Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μουντιάλ 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δίκαια πέρασε η Ισπανία, αν και η Γερμανία αδίκησε τον εαυτό της. Αποφάσισε να μην παίξει δημιουργικό ποδόσφαιρό και να μείνουν πίσω, και την πλήρωσε. Η Ισπανία είχε περισσότερες και καλύτερες φάσεις αλλά μου φάνηκε φλύαρη. Η Γερμανία χάλασε την καλή εικόνα που είχε δημιουργήσει σε όλο το προηγούμενο τουρνουά κι έπαιξε φοβισμένα και συντηρητικά. Ο Σβαϊνστάιγκερ το προσπάθησε περισσότερο απ'όλους.

Κρίμα, πολύ κρίμα, κυρίως γιατί η ομάδα που υποστήριζα δεν έπαιξε τη μπάλα που ήξερε. Ισπανία λοιπόν για το κύπελλο, αλλά δεν πιστεύω ότι θα το πάρει.
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Φάνηκε η απουσία του Μίλλερ στους Γερμανούς, ο Οζίλ μόνος του δεν μπορούσε. Κεντίρα και Σβάιν προσπαθούσαν να κρατήσουν τα μπόσικα στο κέντρο και ο Κλόζε απομονώθηκε και εξουδετερώθηκε. Η σφιχτή αμυντική λειτουργία δούλεψε όμως οι φαρμάκι αντεπιθέσεις δεν βγήκαν στους Γερμανούς ή αν θες δεν τους άφησαν οι Ισπανοί.

Η Ισπανία ήταν καρμπόν Μπαρτσελόνα χθες. Άψογη κυκλοφορία μπάλας και συνεχόμενο pressing. Βασικά χθες έκανε όλη η ομάδα της Ισπανίας φοβερό παιχνίδι, υπήρχαν στιγμές που την έβλεπες στο γήπεδο και έκανε μπαμ η διαφορά επιπέδου. Σε μια κλωστή ήταν το ματς, αρκούσε μια καλή αντεπίθεση της Γερμανίας και θα έπαιρνε αυτή τη πρόκριση αν άνοιγε το σκορ. Το γκολ του Πουγιόλ όμως ήρθε σαν φυσική δικαίωση των όσων βλέπαμε στο γήπεδο. Και έχασα και το στοίχημα, για άλλη μια φορά xD
      sigpic

Comment

• Originally posted by deus_d0pe View Post
        Φάνηκε η απουσία του στους Γερμανούς, ο Οζίλ μόνος του δεν μπορούσε. Κεντίρα και προσπαθούσαν να κρατήσουν τα μπόσικα στο κέντρο και ο Κλόζε απομονώθηκε και εξουδετερώθηκε.
        και πλάκα πλάκα η μισή γερμανική ομάδα μόνο γερμανικής καταγωγής δεν είναι
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Δε νομίζω πως ήταν συντριπτικά ανώτερη η Ισπανία. Το πρώτο εικοσάλεπτο και κάποια διαστήματα του δευτέρου ημιχρόνου ναι, αλλά γύρω στο 30 και το 50 - 60, όταν ανέβηκε η Γερμανία και κράτησε μπάλα, το παιχνίδι ισορρόπησε. Ήταν η ομάδα που ήθελε να κάνει παιχνίδι, σε αντίθεση με τη Γερμανία που ήθελε να σπάσει τις πασούλες και απλά "να βγει στην κόντρα". Πόσες κόντρες όμως έχουν φάει ο Πικέ με τον Πουγιόλ ολόκληρη τη χρονιά? Απογοητεύτηκα γιατί περίμενα πιο έξυπνο και ουσιαστικό παιχνίδι από τους Γερμανούς, όταν κάθεσαι έτσι πίσω κάποια στιγμή θα σπάσεις από την πίεση και εκεί χρειάζεσαι τύχη. Η Γερμανία έσπασε 3 - 4 φορές, στάθηκε τυχερή, και ο Αρχηγός ήρθε και το κάρφωσε όπως εμάς ο ντε Μικέλις.

Ότι είδαμε μια μίνι Μπάρτσα στο γήπεδο είναι λογικό, οι παίχτες της είναι η μισή εντεκάδα. Σαν το βάζελο και τη δική μας εθνική ένα πράμα.
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Ε, δεν το πιστεύω. Ειλικρινά. Ο τελικός Ολλανδία - Ισπανία ήταν πραγματικά όνειρο ζωής για εμένα. Οι δυο αγαπημένες μου εθνικές, ειλικρινά, μόνο που και οι δυο ήταν τόσο loser που ποτέ δεν περίμενα να το δω αυτό.

Αγαπώ λίγο περισσότερο την Ολλανδία οπότε την προτιμώ, αλλά, πραγματικά, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δε με ενδιαφέρει τι θα γίνει. Θα πανηγυρίζω το κάθε γκολ. Η Ολλανδία θεωρώ ότι το αξίζει λίγο περισσότερο γιατί με χειρότερο roster από της Ισπανίας έχει καταφέρει μόνο νίκες ως τώρα στο Mundial.

Κατά τα άλλα ελπίζω τουλάχιστον αυτήν την φορά να συνειδητοποίησαν κάποιοι ότι ποτέ, μα ποτέ δεν πρέπει να ξεγράφουν την Γερμανία (όσο κι αν την αντιπαθώ κι ο ίδιος σαν ομάδα). Κι επίσης, συμφωνώ με όσους λένε ότι το Mundial αυτό δεν ήταν ωραίο. Προσωπικά το θεωρώ σίγουρα χειρότερο από τα του '02 και '06. Ειδικά το τελευταίο είναι για εμένα είναι η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση που έχω παρακολουθήσει. Τα περισσότερα ματς των προημιτελικών, αυτά των ημιτελικών καθώς και ο τελικός, απλά δεν υπήρχαν - τα καταευχαριστήθηκα, αν και ξέρω πως πολλοί θα διαφωνήσουν.
            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Originally posted by Ramparter View Post

Ευχαριστουμε ολες τις ομαδες για τη παρουσια τους στη διοργανωση αλλα το τροπαιο ειναι ηδη καπαρωμενο. Better luck next time.
              quoted for truth
              Do a barrel roll!

Comment

• Και η μαλακια ειναι οτι μου το επαιξε ΟΛΟΣ ο κοσμακης διπλο, ouch !!!

Comment

• Πραγματικά, έκλαψα με αυτόν τον τελικό. Κακός έως το 60', μα από εκεί και μετά έδωσε ρέστα.

Ισάξιες οι δυο ομάδες κατά τη γνώμη μου, με την Ολλανδία να κλείνει στόματα και να παίζει την καλύτερη άμυνα του Μουντιάλ, περιορίζοντας το καλύτερο passing game του Mundial, το Ισπανικό. Στα αρνητικά της απόδοσής τους το πολύ ξύλο που, δυστυχώς, έριξαν επίτηδες, δεν είναι προς τιμήν τους και το λαμβάνω υπ' όψιν σαν το μοναδικό ψεγάδι της πορείας μιας ομάδας που, επαναλαμβάνω, για δέυτερη φορά έκλεισε στόματα.

Μπράβο και στην Ισπανία. Άντε και το 2014 οι ίδιες ομάδες τελικό με την Ολλανδία να το σηκώνει.
                  "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Working...
                  X