Πάνω σε αυτή την φτηνή κίνηση της Microsoft
Halo 3 has outsold Resistance 1 + 2, Uncharted 1+2, Killzone 2 and God of War III COMBINED
κάποιος λέει ε και, υπάρχουν και καλύτερα
Gran Turismo 1-3 Sold More Than the Whole Halo Series Combined….wow
lol
Announcement
Collapse
No announcement yet.
E3 2010
Collapse
X
-
Κάτσε ρε, πότε δήλωσαν ότι το portal gun θα είναι στοιχείο του gameplay των βασικών παιχνιδιών; Αν έχεις κάποια πηγή δώσε γιατί με ενδιαφέρει. Εγώ τα μόνα που έχω διαβάσει για το Ep3 (και νομίζω τα μόνα που έχουν ειπωθεί) είναι ότι θα τρέχει σε καινούρια μηχανή και ότι θα είναι σαν ένα ολόκληρο νέο παιχνίδι και όχι απλώς ένα επεισόδιο.
Leave a comment:
-
Να θυμισω οτι Portal-themed ειναι και το Episode 3, αφου εχουν δηλωσει πως το portal gun θα ειναι μεσα στο παιχνιδι, συμπληρωνοντας μαλιστα καποια σεναριακα στοιχεια. Για αυτο καλα θα κανουμε να περιμενουμε...
Leave a comment:
-
Θέλω εδώ να πω πως περιμένω πως και πως κάποιο video, έστω και όχι gameplay, για το Agent την αποκλειστικότητα της Rockstar για το ps3. Πολύ λίγα ξέρουμε για το game και κυριολεκτικά τίποτα (ούτε screenshot) δεν έχουμε δει.
Leave a comment:
-
Άλλη μαλακία πάνε να βγάλουν στην επιφάνεια. Κύρια Valve, η υπομονή έχει και τα όρια της ! Βγάλε Half Life 2: Episode 3 ή θα πέσει άγριο βρισίδι !Originally posted by BigBOSS View PostΆκυρα όλα κουφάλες
Valve: E3 'surprise' is Portal 2-themed
http://www.computerandvideogames.com....php?id=250316
Leave a comment:
-
Συμφωνώ κι επαυξάνω. Καλά θα κάνουν να μας δείξουν και κάνα trailer του Half Life μαζί και τα μούτρα του Freeman. Ingame δεν τα έχουμε δει ποτέ, εκτός από fanmade εικόνες. Ας πουν και τίποτα του τι έγινε εντός ανάπτυξης !
Leave a comment:
-
Eαν δουμε Source Engine 2 τοτε θα δουμε σιγουρα κατι απο HL πανω του. Θα ηταν τεραστια μαλακια να μην εχουν ενα tech demo με HL υλικο μεσα του...
Leave a comment:
-
Δεν ειναι teaser για game τελικά
Actress Jeri Ryan, the actress portraying Sonya Blade in the video, has confirmed via Twitter that this is a short film created by a director to sell Warner Bros. on his Mortal Kombat pitch. "It's not a game trailer. Actually was made for the director to sell WB on his vision for a reimagined MK film," Ryan says on her Twitter page, adding " I did it as a favor to a friend. No idea yet what WB's reaction to it was." Thanks to Zimnick for pointing us towards Jeri's updates!
Leave a comment:
-
Kai emena teaser mou vromaei...opos kai na exei, mou arese polu afto to "alternative" realistiko skiniko.
Leave a comment:
.
Leave a comment: