Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• _Lloyd
    replied
    Imo το highlight ήταν τo Kinenctanimals. Πολύ έξυπνη η ιδέα να βάλουν ένα παιδάκι να το παρουσιάσει, το όλο σκηνικό ήταν πολύ "Awww..." και όλα τα τρίχρονα κοριτσάκια θα πρήξουν τους πατεράδες τους να το αγοράσουν.

Τελικά τουλάχιστον ένα μέρος από αυτά που φαινόταν να υπόσχεται το αρχικό βίντεο με το Natal στην περσυνή E3, και όντως όπως ειπώθηκε οι δυνατότητες είναι αμέτρητες. Εις αναμονή μιας καλής αξιοποίησης, λοιπόν.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Εδω και τα περισσοτερα απο τα videos για το X360 με βαση τι παρουσιαστηκε σημερα

Mgs Rising

Fable III

Halo Reach

Gears of War 3

Call of Duty Black Ops 1

Call of Duty Black Ops 2

Codename Kingdoms

Alan Wake The Signal

Kinectimals

Forza Kinect

Kinect Adventures

Kinect Joy Ride

Kinect Dance Central

Kinect StarWars

Xbox 360 slim

Kinect Demonstration

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ να πω πάντως ότι τα σχόλια του Tanno και του Linkmastersword ήταν άκρως εκνευριστικά . Next time ελπίζω ή να μη μιλάνε τόσο πολύ ή να μη λένε τόσο κουραστικά πράγματα :xp: .

H conf μου άρεσε στο σύνολό της, είδαμε και το νέο 360 (ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ YAY), είδαμε και πολύ Kinect, είδαμε και Kinectimals, είδαμε και κάποια δυνατά παιχνίδια. Όχι τίποτα το τρελό, αλλά όχι και αδιάφορο. Το Kinect άκρως εντυπωσιακό, θέλω να δω πώς θα δουλεύει σε σπίτια με διαφορετικές φωτιστικές συνθήκες.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    ΗΜΑΡΤΟΝ,είχε smiley δίπλα...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Forza htan afto me ta aftokinhta pou edeixne? Den to eixa katalavei!
    ENtypwsiako htan ontws, alla kalytera me timoni :/

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Έλεος με την ειρωνία.
    Προσωπικά πέρα από όσα έγραψε ο nooto μου άρεσε πάρα πολύ το Forza.Έτσι ίσως ψηθώ να παίξω racing games.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Pantws genika den eixe tpt to WoW h press conference feto :/
    Είχε Lineage όμως!

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Απο αποψη παιχνιδιων μου αρεσαν προφανως τα Gears 3, Reach, mgs rising (βασικα μου φανηκε πιο ενδιαφερον απ'οτι περιμενα) και το μικρο βιντεακι του fable. Απο κει και περα η παρουσια του kinect ηταν καλη αν και προσωπικα θα ηθελα να δω υλοποιησεις και σε αλλου τυπου παιχνιδια. Οι λοιπες εφαρμογες που εδειξαν σε οτι αφορα περιφεριακα ζητηματα οπως η αναγνωριση φωνης , ο ελεγχος του dashboard κλπ ηταν αρκετα εντυπωσιακες. Θα δουμε τωρα.

Περιμενουμε αυριο και τους αλλους 2...απο nintendo θελω να δω το metroid other M και το νεο zelda ενω απο sony το καινουργιο lbp, kz3, last guardian αλλα και gt5. Στην περιπτωση της sony θα εχουμε λογικα και πολυ απο move... κατα πασα πιθανοτητα η θεματολογια θα ειναι αντιστοιχη με αυτη της ms σε χρονικο επιπεδο, αποκλειστικα games για αρχη και στη συνεχεια το νεο motion control+αλλες hardware ανακοινωσεις.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To mono game aposa eida pou me endiefere.
    Pantws genika den eixe tpt to WoW h press conference feto :/

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όλη μέρα σήμερα δεν είχα ίντερνετ και είχα κανονίσει να πάω σε ένα φίλο,αλλά αφού ένιωσε και μπήκε θα τη δω κι εγώ σήμερα την press conference.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Kopste tis pipes.

Egw elpizw na th palepsw na ti dw live, giati eimai peripou 30 wres xwris ypno, an oxi aurio mazemena.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Δεν είπα ότι μόνο γραφικά έχει να δείξει αλλά τα υπόλοιπα στοιχεία τα έχουμε δει και σε άλλα games.Το συγκεκριμένο τα κάνει σωστά.Όπως και εν μέρη το killzone 2.Βέβαια δεν έχω παίξει τα games και πολύ για να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη οπότε δεν το συνεχίζω.Ακριβώς το ίδιο πιστεύω ότι κάνει και το mario galaxy 2.Ανακυκλώνει παλαιότερες ιδέες και τις κάνει σωστά.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Μιλάς και για επανάσταση στα uncharted 2 και killzone 2 που μόνη "επανάσταση" εντός εισαγωγικών είναι στα γραφικά.

Εντάξει,γίνεσαι ισοπεδωτικός τώρα όταν λες ότι το uncharted 2 έχει να δείξει μόνο γραφικά.Δεν ειναι τυχαίο ότι ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της προγούμενης γενιάς ξέρεις...

Με την ίδια λογική μπορώ και εγώ να πω ότι το μαριο γκαλαξυ 2 είναι ένα τυπικό sequel με περισσότερα άστρα για να μαζέψει κανείς.

(Δεν το πιστεύω αυτό εννοείται,και εγώ το παίζω το παιχνίδι και τα απολαμβάνω όσο λίγα,απλά έγραψα τα ανωτέρω σαν απάντηση αυτών που είπες.)

Εννοείται φιλικά πάντα.

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να δω σήμερα την παρουσίαση(καταραμένο μάθημα)

Πιο πολύ με ενδιαφέρουν τα final fantasy versus 13,zelda wii,οτιδήποτε σχετικό με kingdom hearts,metroid other m,golden sun ds(που χάθηκε αυτό ρε γμτ;)vanquish(φαίνεται παιχνιδάρα).Κ

Κυρίως αυτά,μετά υπάρχουν και άλλα πολλά που θα ήθελα να δω όπως xenoblade και parasite eve 3.

Ελπίζω να μπορέσω να μπω αύριο...

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Μιλάς και για επανάσταση στα uncharted 2 και killzone 2 που μόνη "επανάσταση" εντός εισαγωγικών είναι στα γραφικά.
    Kαλά ότι να νε. Είπα για επανάσταση στα γραφικά;

Ναι το Killzone 3 paixtis αυτή τη στιγμή είναι μάλλον στην τριάδα των παιχνιδιών με τον καλύτερο οπτικό τομέα, για μένα πρώτο.

Leave a comment:

Working...
X