Περιμένω να πέσουν κορμιά στο βραδινό παιχνίδι. Και στο τέλος να περάσει η Αργεντινή.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Μουντιάλ 2010
Collapse
X
-
Και τον Samways ξέχασες Titus που έπαιζε στη Las Palmas πριν μερικά χρόνια... lol...
Ντάξει, πέραν τους παίκτες ο Καπέλο έκανε όργια.
Απσον για στόπερ που παρότι έβαλε το γκολ, το παιδί δεν.... Ο Βενγκερ τον έδιωξε στα 20 κάτι του απ'την Άρσεναλ, κάτι ήξερε δε μπορεί.
Μπαρι για κόφτη που δε ξέρει να δώσει πάσα στα 2 μέτρα και δεν τρέχει άρα πως θα καλύπτει κενά?
Τζειμς απ'την Πορτσμουθ που υποβιβάστηκε. Το παιδί είναι μοντέλο του Καλβιν Κλαϊν γιατί παίζει μπάλα?
Τζέραντ ΑΡΙΣΤΕΡΟ χαφ. ΗΜΑΡΤΟΝ!
Σε κάποια φάση βάζει τον Τζο Κόουλ (καμμένη παιχτούρα) ~αριστερό χαφ~ κι αντί να πάει τον Τζέραντ στη φυσική του θέση, τον αφήνει αριστερά και τον Τζο δεξιά. ΉΜΑΡΤΟΝ ρε Καπέλο. Νοκ Αουτ φάση είναι, τι σκατά πειράματα κάνεις.
Όπως και να έχει, η Γερμανία λογικά θα αποκλειστεί σε επόμενη φάση αλλιώς θα χάσει στον τελικό. LoL
Xωρίς πλάκα, πιστεύω ότι το σκορ οφείλεται καθαρά στην Αγγλία. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε ότι οι κακομοίρηδες παίζουν 300 ματς τη σεζόν σε Λινγκ, Καρλινγκ, ΦΑ, πρωταθλημα κ.α., εξηγείται κάπως η χωματένια εμφάνιση
ΥΣ - Το πιο αστείο είναι πως η αξία των Μπάρι, Απσον, Τζειμς,Γκριν, Μιλνερ είναι πάνω από 100.000.000 στερλίνες
Στερλίνα>Ευρώ" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Lol ωραία διαιτησία
και εις ανώτερα. Προβλέπω πολύ ξύλο στο δεύτερο.
Comment
-
Πολύ κρίμα για το Μεξικό, που ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν τα παράτησε και πίεσε (!!!) την Αργεντινή κάνοντας και περισσότερες ευκαιρίες. Είχε μπει για να πάρει το ματς αλλά φευ.
Η Αργεντινή προσωπικά δε με έπεισε. Με το Μέσι μπλοκαρισμένο βασίζεται περισσότερο στην έμπνευση της στιγμής και στους ελεύθερους χώρους που θα βρει. Έχει πολύ δυνατή επίθεση και κέντρο αλλά τα μαυντικά της χαφ δε συνεργάζονται καλά με την άμυνα, που έχει πρόβλημα έτσι κι αλλιώς. Ό,τι κάνει ο Χάιντσε δηλαδή, γιατί ο Ντε Μικέλις στρίβει σαν τριαξονικό. Αν τους ζορίζουν τόσο οι Μεξικάνοι, φανταστείτε τι θα κάνουν ο ταχύτατος Όζιλ, ο Κλόζε και ο Ποντόλσκι από τα πλάγια. Γιογιό σκέτο...Αυτό που με ανυσηχεί περισσότερο είναι πως τα γκολ της Αργεντινής δεν προήλθαν από φάσεις ή δουλεμένες κινήσεις, αλλά ήταν ένα οφσάιντ, ένα βλαμμένο λάθος της άμυνας του Μεξικού και μια ΣΟΥΤΑΡΑ του Τέβες. Το Μεξικό από την άλλη άξιζε σίγουρα ένα παραπάνω γκολ, του κόπηκαν τα πόδια μετά το πρώτο γκολ αλλά ανασυντάχτηκε και πάλεψε το παιχνίδι. Επίσης ο Σαλσίδο είναι αυτό που αποκαλούμε "μεγάλη παιχτούρα".
Αργεντινή - Γερμανία λοιπόν, κι αν το πάμε με μέγιστα σκορ περνάει η Γερμανία με 4 - 3.
Μέχρι στιγμής έχουμε τρία εντελώς φόλα γκολ στο Μουντιάλ. Το χάντμπολ του Φαμπιάνο, τη γκαβομάρα του επόπτη στο γκολ του Λάμπαρντ και την έτερη γκαβομάρα στο γκολ του Τέβες. Τρίτωσε το κακό και αν συνεχίσει έτσι θα γίνει μπάχαλο.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
-
Originally posted by Titus View PostΜέχρι στιγμής έχουμε τρία εντελώς φόλα γκολ στο Μουντιάλ. Το χάντμπολ του Φαμπιάνο, τη γκαβομάρα του επόπτη στο γκολ του Λάμπαρντ και την έτερη γκαβομάρα στο γκολ του Τέβες. Τρίτωσε το κακό και αν συνεχίσει έτσι θα γίνει μπάχαλο.
Μαλακιστήρια Αργεντίνοι θα φάτε καλά απο τους Γερμανούς, για να προσγειωθεί λίγο και ο Μαραντόνα. Χθες πέτυχαν ένα ανύπαρκτο γκολ και ένα γκολ ΔΩΡΟ κυριολεκτικά. Πέρα από το γκολ (και αυτό ξαφνικό) του Τέβες δεν έδειξαν τίποτε άλλο.
Comment
-
Πω ρε πούστη μου τι μπαλάρουμε βλέπουμε στα τελευταία ματς! Α ρε Ελλαδίτσα, που θα πηγαίναμε οι καραμήτροι!
Ακόμα και οι Η.Π.Α. έπαιξαν μπαλάρα!
Ελπίζω να βελτιωθούμε και μεις στο μέλλον!
Βάλε ρε Torres γκολ να γουστάρουμεεε!!The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
τόσο πολύ πιστεύετε την Γερμανία? Πεθαμένους κέρδισε όχι καμιά ισχυρή ομάδα.
1 τεχνική ομάδα αντιμετώπισε κι έχασε (Σερβία), πόσο μάλλον με μία ακόμα πιο τεχνική.
Το κοινό της Αργεντινής με την Γερμανία είναι η χάλια άμυνα. Τι Ντεμιχέλις τι Φριντριχ ή ακόμη χειρότερα Μερτεσάχερ (απ'το όνομα και μόνο φαίνεται σαπάκι). Όχι πως ο Μπουρντίσο είναι τίποτα το ιδιαίτερο.
Το θέμα είναι πως η Αργεντινή έχει καλύτερη επίθεση απ'την Γερμανία και δε ξέρω κατά πόσο μπορούν τα βαριά κορμιά που έχουν εκεί πίσω οι Γερμαναράδες να ανταπεξέλθουν στις κάθετες μπαλιές τις οποίες σερβίρουν συνεχόμενα οι Λατίνοι.
Εύκολα ή δύσκολα, Argentina
ΠΑΝΑΓΙΑ μου όχι τελικό με Ισπανία - Βραζιλία γιατί 90% θα είναι φόλα. Φαντάσου επιφυλακτικό παιχνίδι, συνεχόμενες πάσες και λίγες ευκαιρίες...ωχ..." You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Όταν λέμε είναι κωλόπαιδα κάτι ξέρουμε, μαλάκες λατίνοι
Comment
-
Ε μα πήγε κι ο άλλος με την κάμερα ακριβώς πάνω τους, τα ήθελε και ο ποπός του καμεραμάν.
Σκάτμαν δεκτά όλα, αν και πιστεύω πως η Γερμανία έχει καλύτερη άμυνα κυρίως λόγω αμυντικών χαφ. Μιλάμε όμως και για μία Εθνική εντελώς άμπαλη που πήγε τελικό το 2002 με μόνους σοβαρούς παίχτες τον Καν και τον Κλόζε. Μόνο και μόνο από θέμα νοοτροπίας δεν τους υποτιμάς. Επίσης, ανεξάρτητα από το τι κάνανε στους ομίλους, η Αγγλία απέναντι στη Γερμανία δεν κατέβηκε χώμα αλλά έπαιξε καλά.
Εγώ με την Αργεντινή είμαι στο ματς, αλλά λίγο ανήσυχος. Πάντως λογικά θα κερδίσει όποιος βάλει τα περισσότερα, και επαναλαμβάνω: 4 - 3 μέχρι στιγμής αν πάει με μέγιστα σκορ.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
Comment