρκετά άτυχοι, ειδικά στο δοκάρι - σουτάρα που είχαν, αλλά δεν έπαιξαν ήρεμα και με καθαρό μυαλό. Το πάλεψαν αλλά ήταν ολοφάνερα εκνευρισμένοι.

Θα ξεκίναγα κουβέντα για καλύτερο παιχνίδι μέχρι στιγμής αλλά με τα γκολ και το θέαμα που έχουμε δει μόνο ως αστείο θα μπορούσε να εκληφθεί...
                              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Η αλήθεια είναι πως η Ισπανία απέδειξε ότι έχει κόμπλεξ. Περίμενα μετά το Euro να φέρει έναν άλλο αέρα στις τάξεις της. Το θέμα είναι ότι έχει ένα απίστευτο ρόστερ και τελικά λαθος προπονητή που έκανε όργια στην επιλογή ρόστερ για το ματς.

Παρόλαυτα, την πιστεύω την Ισπανία και νομίζω ότι ήταν μία κακή παρένθεση το συγκεκριμένο ματς.

Θα συμφωνήσω επίσης και για την ποιότητα..λίγο οι βουβουζέλες (πως τις λεν), λίγο το θέαμα, λίγο οι σχολιαστές... τραγικό σύνολο...

Αύριο παίζει η Ελλάδα? Ώρα?

Comment

Working...
                                X