Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• paixtis
    replied
    Μιλάς και για επανάσταση στα uncharted 2 και killzone 2 που μόνη "επανάσταση" εντός εισαγωγικών είναι στα γραφικά.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    lol re sy evans gia epanastasi milisa MONO sto Little Big Planet kai sto Heavy Rain. Pia OLA opos eipes?

Leave a comment:

• nooto
    replied
    MS man: Kinect "perfect name" for Natal

Microsoft's Stephen Toulouse believes that the name "Kinect" is a great fit for the Project Natal concept even though h…

Xbox Kinect due in November

Update: Kotaku has found marketing material bearing the "November 2010" legend.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Makari na poulouse kai se mena.

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Απ'ότι βλέπω τελικά, το Wii πουλάει κιαυτό τσούζει.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Τσεκαρετε

Xbox 360 Kinect Hands on απο το eurogamer

Kinect Sports, Kinect Adventures, Dance Central, Your Shape, Joy Ride

Παντως περα απ'ολα τα αλλα, πιο γελοιο ονομα δεν μπορουσαν να βρουνε ?

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Εγώ δεν θέλω. Εντάξει αλλά δεν θέλω, μπορεί σε κάποιους να αρέσει αλλά δεν το θέλω. Θέλω να παίζω με χειριστήριο.Θέλω να βγει αποτυχία(δεν έχω κάτι με κάποια εταιρία, με τα controls έχω!) και να βρουν κάτι άλλο πχ πιο μοντέρνα pads.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ REPLIES ΣΑΝ "ΔΕΣ Ε3 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ"
    ΘΑ ΔΩ Ε3, ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    @BigBoss: Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι στο ότι οι fans/ fanboys της Ν πριν 5 χρόνια μιλούσαν για επανάσταση. Εντάξει και εσύ μιλάς για επανάσταση στα μισά games του PS3 και διαφωνεί το σύμπαν μαζί σου. Νόμιζα ότι η συζήτηση ήταν σε ένα γενικότερο πλαίσιο, μακριά από τα fanboys. Τα motion controls έχουν τεράστιες δυνατότητες, ειδικά το natal. Προσωπικά πιστεύω ότι αποτελέσματα θα δούμε στα επόμενα χρόνια, ως τώρα τρώγαμε (και τρώμε ακόμα) τον ενθουσιασμό των devs για κάτι πιο άμεσο και τον αδικαιολόγητο ενθουσιασμό των gamers (όλοι μας ενθουσιαστήκαμε όταν πρωτο παίξαμε Wii, άλλοι ενθουσιάζονται ακόμα και τώρα). Στο μέλλον θα δούμε ιδέες που ήδη υπάρχουν να ωριμάζουν και νέες ιδέες που θα αξίζουν την προσοχή όλων μας.

@Ground: Όπως ανέφερα και παραπάνω, δεν πιστεύω να γίνει κάτι τέτοιο. Κανένας μας δε θα ήθελε να δει ένα FF με motion controls. Αλλά για να σκεφτούμε λίγο, ένα κλασσικό JRPG, με menu επιλογών, active μάχες και τη δράση που συναντάμε σε σύγχρονα παιχνίδια του είδους (FF XIII) μπορεί να μεταφερθεί σε motion controls; Η απάντηση είναι αρνητική, αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι κάτι τελείως καινούριο, τα τωρινά JRPGs απαιτούν d-pad, δε γίνεται να κάνεις όλες αυτές τις επιλογές τόσο γρήγορα. Αν αποφασίσουν να χώσουν μέσα motion controls, ή θα είναι κάτι το προεραιτικό ή θα είναι κάτι το τελείως διαφορετικό από αυτό που έχουμε δει ως τώρα.

Πάντως, για την ιστορία, σε πάρα πολλά παιχνίδια του Wii όχι απλώς είναι προεραιτικός ο χειρισμόςμε κίνηση, αλλά σου δίνονται επιλογές είτε να παίξεις με GC pad, είτε με οριζόντιο Wiimote, είτε με classic controller, είτε (το προφανές) με motion controls. Ούτε καν η ίδια η Ν δεν υποστηρίζει 100% αυτό το control scheme.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Η φετινή E3 ίσως δώσει κάποιες απαντήσεις.
    Tha krathsw to bitching gia meta thn E3 tote.
    Dinw thn efkairia kai stis 3 etairies na me entypwsiasoun feto...
    Tha prospathisw na eimai kai anoixtomyalos giati panw apo ola THELW na dw kati kalo apo afthn thn prospatheia parolo pou den elpizw.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Evans
    αλλά οι δυνατότητες για νέες ιδέες και εμπειρίες είναι τεράστιες και κάποια στιγμή πρέπει όλοι να το καταλάβουν αυτό.
    Nαι λολ, αλλά πριν 4-5 χρόνια όταν αποκαλύφθηκε πως το wii θα χρησιμοποιεί motion controls οι περισσότεροι, πόσο μάλλον τα nintendo fanboys, μιλούσαν για επανάσταση στο gaming. Mέχρι τώρα όχι μόνο κάτι τέτοιο δεν είδαμε, αλλά ούτε κάτι έστω αξιοπρεπές. Οπότε γιατί ελπίζεις πως θα δούμε κάτι αξιόλογο στη συνέχεια;

Η Sony μπορεί να δήλωσε πως θα αποφύγει τα λάθη του wii πάνω σε αυτό το θέμα και πως θα εφαρμόσθει πράγματι κάτι φρέσκο με τα motion controls στα core games, αλλά παραμένουν πολλά ερωτήματα. Η φετινή E3 ίσως δώσει κάποιες απαντήσεις.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    O fovos den einai mhpws xathei o symvatikos xeirismos, alla sto oti tha mpei periergos xeirismos se paixnidia pou egw gia paradeigma den thelw na paiksw etsi.

O Ramparter to eipe poio prin, h Square Enix den toxei se tipote na valei motion controlls se kapoio Final Fantasy, afto gia emena einai logos na parathsw thn seira...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ε εντάξει αν οδηγηθούμε εκεί no prob by me, τα κλασσικά χρόνια θα αντικατασταθούν από άλλα, σύγχρονα, "χρόνια" τα οποία με τη σειρά τους κάποτε θα θεωρούνται κλασσικά και θα αντικατασταθούν από κάτι καινούριο. Αν υπάρξουν αξιόλογες προτασεις με motion controls, οι οποίες καλύπτουν τις απαιτήσεις των gamers και δε βασίζονται σε αρπαχτές και ρηχές ιδέες (όπως συμβαίνει σήμερα), τότε δε βρίσκω κανένα πρόβλημα στο να εξαληφθεί ο "κλασσικός" τρόπος χειρισμού.

Όπως και να έχει όμως, fighting sticks, d-pads και πολλά άλλα ποτέ δεν πρόκειται να χαθούν, κάποια είδη απλά δε μεταφέρονται σε motion controls. Απλά.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Μην είσαι σίγουρος, αν συνεχίσουμε έτσι θα μείνουμε έτσι και τα κλασσικα χρόνια μας θα χαθούν

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Καλά είπαμε να κράξουμε το άκυρο όνομα και τις εφαρμογές αυτές, αλλά όχι και να πάμε στο άλλο άκρο. Μπορεί να μην έχουν εφαρμοστεί σωστά τα motion controls, αλλά οι δυνατότητες για νέες ιδέες και εμπειρίες είναι τεράστιες και κάποια στιγμή πρέπει όλοι να το καταλάβουν αυτό. Η αποτυχία είναι να προσπαθήσεις να βάλεις motion controls σε είδη παιχνιδιών που απλά δεν ταιριάζουν.

Όσον αφορά στο natal (εγώ έτσι θα το λέω ) είναι φοβερό σαν ιδέα και αν η υλοποίηση είναι ικανοποιητική τότε το μόνο που έχουμε να ελπίζουμε είναι σε κάτι πολύ καλό.

Δεν καταλαβαίνω προς τι όλος αυτός ο φόβος για τις καινούριες τεχνολογίες και για εναλλακτικές προτάσεις χειρισμού. Κάνετε λες και φοβάστε να δείτε κάτι νέο. Τα είδη που ήδη υπάρχουν δε θα χαθούν.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den kanw propaganda enantia sthn Nintendo, aplws spazomai apo fanboystika sxolia kai apantw analoga
    Twra pws akrivws mou thn spas esy me ton Scorpion?

Leave a comment:

Working...
X