Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Και σε δύο kart games θα δεις αυτοκινητάκια kart να τρέχουν και να πιάνουν δωράκια κάνοντας και περιέργες επιθέσεις. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι ίδια. Το καλασνικοβ υπάρχει και σε Crysis και στο Μodern Warfare,ε και; αλλα ναι αισθητικά αυτά τα games είναι ίδια.....

Εγώ που τερμάτισα και Μodern Warfare 2 και Killzone 2 μόνο την ίδια αίσθηση δεν μου έδωσαν, απο την αίσθηση και το βάρος των όπλων μέχρι το όλο setting. αλλα ναι είναι κλώνοι games

Aν είναι δυνατόν, απο που βρίκαμε να γαντζωθούμε και να σχολιάσουμε..

Τιtus το μόνο πανομοιότυπο στα όπλα είναι το στοχαστρο με την κουκίδα τίποτε άλλο...
    ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ GAMES.

Αυτο που θέλει να πει ο καημένος "ο παπαρας" ο δημιουργος της εικόνας είναι πως τα παιχνίδια τείνουν να γίνονται μονότονα/ίδια (γκρίζα περιβάλλοντα, το μόνο χρώμα είναι το αίμα του εχθρού και σφαξίδι ανελέητο).

Πόσο πιο πολύ να αναλύσουμε μια εικόνα που μιλάει μόνη της;

Leave a comment:

• Titus
    replied
    ΟΚ, θα παραμείνω άσχετος, τα λέμε.

Μερικά τρέιλερ για παιχνίδια που με ενδιαφέρουν...

Τα γραφικά του φαίνονται πολύ καλοφτιαγμένα και ο κόσμος πολύ πραγματικός. Από Gameplay βλέπουμε...

Πολύ Goodfellas φάση!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Τι να πω κι εγω εδω, μαλλον θα σας χαλασω το Ε3 discussion .

Επειδη ο,τι και να πω θα παει χαμενο ας μιλησω εν ταχει. Απο τα οσα ειδα σιγουρα δεν ειχα καποιο λογο να χαρω με τα οσα εδειξαν MS/Sony αφου no megatons, no party. Το Child of Eden του Mizuguchi μου κεντρισε το ενδιαφερον με τα σαφη κοινα στοιχεια του με το Rez.
    Το Rayman remake or whatever ειναι πανεμορφο και το Marvel vs Capcom 3 ειναι αισθητικα πολυ πιο ομορφο απ ο,τι περιμενα.
    Fail η παρουσιαση της Konami, εν τελει μονο η Nintendo αξιζε κατ' εμε και ευτυχως ειδα την conference σε live stream.

DKC Returns και τα μυαλα στα καγκελα και το 3DS πολυ καλη φαση απλα. Μ' αρεσαν λιγο πολυ οσα παιχνιδια δειξαν και μεσα στα τοσα που ειδα το Zelda δεν το σκεφτομαι καν. Ωραιο φαινεται, αλλα θελει να προσπαθησει πολυ αυτη η σειρα για να με ξανακερδισει. Ελπιζω σε ουσιαστικες αλλαγες στη δομη της σειρας αλλιως τι να πω... whatever.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Πολλά facepalms ρε παιδιά...μα τι λέτε...προφανώς και ισχύει αυτό που λέει ο Τίτος (obvious must be obvious)

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Και σε δύο kart games θα δεις αυτοκινητάκια kart να τρέχουν και να πιάνουν δωράκια κάνοντας και περιέργες επιθέσεις. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι ίδια. Το καλασνικοβ υπάρχει και σε Crysis και στο Μodern Warfare,ε και; αλλα ναι αισθητικά αυτά τα games είναι ίδια.....

Εγώ που τερμάτισα και Μodern Warfare 2 και Killzone 2 μόνο την ίδια αίσθηση δεν μου έδωσαν, απο την αίσθηση και το βάρος των όπλων μέχρι το όλο setting. αλλα ναι είναι κλώνοι games

Aν είναι δυνατόν, απο που βρίκαμε να γαντζωθούμε και να σχολιάσουμε..

Τιtus το μόνο πανομοιότυπο στα όπλα είναι το στοχαστρο με την κουκίδα τίποτε άλλο...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μα δεν ήταν μόνο τα όπλα,Ήταν η εικόνα με το αίμα στην οθόνη όταν σε χτυπάνε.Εμένα πιο πολύ αυτό μου έκανε εντύπωση.
    Για X360-PS3 ήταν το νέο Silent Hill.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post

ο παπάρας που έκανε τη σύγκριση είδε το στόχαστρο με την κουκίδα (που είναι υπαρκτός εξοπλισμός) και του φάνηκε το ένα αντιγραφή του άλλου, και είπε αρα και τα τρία είναι ίδια μεταξύ τους
    Μπορεί πάλι να σχολίασε ότι αισθητικά τα παιχνίδια έχουν καταντήσει σχεδόν ίδια - το ότι εμφανίζεται και στις τρεις φωτογραφίες ένα σχεδόν πανομοιότυπο όπλο πιστεύω πως είναι οφθαλμοφανές. Σαν τα αυτοκίνητα τριών όγκων στα μέσα του '90, το μόνο που άλλαζε ήταν το σηματάκι της εταιρίας.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Εκ μιας πρώτης όψεως άθλια τα γραφικά του νέου Silent Hill; αλλά για wii δεν ειναι;

Γενικά για μένα αδιάφορα και τα τρία.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    +1
    Ευτυχώς είδα στο λινκ ότι ο τίτλος Silent Hill 8 είναι working title.Πάλι καλά,γιατί τα 6+7 δεν τα είδαμε ποτέ εκτός κι αν εννοούν τα Origins & Shattered Memories.Έλεος δηλαδή.Ακόμα και το Homecoming δε νομίζω πως είναι καν το 5,όπως και το Code Veronica δεν ήταν το Resident Evil 4.
    Κι όμως αυτά τα 2 εννοούσαν... :/ Η Konami ήθελε να το ξεχωρίσει σε σειρά από τα άλλα για να μην γίνει μπέρδεμα...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Tanno View Post
    Λαμπρά και τα 3 videos της Konami ! !
    +1
    Ευτυχώς είδα στο λινκ ότι ο τίτλος Silent Hill 8 είναι working title.Πάλι καλά,γιατί τα 6+7 δεν τα είδαμε ποτέ εκτός κι αν εννοούν τα Origins & Shattered Memories.Έλεος δηλαδή.Ακόμα και το Homecoming δε νομίζω πως είναι καν το 5,όπως και το Code Veronica δεν ήταν το Resident Evil 4.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Λαμπρά και τα 3 videos της Konami ! Day One και τα 3 !

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Πόσο πιο απίστευτα γαμάτο μπορεί να είναι;

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Konami announces Silent Hill 8
    http://scrawlfx.com/2010/06/konami-a...-silent-hill-8

NeverDead is Konami’s newest IP

http://scrawlfx.com/2010/06/neverdea...amis-newest-ip

El Shaddai: Ascension of the Metatron - E3 2010 Trailer

απλα πανεμορφο.
    Directed by Sawaki Takeyasu, who did design work for Devil May Cry and Okami.
    PS3/360.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δε μιλησε καν για αντιγραφη αυτος που εκανε την εικονα, you are missing the point.

Leave a comment:

Working...
X