Νεο 2D Rayman
Κι ενα 3D μετα σα το 2 θα μετραγε.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
E3 2010
Collapse
X
-
Έβγαλες συμπέρασμα;Μπράβο ρε,επιστήμη, να βλέπεις βίντεο στα ίντερνετς και να καταλαβαίνεις πόσο καλό είναι ένα (hardware κιόλας) προιόν.Originally posted by Tanno View Post
Ας ρίξουν την τιμή από 100€ και κάτω και θα είναι μία πιο λογική τιμή για κάτι ελαττωματικό σαν αυτό.
Leave a comment:
-
150€ για ένα fail move ? Δεν το φτιάξανε οι ίδιοι ?
Ας ρίξουν την τιμή από 100€ και κάτω και θα είναι μία πιο λογική τιμή για κάτι ελαττωματικό σαν αυτό.
Leave a comment:
-
Ε καλά το πιθανότερο είναι να μη λειτουργούν έτσι όπως τα έδειχναν. Αν μπορεί να αντιλαμβάνεται και συναισθήματα ή μορφασμούς και χειρονομίες τι να πω
. Όπως είπα και άλλη φορά, θέλω πάρα πολύ να το δοκιμάσω (το Kinect), αλλά με τις τιμές που ακούμε (150$) δεν το κόβω.
Leave a comment:
-
Το demo με τη τιγρη μου φανηκε πολυ κακοφτιαγμενο, εδειχνε ωραιο αλλα ενιωθω οτι δεν υπηρχε καμια επαφη αναμεσα στη συμπεριφορα του ζωου και στο τι εκανε το κοριτσι ειδικα στο τελος που το χαιρεταγε κι αυτο συνεχιζε να τη γλυφει...
Leave a comment:
-
Θα πάρει Χ360 ο ΒΒ,θα πάρω εγώ PS3 & Wii.Καλά πάμε.Ποια κρίση και πράσσειν άλογα;
Leave a comment:
-
Σωστός ο nooto, όταν το είπαν στην conf τους ήμουν σε φάση WTF να και ένα δυνατό νέο. Το έγραψα και στο mIRC αλλά κανένας δεν το παρατήρησε. Πολύ δυνατό νέο, έπρεπε να γίνει αυτό πολύ καιρό νωρίτερα αλλά το θέμα είναι ότι έγινε και αυτό μετράει.
Tanno νομίζω ότι δε χρειάζεται διαγραφή των ήδη υπαρχόντων gamertags αλλά αλλαγή των ρυθμίσεων στα emails μας. Τέλος πάντων, εγώ θα άλλα gamertag, δεν έχω πρόβλημα.
Το redesign όντως πολύ όμορφο και με αρκετές βελτιώσεις. Βλέπω προσθήκη 2 παραπάνω USB, μικρός σκληρός δίσκος που δεν είναι εμφανής, θύρα για οπτικό καλώδιο (πολύ θετικό αυτό, το αρχικό δεν είχε) και ελπίζουμε σε καλύτερη ψύξη. Κατά τη γνώμη μου βέβαια θα έπρεπε ένα τέτοιο μοντέλο να κυκλοφορούσε τουλάχιστον 2 χρόνια πριν αλλά ΟΚ. Επιτέλους και με WiFi.
Leave a comment:
-
Αυτό πρέπει να συζητηθεί πολύ.
Παιδιά, μάλλον η οικονομική κρίση μας τους έφερε να φέρουν το XBOX Live...
Τα προβλήματα έχουν ως εξής...
1) Τα gamertags που πρέπει να διαγραφτούν(τα λάθος όταν κάναμε την διαδικασία και βάλαμε χώρα την Ελλάδα).
2) Τα ενεργά gamertags μας θα πρέπει να αλλαχτούν τα e-mails μας.
Leave a comment:
-
Kατι το οποίο άργησε ΠΟΛΥ να γίνει (όταν ο ανταγωνιμός το προσφέρει ήδη και δωρεάν). Κάλιο αργά παρά ποτέ. Καλό το Kinect αλλά και πολύ κουραστικο όταν παίζεις . Επίσης θέλει αρκετό χώρο.Originally posted by nooto View PostΝα μην ξεχασουμε επισης οτι
To Xbox Live επίσημα στην Ελλάδα
Επισημα εδω http://www.xbox.com/en-ie/e3/
και η ειδηση εδω www.gameover.gr
Δεν ξερω αν το παρατηρησαν οι περισσοτεροι γιατι λεγαμε πολλα εκεινη την ωρα στο irc.
Πάω για αγορά slim 360 λόγω Halo Reach (και κάτι άλλων). Τιμή;;; άντε να βρω λεφτά τώρα, θα πάρω και νέο pc:xp:
Leave a comment:
-
Τα έλεγα εγώ.Originally posted by Azrael View Posthttp://www.engadget.com/photos/xbox-...ing-0/#3077080
unboxing me apeires pics. 16 iouliou erxete yurop.
i sony me fat ps3 eixe glossy black, h ms me elite matt black, meta h sony slim me matt kai twra to neo 360 me glossy
einai poly pio omorfo ap oti fainotan sta banners.
Nooto αλήθεια;Τι θα κάνω με το ήδη υπάρχον gamertag μου;:xp:
Leave a comment:
-
Α ρε Πασοκ τι μας κανεις, αμα φερουν και τα Indie games στην Ελλαδα θα γινω πραγματικα ευτυχισμενος.
Το Slim360 θεωρω οτι ειναι fail απο πλευρα τιμης, δηλαδη πανε να χτυπησουν στα ισα το PS3 slim???
Leave a comment:
-
Να μην ξεχασουμε επισης οτι
To Xbox Live επίσημα στην Ελλάδα
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Xbox Live θα έρθει σύντομα σε Ελλάδα, Ρωσία, Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία και Ν. ΑφρικήΕπισημα εδω http://www.xbox.com/en-ie/e3/Last but not least, we are thrilled to announce that Xbox LIVE launches soon across Greece, Russia, Poland, Hungary, Czech republic and South Africa. Can’t wait to see you guys online, and look forward to seeing those Gamertags!
και η ειδηση εδω www.gameover.gr
Δεν ξερω αν το παρατηρησαν οι περισσοτεροι γιατι λεγαμε πολλα εκεινη την ωρα στο irc.
Leave a comment:
-
unboxing me apeires pics. 16 iouliou erxete yurop.
i sony me fat ps3 eixe glossy black, h ms me elite matt black, meta h sony slim me matt kai twra to neo 360 me glossy
einai poly pio omorfo ap oti fainotan sta banners.
Leave a comment:
Leave a comment: