Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μουντιάλ 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Οπως και να το κανουμε τρελλενεσαι οταν στα καλα καθουμενα τη τρως στο κεφαλι σου...
    Αξεχαστο σκηνικο:
    Do a barrel roll!

Comment

• Γερμανία-Αργεντινή,Ισπανία-Πορτογαλία πότε παίζουνε;Είναι 2 ματσάκια που ψήνομαι να δω.
      Carpe diem

Comment

• Ισπανια - Πορτογαλια αυριο 9.30 το βραδυ. Το αλλο ειναι για τη φαση των 8, δε ξερω αν θα υπαρξει καποιο διαλειμμα πριν τα προημιτελικα.
        Do a barrel roll!

Comment

• Ρε τον πουστη το Ρομπεν αυτή την κίνηση που συγκλίνει προς το κεντρο και το καρφώνει την εχει βούτυρο στο ψωμί να πούμε. Οποιαδήποτε παρόμοια ενέργεια απο δω και πέρα παρακαλώ να την αναφέρεται σαν "κινηση Ρομπεν" για να καταλαβαίνουμε και τη λέμε. Μεγάλη παιχτουρα ο Ρομπεν αλλά δυστυχώς είναι σάπιος και τραυματίζετε ευκολα ρε γμτ!

Χτες χάρηκα την νίκη της Γερμανιας απέναντι στους εμετικούς Αγγλους και ξενέρωσα με την ηττά του Μεξικού απέναντι στου αχώνευτους (λόγω Μαραντόνα) Αργεντίνους.
          Σκατυ δεν είχαν παίξει οντως ιδιαίτερα καλά με την Σερβία οι Γερμανοί αλλά μη ξεχνάμε οτι απο το 15 παίζαν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Κλοζε.
          Γερμανία vs Aργεντινη το κόβω άσσο.
          I attack sharks
          when i smell them bleed
          I dont go swimming
          water just wants to be around me.

Comment

• Αργεντινάρα και δεν είμαι καλά . Έχω στοιχηματίσει 50 ότι θα το πάρουν

Comment

• :O Κοιτάξτε πως υποδέχονται οι Αμερικάνοι της Εθνική ομάδα τους Ποδοσφαίρου...!!
              Μου φαίνεται πως έχουν καλομάθει σε διακρίσεις σε όλα τα αθλήματα και τους χαλάει που στο ποδόσφαιρο έμειναν χαμηλά αν και έδειξαν πολύ καλά δείγματα...

Comment

• γουάτ. δε. φακ.
                these walls built to stand come-what-may
                lie shattered in the ashes

Comment

• Ιιιιιιχ σιχάθηκα!

Τι έγινε ρε σεις, δεν είδε κανείς μπάλα χτες?
                  Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Originally posted by Titus View Post

Τι έγινε ρε σεις, δεν είδε κανείς μπάλα χτες?
                    απλά πράγματα.

these walls built to stand come-what-may
                    lie shattered in the ashes

Comment

• Χοχοχοχο, ο Πανούτσος στο Contra.gr γράφει για την περιγραφή των αγώνων...

και βιντεάκι που δεν πρέπει να χάσετε!

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Στο Χιλή - Ισπανία ήταν απόλαυση σκέτη, είχε βγάλη πολλή χολή επειδή το παιχνίδι ήταν φόλα. Ρεσιτάλ όμως έδωσε στο Αργεντινή - Μεξικό (που μάλλον το έχανε στο στοίχημα) που μάλιστα σε μια φάση γυρνάει και λέει "ο Μαραντόνα διαμαρτύρεται στο διαιτητή, ε εντάξει, αν είναι να γκρινιάζει κι αυτός πάρε το βίντεο του πρώτου γκολ να το έχεις στον πάγκο να το βλέπεις...".

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Πρώτο ημίχρονο σούπα. Ωραία η κάθετη στον Ρομπίνιο αλλά μάλλον μάζευαν τουλίπες οι της Ολλανδίας στη φάση. Από 'κει και ύστερα Ταλαιπωριακός κατάσταση με απανωτά φάουλ, μηδέν ρυθμό και έναν απίστευτο Ιάπωνα διαιτητή σε νιρβάνα που τους έλεγε συνέχεια να ηρεμήσουν.

Δεύτερο άνοιξε γκάζια στην ισοφάριση και ύστερα όπου ήρθε και η κατάρρευση της Βραζιλίας στην ανατροπή. Πολλά νεύρα αλλά σκληρό παιχνίδι παίχτηκε εκατέρωθεν οπότε Ρομπίνιο μόκο, στο τσακ ήσουν να γίνεις ο δεύτερος πιο αχώνευτος παίχτης μετά τον Looser. Mετά την ισοφάριση είδα τους Βραζιλιάνους να κλάνουν μέντες, πολύ άγχος έβγαζαν τα παλικάρια και στα κοντινά και στις κινήσεις τους μέσα στο γήπεδο. Στην ανατροπή δε, ακόμα λίγο πιο ψύχραιμη να ήταν οι της Ολλανδίας θα ανέβαινε η ταρίφα. Δίκαιη πρόκριση, πάμε για άλλα.
                        sigpic

Comment

• Έξω η Βραζιλία. Κλάψτε κυρίες μου.

Δεν ξέρω για τους παραδοσιακούς οπαδούς της, εγώ σε αυτό το Μουντιάλ δεν την παραδέχτηκα. Δεν ήταν η Μεγάλη Ομάδα που θα παίξει μπάλα από άλλο χωροχρόνο, δεν ήταν η ομάδα που θα βάλει το χειρότερο επιθετικό τερματοφύλακα και θα παίξει με στυλ "όποιος βάλει τα περισσότερα", δεν ήταν η ομάδα που θα είναι χώμα 80 λεπτά και θα κάνει 2 γκολ και 5 φάσεις τα υπόλοιπα 10, δεν ήταν η ομάδα που θα έπαιρνε τα μισά ματς με τη φανέλα, δεν ήταν καν η ομάδα που θα έβαζε πολλές φάσεις στα highlights. Κοντολογίς δεν ήταν η Βραζιλία που ξέρουμε, αγαπάμε ή/και μισούμε. Παρόλα αυτά, βλέποντας το παιχνίδι, ήθελα να περάσει.

Η Ολλανδία είχε παίξει ουσιαστική μπάλα μέχρι τώρα και είχε στηριχτεί στους δύο γνωστούς παίχτες της. Σήμερα έδειξε το άλλο πρόσωπό της, το "σπάμε τα νεύρα του αντιπάλου μετά το γκολ" και "ρημάζουμε στην κλωτσιά". Η Ολλανδία έφαγε μια απίστευτη γκολάρα με ευθεία κάθετη πάσα 35 μέτρων από την άμυνα στο φουνταριστό :boff::wha::w0000t: και από εκεί κι έπειτα ξεκίνησε το κακό. Για το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου είδαμε πολύ ξύλο και λίγη μπάλα, γιατί όλο και κάποιος Βραζιλιάνος θα ήταν στο έδαφος μετά από κανονικό ή υπουλομουλωχτοπονηρό χτύπημα. Ο μικρός για τέτοιο παιχνίδι διαιτητής το επέτρεψε αυτό, το παιχνίδι πήγε να εκτραχυνθεί και τελικά εκφυλίστηκε και μερικές κλωτσιές τις έριξαν και οι Βραζιλιάνοι. Στο δεύτερο ημίχρονο φάγανε ένα άτυχο γκολ από σέντρα και ένα πολύ ωραίο γκολ από στημένη φάση (χωρίς να έχουμε δει ιδιαίτερη μπάλα) και για τια τελευταία 20 λεπτά ξεχάσανε ότι είναι η Βραζιλία και πανικοβλήθηκαν. Αυτή η χώρα δε θέλει προπονητή, ψυχολόγο θέλει...Ήρθε και η ηλιθιότητα της αποβολής με εν ψυχρώ σκαριά στο Ρομπέν των Δασών, ήρθαν και κάτι ολλανδικά τσατσιλίκια, ο διαιτητής ήταν Γιαπωνέζος που έκανε τον Κινέζο, η βραζιλία το προσπάθησε αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό και κάπως έτσι έληξε το παιχνίδιιιιι...Εντύπωση μου έκανε η απροθυμία των Ολλανδών να σκοράρουν στα τελευταία λεπτά. Σεβασμός μάλλον.

Για τα μέτρα μου ήταν αυτό που αποκαλώ "κωλοπαίχνιδο". Σου αφήνει μια πικρή γεύση στο στόμα και μια αίσθηση απογοήτευσης για το άθλημα.

Αύριο η μπάλα θα πάρει εκδίκηση.

Comment

• Δεν είδα τον αγώνα και πραγματικά κλαίω γι' αυτό.

Η εκδίκιση είναι πορτοκαλί, τελικά. Τους το χρωστούσαν. Με τα χίλια για τίτλο να τα σπάσουμε όλα, λέμε!
                            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Πιο καλό το βραδινό ματσάκι πάντως.
                              sigpic

Comment

• 4-0 η Γερμανία.

Δεν το περίμενα με τίποτα. το σκορ τα λέει όλα

Αποδεικνύεται πως όσο καλή επίθεση, κέντρο κι αν έχεις, εάν δε διαθέτεις αξιόπιστη και συμπαγή αμυντική λειτουργεία (δεν αναφέρομαι σε προσωπα καθώς και οι Γερμαναράδες έχουν πίσω σαπάκια) δε μπορείς να προχωρήσεις.

Ωραία τα εφέ αλλά και λίγο ουσία δε βλάπτει.

Ξαναλέω, χωρίς Μπάλακ και με Μίλερ-Οζίλ... αυτή η Γερμανία δεν παλεύεται (+Λαμ που είναι κορυφαίο μπακ)
                                " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Working...
                                X