Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @BigBoss: Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι στο ότι οι fans/ fanboys της Ν πριν 5 χρόνια μιλούσαν για επανάσταση. Εντάξει και εσύ μιλάς για επανάσταση στα μισά games του PS3 και διαφωνεί το σύμπαν μαζί σου. Νόμιζα ότι η συζήτηση ήταν σε ένα γενικότερο πλαίσιο, μακριά από τα fanboys. Τα motion controls έχουν τεράστιες δυνατότητες, ειδικά το natal. Προσωπικά πιστεύω ότι αποτελέσματα θα δούμε στα επόμενα χρόνια, ως τώρα τρώγαμε (και τρώμε ακόμα) τον ενθουσιασμό των devs για κάτι πιο άμεσο και τον αδικαιολόγητο ενθουσιασμό των gamers (όλοι μας ενθουσιαστήκαμε όταν πρωτο παίξαμε Wii, άλλοι ενθουσιάζονται ακόμα και τώρα). Στο μέλλον θα δούμε ιδέες που ήδη υπάρχουν να ωριμάζουν και νέες ιδέες που θα αξίζουν την προσοχή όλων μας.

@Ground: Όπως ανέφερα και παραπάνω, δεν πιστεύω να γίνει κάτι τέτοιο. Κανένας μας δε θα ήθελε να δει ένα FF με motion controls. Αλλά για να σκεφτούμε λίγο, ένα κλασσικό JRPG, με menu επιλογών, active μάχες και τη δράση που συναντάμε σε σύγχρονα παιχνίδια του είδους (FF XIII) μπορεί να μεταφερθεί σε motion controls; Η απάντηση είναι αρνητική, αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι κάτι τελείως καινούριο, τα τωρινά JRPGs απαιτούν d-pad, δε γίνεται να κάνεις όλες αυτές τις επιλογές τόσο γρήγορα. Αν αποφασίσουν να χώσουν μέσα motion controls, ή θα είναι κάτι το προεραιτικό ή θα είναι κάτι το τελείως διαφορετικό από αυτό που έχουμε δει ως τώρα.

Πάντως, για την ιστορία, σε πάρα πολλά παιχνίδια του Wii όχι απλώς είναι προεραιτικός ο χειρισμόςμε κίνηση, αλλά σου δίνονται επιλογές είτε να παίξεις με GC pad, είτε με οριζόντιο Wiimote, είτε με classic controller, είτε (το προφανές) με motion controls. Ούτε καν η ίδια η Ν δεν υποστηρίζει 100% αυτό το control scheme.

Comment

• Εγώ δεν θέλω. Εντάξει αλλά δεν θέλω, μπορεί σε κάποιους να αρέσει αλλά δεν το θέλω. Θέλω να παίζω με χειριστήριο.Θέλω να βγει αποτυχία(δεν έχω κάτι με κάποια εταιρία, με τα controls έχω!) και να βρουν κάτι άλλο πχ πιο μοντέρνα pads.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ REPLIES ΣΑΝ "ΔΕΣ Ε3 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ"
      ΘΑ ΔΩ Ε3, ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

Comment

• Τσεκαρετε

Xbox 360 Kinect Hands on απο το eurogamer

New name, new games, and a new beginning for Microsoft's motion controller: Kinect. In the immediate aftermath of the C…

Παντως περα απ'ολα τα αλλα, πιο γελοιο ονομα δεν μπορουσαν να βρουνε ?

Comment

• Απ'ότι βλέπω τελικά, το Wii πουλάει κιαυτό τσούζει.
          "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

• Makari na poulouse kai se mena.
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

• MS man: Kinect "perfect name" for Natal

Microsoft's Stephen Toulouse believes that the name "Kinect" is a great fit for the Project Natal concept even though h…

Xbox Kinect due in November

Update: Kotaku has found marketing material bearing the "November 2010" legend.

Comment

• lol re sy evans gia epanastasi milisa MONO sto Little Big Planet kai sto Heavy Rain. Pia OLA opos eipes?
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Μιλάς και για επανάσταση στα uncharted 2 και killzone 2 που μόνη "επανάσταση" εντός εισαγωγικών είναι στα γραφικά.
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Originally posted by paixtis View Post
                    Μιλάς και για επανάσταση στα uncharted 2 και killzone 2 που μόνη "επανάσταση" εντός εισαγωγικών είναι στα γραφικά.
                    Kαλά ότι να νε. Είπα για επανάσταση στα γραφικά;

Ναι το Killzone 3 paixtis αυτή τη στιγμή είναι μάλλον στην τριάδα των παιχνιδιών με τον καλύτερο οπτικό τομέα, για μένα πρώτο.

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Originally posted by paixtis View Post
                      Μιλάς και για επανάσταση στα uncharted 2 και killzone 2 που μόνη "επανάσταση" εντός εισαγωγικών είναι στα γραφικά.

Εντάξει,γίνεσαι ισοπεδωτικός τώρα όταν λες ότι το uncharted 2 έχει να δείξει μόνο γραφικά.Δεν ειναι τυχαίο ότι ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της προγούμενης γενιάς ξέρεις...

Με την ίδια λογική μπορώ και εγώ να πω ότι το μαριο γκαλαξυ 2 είναι ένα τυπικό sequel με περισσότερα άστρα για να μαζέψει κανείς.

(Δεν το πιστεύω αυτό εννοείται,και εγώ το παίζω το παιχνίδι και τα απολαμβάνω όσο λίγα,απλά έγραψα τα ανωτέρω σαν απάντηση αυτών που είπες.)

Εννοείται φιλικά πάντα.

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να δω σήμερα την παρουσίαση(καταραμένο μάθημα)

Πιο πολύ με ενδιαφέρουν τα final fantasy versus 13,zelda wii,οτιδήποτε σχετικό με kingdom hearts,metroid other m,golden sun ds(που χάθηκε αυτό ρε γμτ;)vanquish(φαίνεται παιχνιδάρα).Κ

Κυρίως αυτά,μετά υπάρχουν και άλλα πολλά που θα ήθελα να δω όπως xenoblade και parasite eve 3.

Ελπίζω να μπορέσω να μπω αύριο...

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                      In Matsuno we trust.

Comment

• Δεν είπα ότι μόνο γραφικά έχει να δείξει αλλά τα υπόλοιπα στοιχεία τα έχουμε δει και σε άλλα games.Το συγκεκριμένο τα κάνει σωστά.Όπως και εν μέρη το killzone 2.Βέβαια δεν έχω παίξει τα games και πολύ για να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη οπότε δεν το συνεχίζω.Ακριβώς το ίδιο πιστεύω ότι κάνει και το mario galaxy 2.Ανακυκλώνει παλαιότερες ιδέες και τις κάνει σωστά.
                        Nintendo I.D.: paixtis
                        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Kopste tis pipes.

Egw elpizw na th palepsw na ti dw live, giati eimai peripou 30 wres xwris ypno, an oxi aurio mazemena.
                          Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Όλη μέρα σήμερα δεν είχα ίντερνετ και είχα κανονίσει να πάω σε ένα φίλο,αλλά αφού ένιωσε και μπήκε θα τη δω κι εγώ σήμερα την press conference.
                            Carpe diem

Comment

• Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• To mono game aposa eida pou me endiefere.
                                Pantws genika den eixe tpt to WoW h press conference feto :/
                                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                                Kindred, this blade and I.
                                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                                Greek Gaming Videos
                                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                                X