Originally posted by BigBOSS
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
E3 2010
Collapse
X
-
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
-
Και σε δύο kart games θα δεις αυτοκινητάκια kart να τρέχουν και να πιάνουν δωράκια κάνοντας και περιέργες επιθέσεις. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι ίδια. Το καλασνικοβ υπάρχει και σε Crysis και στο Μodern Warfare,ε και; αλλα ναι αισθητικά αυτά τα games είναι ίδια.....
Εγώ που τερμάτισα και Μodern Warfare 2 και Killzone 2 μόνο την ίδια αίσθηση δεν μου έδωσαν, απο την αίσθηση και το βάρος των όπλων μέχρι το όλο setting. αλλα ναι είναι κλώνοι games
Aν είναι δυνατόν, απο που βρίκαμε να γαντζωθούμε και να σχολιάσουμε..
Τιtus το μόνο πανομοιότυπο στα όπλα είναι το στοχαστρο με την κουκίδα τίποτε άλλο...
Comment
-
Τι να πω κι εγω εδω, μαλλον θα σας χαλασω το Ε3 discussion.
Επειδη ο,τι και να πω θα παει χαμενο ας μιλησω εν ταχει. Απο τα οσα ειδα σιγουρα δεν ειχα καποιο λογο να χαρω με τα οσα εδειξαν MS/Sony αφου no megatons, no party. Το Child of Eden του Mizuguchi μου κεντρισε το ενδιαφερον με τα σαφη κοινα στοιχεια του με το Rez.
Το Rayman remake or whatever ειναι πανεμορφο και το Marvel vs Capcom 3 ειναι αισθητικα πολυ πιο ομορφο απ ο,τι περιμενα.
Fail η παρουσιαση της Konami, εν τελει μονο η Nintendo αξιζε κατ' εμε και ευτυχως ειδα την conference σε live stream.
DKC Returns και τα μυαλα στα καγκελα και το 3DS πολυ καλη φαση απλα. Μ' αρεσαν λιγο πολυ οσα παιχνιδια δειξαν και μεσα στα τοσα που ειδα το Zelda δεν το σκεφτομαι καν. Ωραιο φαινεται, αλλα θελει να προσπαθησει πολυ αυτη η σειρα για να με ξανακερδισει. Ελπιζω σε ουσιαστικες αλλαγες στη δομη της σειρας αλλιως τι να πω... whatever.
Comment
-
-
ΟΚ, θα παραμείνω άσχετος, τα λέμε.
Μερικά τρέιλερ για παιχνίδια που με ενδιαφέρουν...
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.
Τα γραφικά του φαίνονται πολύ καλοφτιαγμένα και ο κόσμος πολύ πραγματικός. Από Gameplay βλέπουμε...
Πολύ Goodfellas φάση!
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Originally posted by BigBOSS View PostΚαι σε δύο kart games θα δεις αυτοκινητάκια kart να τρέχουν και να πιάνουν δωράκια κάνοντας και περιέργες επιθέσεις. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι ίδια. Το καλασνικοβ υπάρχει και σε Crysis και στο Μodern Warfare,ε και; αλλα ναι αισθητικά αυτά τα games είναι ίδια.....
Εγώ που τερμάτισα και Μodern Warfare 2 και Killzone 2 μόνο την ίδια αίσθηση δεν μου έδωσαν, απο την αίσθηση και το βάρος των όπλων μέχρι το όλο setting. αλλα ναι είναι κλώνοι games
Aν είναι δυνατόν, απο που βρίκαμε να γαντζωθούμε και να σχολιάσουμε..
Τιtus το μόνο πανομοιότυπο στα όπλα είναι το στοχαστρο με την κουκίδα τίποτε άλλο...
Αυτο που θέλει να πει ο καημένος "ο παπαρας" ο δημιουργος της εικόνας είναι πως τα παιχνίδια τείνουν να γίνονται μονότονα/ίδια (γκρίζα περιβάλλοντα, το μόνο χρώμα είναι το αίμα του εχθρού και σφαξίδι ανελέητο).
Πόσο πιο πολύ να αναλύσουμε μια εικόνα που μιλάει μόνη της;Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις και ερμηνείες.
Ο "παπάρας" δεν λέει κάτι νέο και αν δεν του αρέσουν τα μουντά χρώματα σε "πολεμικά" vg όπως ένα shooter ας πάει να παίξει ένα game με τις μικρές Ολλανδέζες και απορώ πως κάναμε θέμα ένα τέτοιο πράμα.
Όπως σε ρεαλιστικές πολέμικές ταινίες, πχ saving private ryan, δεν είδα ποτέ ζωηρά "γιούχου" χρώματα και μικρές Ολλανδέζες και τα παιδιά των λουλουδιών αλλα΄καπνό εκρήξεις, συντρίμια βία και είπα "αυτή η ταινία πείθει στις σκηνές μάχης και δεν γελοιοποιειται" έτσι περιμένω να δω το ίδιο σε ένα shooter που είναι επιρρεασμένο από την πραγματικότητα. Καθένας έχει έναν στόχο και ένα προσανατολισμό σε αυτο που κάνει. Αν σε κάποιον δεν αρέσουν τα "μουντά πολέμικά shooter" ας παίξει Serious Sam και XII.
Comment
-
Τεσπα εγω βλεπω 3 εικονες που αν δε μου το ελεγαν θα νομιζα οτι ειναι απο το ιδιο game. Τοσο απλα.
Comment
-
Για χιουμοριστική εικόνα, το ξεσκίσατε ολίγον τι το θέμα. Πλάκα κάνει ο "παπάρας" που έφτιαξε την εικόνα, μέχρι και το site αναγράφει πάνω. Το γεγονός ότι σατίρισε το κύριο χαρακτηριστικό των fps και του βγάλαμε κατηγορίες ότι δεν του αρέσουν τα παιχνίδια, τα κρίνει μόνο από τις εικόνες κλπ, το αφήνω ασχολίαστο. Οποιοσδήποτε άνθρωπος με χιούμορ και αυτοσαρκασμό θα μπορούσε να την έχει φτιάξει, ανεξάρτητα με το αν του αρέσουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Κι εγώ θα μπορούσα να κάνω μία παρόμοια για τα Mario, slow the big deal.
Ξεκολάτε από τους fanboyσμούς ρεεεεε
Comment
-
E3 2010: Wait, What? Gran Turismo 5’s 3D Mode Is 1080p Too?
Bonkers. Truly, truly bonkers. With most games this generation unable to stick to 60 frames per second and stuggling to meet 720p — Gran Turismo 5 is a technical marvel hitting 60fps constantly, and reaching the dizzying heights of 1080p. But there’s more. As per a video interview with GameTrailers, SCEA’s Chris Hinojosa-Miranda confirms that the 3D version of Gran Turismo 5 will also stick to 1080p screen resolution.Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
-
-
Comment