Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den eida thn ekthesh, alla ta 2 castlevania me entypwsiasan poly proswpika.

Wriste ena link me to Show tou Spoony sxetiko me thn E3, parakolouthiste to, sigoura tha exei kala pragmata mesa:

Epishs wriste kai h selida me ola ta videos tou AVGN apo thn E3:
    Cinemassacre creates reviews and comedy shows about video games and movies, including: the Angry Video Game Nerd, Monster Madness, You Know What's BS, Movie Reviews, and more!

Leave a comment:

• sain't
    replied
    Τι τέλεια η press-conf της Konami. Κάθε χρόνο και χειρότερα αυτή η εταιρία

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den aksizoun toso poly, giafto evgala mono to trito.
    Tis epomenes hmeres tha vgalei o Spoony ta dika tou pou tha einai kai ta kalytera sigoura, tha dosw links gia ola ekeina gguaranteed

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Είδα το πρώτο που έβγαλε την πρώτη μέρα, έβγαλε και για τις υπόλοιπες ? Έφυγα για download !

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    The fuckin nerd!

Leave a comment:

• Enpsty
    replied

Πανέμορφο.

Leave a comment:

• Zakatos
    replied
    Να πω και γω τπτ για την e3 εντάξει ο νικητής ξεκάθαρα είναι η nintendo θα σταθώ περισσότερο σε pc,ps3,xbox360. Είμαι μεγάλος φαν των action game αλλά μήπως το έχουν παρα@#σει το θέμα δλδ κάποια genres είχαν 1,2 games και τπτ άλλο,δε λέω πως τα games αυτά δε θα είναι καλά αλλά μου φαίνεται πλεον ότι όλοι θέλουν μερίδα απ' τη πίτα.Το αποτέλεσμα; οι μισοί απ' αυτούς τους τίτλους θα suckaroun και τη φάνε στις πωλήσεις διότι υπάρχει κάτι καλύτερο εκεί έξω.Ελπίζω να πετύχουν οι τίτλοι που θα προσφέρουν κάτι το διαφορετικό μπας και βάλουν μυαλό και αρχίσουν να κάνουν κάτι διαφορετικό.

Τέλος 2 πραγμάτα από ε3 που με έκαναν να γελάσω
    αντίδραση miyamoto και bill στο kinect

παρουσίαση konami

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Rage

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Αυτό λέει πολλά νομίζω για το ps3 ως hardware.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    E3 2010: Wait, What? Gran Turismo 5’s 3D Mode Is 1080p Too?

Bonkers. Truly, truly bonkers. With most games this generation unable to stick to 60 frames per second and stuggling to meet 720p — Gran Turismo 5 is a technical marvel hitting 60fps constantly, and reaching the dizzying heights of 1080p. But there’s more. As per a video interview with GameTrailers, SCEA’s Chris Hinojosa-Miranda confirms that the 3D version of Gran Turismo 5 will also stick to 1080p screen resolution.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Για χιουμοριστική εικόνα, το ξεσκίσατε ολίγον τι το θέμα. Πλάκα κάνει ο "παπάρας" που έφτιαξε την εικόνα, μέχρι και το site αναγράφει πάνω. Το γεγονός ότι σατίρισε το κύριο χαρακτηριστικό των fps και του βγάλαμε κατηγορίες ότι δεν του αρέσουν τα παιχνίδια, τα κρίνει μόνο από τις εικόνες κλπ, το αφήνω ασχολίαστο. Οποιοσδήποτε άνθρωπος με χιούμορ και αυτοσαρκασμό θα μπορούσε να την έχει φτιάξει, ανεξάρτητα με το αν του αρέσουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Κι εγώ θα μπορούσα να κάνω μία παρόμοια για τα Mario, slow the big deal.

Ξεκολάτε από τους fanboyσμούς ρεεεεε

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Τεσπα εγω βλεπω 3 εικονες που αν δε μου το ελεγαν θα νομιζα οτι ειναι απο το ιδιο game. Τοσο απλα.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις και ερμηνείες.

Ο "παπάρας" δεν λέει κάτι νέο και αν δεν του αρέσουν τα μουντά χρώματα σε "πολεμικά" vg όπως ένα shooter ας πάει να παίξει ένα game με τις μικρές Ολλανδέζες και απορώ πως κάναμε θέμα ένα τέτοιο πράμα.

Όπως σε ρεαλιστικές πολέμικές ταινίες, πχ saving private ryan, δεν είδα ποτέ ζωηρά "γιούχου" χρώματα και μικρές Ολλανδέζες και τα παιδιά των λουλουδιών αλλα΄καπνό εκρήξεις, συντρίμια βία και είπα "αυτή η ταινία πείθει στις σκηνές μάχης και δεν γελοιοποιειται" έτσι περιμένω να δω το ίδιο σε ένα shooter που είναι επιρρεασμένο από την πραγματικότητα. Καθένας έχει έναν στόχο και ένα προσανατολισμό σε αυτο που κάνει. Αν σε κάποιον δεν αρέσουν τα "μουντά πολέμικά shooter" ας παίξει Serious Sam και XII.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μια εικόνα=χίλιες λέξεις.Απλά κάποιες λέξεις παρερμηνεύονται.

Leave a comment:

Working...
X