Το πιο ανησυχητικό είναι οι συνθήκες φωτισμού που θα απαιτούνται. Πόσο ευαίσθητο θα είναι σε αυτό το θέμα; Αναρωτιέμαι αν θα μάθουμε πριν κυκλοφορήσει.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
E3 2010
Collapse
X
-
Κι εγώ αυτό θέλω να δω. Δεν ξέρω πόσο καιρό το ετοιμάζουν, από αυτά που ξέρω όμως η επεξεργασία εικόνας και η παραγωγή συμπερασμάτων μέσω αυτής δεν είναι και η πιο απλή διαδικασία. Θα είναι μεγάλο πλήγμα για την MS να μη δουλέψει όπως περιμένουν. Πάντως με την καμία δεν μπορούν να έχουν προβλέψει όλες τις πιθανότητες, ο κάθε χώρος είναι ξεχωριστός. Ή θα έχουν φτιάξει ένα λογισμικό που να είναι ελλειπές, ή θα έχουν βρει μία πατέντα για να προσαρμόζεται η κάμερα στην εκάστοτε φωτιστική συνθήκη και να αντιλαμβάνεται αυτά που πρέπει να αντιλαμβάνεται. Πάντως το να πουλήσεις κάτι που κοστίζει 150€ και να είναι ελλατωματικό πάει πολύ, πόσο μάλιστα όταν αυτό το κάτι απευθύνεται κυρίως σε non gamers.
-
De xreiazetai na xoropidas se ola ta games.
O fwtismos tha einai thema opws se oles autes tis periptwseis.
Leave a comment:
-
Λογικό. Πόσα άτομα μπορούν να χοροπηδάνε μπροστά σε μια κάμερα χωρίς να συγκρουστούνε;Kinect creators say technology supports only two players at a time
Το πιο ανησυχητικό είναι οι συνθήκες φωτισμού που θα απαιτούνται. Πόσο ευαίσθητο θα είναι σε αυτό το θέμα; Αναρωτιέμαι αν θα μάθουμε πριν κυκλοφορήσει.
Leave a comment:
-
Ena ena mas ta lene
Kinect creators say technology supports only two players at a time
reply apo katw:
"
So if the person is big enough to be the only person to fit into the camera sight then that would make it support only one player?"

Leave a comment:
-
Ramparter exw mia thewria gia to giati ginetai afto.
Klassika to koino agapaei poly to zelda pou epaikse prwto, alla den vriskei ta alla compelling enough kai ftanei se shmeio na mhn ta paizei kiolas (alla synexizei na ta krinei).
Apo ena shmeio kai ystera stamatoun na asxolountai me thn seira kai paei legontas.
Leave a comment:
-
Aπ'οτι εχω καταλαβει ειναι το ιδιο πραγμα.Ιδια τεχνολογια.Για παραδειγμα τοOriginally posted by crpl_shepherd View Postγιατι ποιος ειπε οτι το sony 3D ειναι σαν το nvidia 3d vision οπου γινεται render η σκηνη 2 φορες, η gpu χαντακωνεται και χρειαζεσαι το λιγοτερο 60fps για να φαινεται ομαλη η κινηση στο ματι ?
Super Stardust HD(ειναι ενα απο 4 παιχνιδια που υπαρχουν στο store αυτη τη στιγμη σε 3d) ετρεχε στα 1080p και 60 fps πριν και για να καταφερουν να το κανουν να παιζει σε 3d αυξησαν τα frames στα 120fps και εριξαν την αναλυση στα 720p.Ετσι οταν παιζεις σε 3d mode εχεις ενα 720p60.
Τωρα αν καταφερoυν να κρατησουν τα 1080p στο GT5 και στο 3d,μπραβο τι να πω..
Leave a comment:
-

Επισης απο neogaf:
"Well if we simplify it the console Zelda games have followed a very simple pattern. This is of course related to vocal Zelda fans on the Internet."
OoT - MM
Love - Hate
OoT - MM - WW
Best - Love - Hate
OoT - MM - WW - TP
----- - Best - Love - Hate
OoT - MM - WW - TP - SS
----- - ---- - Best - Love - Hate?
Leave a comment:
-
kai sto ps3 ginetai render 2 fores i kathe skini gia to kathe mati.
leei polla gia to hardware to opoio einai tou 2005 kai me ena update paizei 3d. episis einai to mono blu ray player pou tha kanei to idio. ola ta ypoloipa de mporoun na kanoun update gia na paiksoun 3d movies.
kai malista 1080p sto kathe mati me hdmi 1.3 kai oxi 1.4.
Leave a comment:
-
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Αφού το λένε και δεν διαψεύονται δεν έχω λόγο να πιστεύω πως δεν θα κάνουν αυτό που λένε. Πολύ απλά, δεν χρειάζεται πάντα να ψάχνουμε φαντάσματα και συνωμασίες.
Leave a comment:
-
γιατι ποιος ειπε οτι το sony 3D ειναι σαν το nvidia 3d vision οπου γινεται render η σκηνη 2 φορες, η gpu χαντακωνεται και χρειαζεσαι το λιγοτερο 60fps για να φαινεται ομαλη η κινηση στο ματι ? καταρχην τα 120hz lcd pc monitor δεν ειναι συμβατα με το ps3, μονο οι 3d τηλεορασεις ειναι συμβατες που δεχονται το 60hz σημα και του κανουν διαφορα μαμπο τζαμπο, αμα λεω μπουρδες ευχαριστως καποιος να με διορθωσει.Originally posted by BigBOSS View PostΑυτό λέει πολλά νομίζω για το ps3 ως hardware.
edit : btw to MoH και το MW2 μοιαζουν ΤΡΑΓΙΚΑ μεταξυ τους, εχω μιλησει με ατομα που εχουν παιξει την beta του Moh και ολοι μου λενε το ιδιο πραγμα "ειναι σαν διδυμα που τα χωρισαν στην γεννα" συντομα θα βγαλω και την δικη μου αποψη αφου εχω καβατζωσει key κανοντας αυτην την πατεντα που δεν πιανει πλεον -> http://www.overclock.net/online-deal...e-without.html
Leave a comment:
-
LOL ρε απίστευτο που εμφανίστηκε πάλι αυτός
. Α ρε η καλύτερη εμφάνιση της Ε3 αυτός ο τύπος. Priceless moments.
Leave a comment:
-
Ειναι ο αγαπημενος μας μεταφραστης απο περυσι, και ειναι οπως περυσι ακριβως, με το μπλοκακι στο κοσμο του
Leave a comment:

Leave a comment: