Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μουντιάλ 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εγώ πάλι λέω ΘΑΝΑΤΟΣ στα καθίκια και στον Μπεκενπάουερ!
    Σκουλήκια!

Comment

• Όλα τα 'χαμε σε αυτό το Μουντιάλ, αν το σηκώσει και η Γερμανία χαλαρά θα είναι το χειρότερο ever.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Scatman View Post
        Yπάρχει κανείς που πιστεύει ότι ο Μαραντόνα κοουτσάρει την Αργεντινή?
        Και να υπήρχε κάποιος τώρα πιά έχει εξαφανιστεί.

4 μπάλες λοιπόν η Γερμανία και δεν έχω καρδιά να γράψω για ένα παιχνίδι που δεν ήταν έτσι όπως το περίμενα και που περισσότερο το έχασε ο Μαραντόνα και λιγότερο οι παίχτες. Δεν έκανε τίποτα να βοηθήσει και να ξεμπλοκάρει την ομάδα, ο Μέσι ήταν για μια ακόμη φορά μέτριος και φιλότιμος αλλά χωρίς στήριγμα, ο Τέβες και ο Ιγκουαϊν δεν τραβήξανε και ο μόνος πραγματικά διακριθείς ήταν ο ντι Μαρία που, αν και συγκριτικά χαμηλότερης κλάσης, το πάλεψε το ζήτημα.

Νευρικό παιχνίδι με αρκετά εύκολα λάθη και από τις δύο ομάδες. Η Γερμανία πέρασε γιατί είναι περισσότερο ομάδα συνόλου και έχει αυτοματισμούς και 4 επιθετικογενείς παίχτες που βρίσκονται με κλειστά μάτια (δηλαδή χωρίς τρίπλες, καθυστερήσεις κλπ).

Γερμανία από εδώ και πέρα λοιπόν, και περιμένουμε το επόμενο θύμα της...

EDIT:
        H παρουσία του αργού Μπάλακ έχει όντως απελευθερώσει την ομάδα και ρολάρει πολύ πολύ καλύτερα. Μίλερ και Όζιλ είναι οι καλύτεροι παίχτες του Μουντιάλ και ο Κλόζε πάει για 16 γκολ και το απόλυτο ρεκόρ.
        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Originally posted by deus_d0pe View Post
          Όλα τα 'χαμε σε αυτό το Μουντιάλ, αν το σηκώσει και η Γερμανία χαλαρά θα είναι το χειρότερο ever.
          Πέστα χρυσόστομε!

Comment

• Ρε τα λεγα, δεν ειναι ομαδα αυτη, μερικοι παιχταραδες που παιζουν για παρτυ τους, βρηκανε ευκολους αντιπαλους και τους ονομασανε φαβορι. Ουτε με το Μεξικο δεν αξιζαν προκριση, το σημερινο παιχνιδι αντικατροπτιζει επακριβως την αξια του.

ΥΓ: Μια που ελειπα, ΤΣΟ & ΛΟ η Ολλανδια.
            Do a barrel roll!

Comment

• Εμενα μια χαρα μου φαινεται το μουντιαλ. Σιγουρα δεν ειναι το θεαματικοτερο αλλα απο τα μουντιαλ που εχω δει και παρακολουθησει 100% , (98,2002,2006,2010) σιγουρα δεν ειναι χειροτερο , αλλωστε οσα μουντιαλ και euro θυμαμαι παντα υπηρχε η καραμελα-αποψη οτι ειναι το χειροτερο ως τοτε και οτι δεν υπαρχει το θεαμα που υπηρχε σε παλιοτερες διοργανωσεις και οι παιχτες ειναι κουρασμενοι και μπλα μπλα μπλα....

Όλα τα 'χαμε σε αυτό το Μουντιάλ, αν το σηκώσει και η Γερμανία χαλαρά θα είναι το χειρότερο ever.
              Δηλαδη αν ειχαμε τελικο Βραζιλια-Αργεντινη η ποιοτητα του μουντιαλ θα αλλαζε ;

Εγω την Γερμανια την βλεπω ως την πιο πληρης ομαδα του μουντιαλ και απο πλευρας θεαματος δεν νομιζω να υστερει. Αν το παρει πιστευω οτι το αξιζει 100%

Ελπιζω βεβαια να το σηκωσουν η ορανιε για να σπασει η ρετσινια του loser και γιατι ετσι καποια στιγμη πρεπει να παψει να ειναι ατιτλη μια τετοια σχολη.
              Και χαιρομαι για αυτην την ολλανδια που αν και δεν γεμιζει το ματι (κυριως απο πλευρας θεαματος) ειναι επιτελους η πιο σοβαρη και ψυχομενη που θυμαμαι.

Εγω θελω Τελικο Γερμανια-Ολλανδια λογο συμπαθειας αλλα και οικονομικου συμφεροντος (ειναι 2 απο τις 3 ομαδες που ειχα παιξει για κατακτηση)

Comment

• Originally posted by deus_d0pe View Post
                θες να μας πεις 2 ομάδες που έχουν παίξει καλύτερη μπάλα από τη Γερμανία μέχρι τώρα;

επίσης,

these walls built to stand come-what-may
                lie shattered in the ashes

Comment

• Originally posted by kfh667
                  θες να μας πεις 2 ομάδες που έχουν παίξει καλύτερη μπάλα από τη Γερμανία μέχρι τώρα;
                  Eγώ καμιά, άρα οι Γερμαναράδες αξίζουν να το σηκώσουν. Έριξαν και τρεις φορές 4σαρες, εκ των των οποίων μια σε Αγγλία και μια σήμερα σε Αργεντινή. Αυτό σίγουρα λέει κάτι..

Σήμερα είδαμε την απόλυτη ταπείνωση του υπερόπτη Μαραντόνα και ΣΙΑ.ΑΕ

Εξαρχής έλεγα πως αυτή η ομάδα δεν πρόκειται να το σηκώσει και ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει μπούμεραγκ για την ομάδα ο ίδιος ο Μαραντόνα.

Τι έγινε ρε Μέση σε έπαιξαν πάλι αντιαθλητικά; για αυτό χάσατε ή φταίει η τσαμπουλάνη;

Άντε καραγκιοζάκια Αργεντίνοι σπίτια σας, μόκο.

ΤΣΟ & ΛΟ έτσι απλά.
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Πάτε καλά ρε;
                    Τι σημασία έχει αν η Γερμανία παίζει την καλύτερη μπάλα; Για την Γερμανία μιλάμε. Ήμαρτον Θεέ μου. Άσε που οι καλύτεροι παίχτες της Γερμανίας δεν είναι Γερμανοί. :xp:
                    Να πάνε στο διάολο!!!

Κια τώρΑ που τα λέμε τι έκανε η Γερμανία;
                    Νίκησε με τεσσάρα την Αγγλία; Δύσκολο.
                    Ή την Αργεντινή με την άμυνα τσίρκο;
                    Ας την δούμε με καμιά Ολλανδία να γελάσουμε λίγο καριόλη Μπεκενπαουερ!

Comment

• Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                      Εγω την Γερμανια την βλεπω ως την πιο πληρης ομαδα του μουντιαλ και απο πλευρας θεαματος δεν νομιζω να υστερει. Αν το παρει πιστευω οτι το αξιζει 100%
                      Αμα σου πω οτι σημερα με "τρομαξε" η αποδοση της Γερμανιας, δεν εχω προσεξει αλλη ομαδα στο Μουντιαλ να παιζει τοσο οργανωμενα και με τοσο ψυχραιμες επιθεσεις. Καμια σχεση με τη παλια Γερμανια που σιχαινομουν να βλεπω, τη Γερμανια που παλευε με τον Μπαλακ να βαλει κανα γκολ και απλα κραταγε το 0 στην αμυνα. 4 γκολ στην Αγγλια και αλλα 4 στην Αργεντινη; respect απλα, τετοια αποτελεσματα δεν ερχονται τυχαια.
                      Do a barrel roll!

Comment

• Originally posted by Enpsty View Post
                        Κια τώρΑ που τα λέμε τι έκανε η Γερμανία;
                        Νίκησε με τεσσάρα την Αγγλία; Δύσκολο.
                        Ή την Αργεντινή με την άμυνα τσίρκο;
                        τι άλλο να έκαναν δηλαδή, να έβαζαν γκολ-αετός α λα Benjamin; εγώ που υποστηρίζω τρελά την Ολλανδία πάντως, φοβάμαι τον τελικό Ολλανδία-Γερμανία. κι εγώ δεν τους χωνεύω, αλλά είναι η μοναδική ΟΜΑΔΑ μέχρι τώρα στη διοργάνωση.

το "οι παίκτες δεν είναι Γερμανοί" ας μην το σχολιάσουμε, λολ.

Comment

• Εγώ, επειδή δεν έβαλαν 10 γκολ στην Αργεντινή και 15 στην Αγγλία δεν τους παραδέχομαι
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Κανονικό το γκολ της θεας Παραγουάης.
                            Τα έχει σκατώσει η διαιτησία.

Εντω μεταξύ ο sportcaster τα έχει πιει. Μικρή ομάδα η Παραγουάη λέει.
                            Από πότε έγινε μικρή ομάδα; Το ότι δεν έχει πάρει μουντιάλ δεν την κάνει μικρή. Πάντα ήταν υπολογίσιμη αντίπαλος και είχε παικταράδες.
                            Παραγουάη μία ζωή!

Comment

• Δ Ε Ν Γ Ι Ν Ο Ν Τ Α Ι Α Υ Τ Α

Comment

• Αν και φαν της Ισπανιας πρεπει να πω οτι ο αποκλεισμος της Παραγουαης ειναι η πιο πικρη στιγμη για μενα στο Μουντιαλ μεχρι τωρα, δεν εχω κατι αλλο να πω...
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X