Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bartman
    replied
    Μόνο και μόνο γιαυτό Sony conference > MS.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Το μεγαλύτερο συμβάν-έκπληξη της φετινής Ε3, το portal 2 για ps3, και η στροφή της Valve

έσπειραν εδω
    Επισης πολλά πολλά games για το ps3

Tέλος ήταν λογικό η Nintendo να ήταν πιο εντυπωσιακή λόγω του νέου hardware που και δεν ξέρουμε πόσο καλό 3d κανει. Πάντως όντως είχε γραφικά Ps3-360.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Σοβαρά τώρα.Σας άρεσε η Sony;Παίζει να ήταν η πιο άθλια conference της.
    Η Nintendo έδειξε τα παιχνίδια που έπρεπε να δείξει τόσα χρόνια.Κάλλιο αργά παρά ποτέ θα μου πεις.Donkey Kong,Epic Mickey,Kirby,Zelda,Metroid,Kid Icarus,Goldeneye,Dragon Quest IX όσα με ενδιέφεραν.
    Λυπάμαι αλλά τα Killzone 3,Infamous 2,Twisted Metal Nuke,God of War Ghost of Sparta δεν μου φτάνουν.Όσα με ενδιέφεραν δηλαδή.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LAST GUARDIAN;
    Για μένα τίποτα από αυτά δεν μπορεί να αντισταθμίσει τα Halo Reach,Gears of War 3.
    Συνολικά για μένα πάει κάπως έτσι.
    Nintendo>Microsoft>>>Sony.

Υ.Γ. Για να μη με λέτε hater να παραδεχτώ πως το Killzone 3 έχει ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣ που φτάνουν στο Θεό.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    μια βλακεία και μισή το νέο Ζέλντα, εκεί που κάναν κάποια βήματα στα γραφικά με το TP τωρα παμε πάλι στη παιδική χαρά, μια απο τα ίδια και ένα τέλειο τίποτα ήταν!

Το Κινεκτ έχει λίγο πλάκα το Fable 3 ΤΑ ΣΠΑΣΕ!!!!

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ....

Leave a comment:

• hideo
    replied
    PlayStation Plus; Check Out What It’s All About
    Hi Everyone, you may have heard in all the E3 hype that we are launching a new premium subscription service called PlayStation Plus, so I just wanted to give you all a quick heads up on what you can expect to get from this great new service so you have all the info before launch [...]

κραταω αυτο.
    Full Game Trial:
    This premium feature gives you the chance to try PSN and Blu-ray disc titles before you buy them in a whole new way. We are not talking normal demos of selected parts of a game here. With Full Game Trial, you can download the full game and play it as if you owned it for approximately one hour, depending on the game, before you decide if you want to buy it or not. So you can check out the online modes, play against friends or anything else you’d normally do with a game.

The other great thing is that your progress and trophies from the trial will all be unlocked if you buy the game so no need to go back and start again.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ontws kapoios prepei na einai tyflos gia na mhn dei thn diafora, fetos h Nintendo eskise pragmatika.

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    ti pinoun re pousth mou sto 1up kai de mas dinoun???

'' 3rd place : same as last year : Nintendo'' ...allh e3 parakolou8hsa mallon egw...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Exw mia aporia, etsi tha fenete to 3ds an den to koitas sta isa?
    Me diplh eikona?
    Den tha einai provlhma afto ean apla thes na parakolouthiseis ton allo na paizei?
    H otan den kratas thn konsola sth swsth thesh?

Leave a comment:

• nooto
    replied
    H nintendo τα εσπασε ολα, δεν καταφερα να δω την εκθεση γιατι δεν ημουν σπιτι αλλα πανω κατω παρακολουθησα τα σημαντικοτερα σημεια απο videos. Μακραν η καλυτερη conf, γεματη με ανακοινωσεις και με πολλους τιτλους για ολους. 3DS, epic mickey (με spector on stage), metroid, zelda, donkey kong, mgs και ο κακος χαμος. Κατα πασα πιθανοτητα μιλαμε πλεον για τη χρονια της Ν.

Η sony γενικα μου αρεσε, παρουσιασαν μπολικο υλικο αν και επειδη πεταξαν πολλα μαζεμενα προς το τελος με κουρασε. Τα κυρια highlights ηταν το killzone 3, το απειρο lbp2, η ανακοινωση της ημερομηνιας του gt5 κλπ κλπ... την παρασταση βεβαια εκλεψαν σαφεστατα η κορυφαια εμφανιση του Gabe Newell στη σκηνη (βεβαια πιστευω οτι στη valve ειναι τοσο τρελοι που απο αυριο παιζει να ξανααρχισουν το κραξιμο ) και το footage απο το portal 2. Στo move γουσταρα (αν και δεν το περιμενα) κυριως επειδη οι υλοποιησεις που ειδαμε αφορουσαν τιτλους πιο core λογικης. Επισης τοποθετησαν σωστα χρονικα το συγκεκριμενο κομματι και δεν εδωσαν τοσο βαρος οσο η ms.

Για την ms εγραψα και πιο πανω, εδειξαν 2 παρα πολυ σημαντικα παιχνιδια (gears, halo) σε playble μορφη και εριξαν μια πολυ σημαντικη ειδηση σε επιπεδο εσωτερικου (live στην ελλαδα). Απο κει και περα πολυ ωραιες εφαρμογες απο το νεο hardware με το επι της ουσιας ωστοσο (χρονικα και ποιοτικα) να αφορα στα minigames που παρουσιαστηκαν εκτενως...

Imo απο πλευρας θεματολογιας

nintendo> sony> kinect εεε microsoft

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    [GT]101562[/GT]
    Έπος.
    ΚΑΛΑ Η ΝΙΝΤΕΝΤΟ ΝΙΚΗΣΕ.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Δε βγάζουν και ένα TM:Black online HD να ζεσταινόμαστε?

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Burai_Fighter View Post
    Θέλω κόσμο για Twisted Metal... Μόνος μου χαίρομαι μάλλον xD
    Οχι και εγω μεσα ειμαι,μετραει πολυ και υπαρχει πολυς κοσμος που παρακαλαγε για ενα ΤΜ στο ps3.
    Αλλα εχω μεινει στο πορταλ ακομα εγω.
    Μεσα παντως σιγουρη αγορα,φαινεται γαματο.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Θέλω κόσμο για Twisted Metal... Μόνος μου χαίρομαι μάλλον xD

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Για μενα portal 2 και 3ds απο την εκθεση.
    Eνταξει το καταλαβα σε δευτερολεπτα οτι ηταν το portal και πεταχτηκα απο το pc,απο τη χαρα μου.Το ηθελα πολυ αυτο το παιχνιδι.

Το 3ds βαζει υποψηφιοτητα να ειναι η πρωτη κονσολα της Nintendo που θα αγορασω.Ωραια γραφικα,3d και φυσικα παιχνιδια που με ενδιαφερουν.Επιπλεον το psp ενω εχει καλα παιχνιδια με απογοητευσε στο θεμα χειρισμου και γενικα δεν καταφερε για καποιον λογο να με αναγκασει να φυγω απο το ps3 για να ασχοληθω με παιχνιδια του(εκτος εξαιρεσεων).Οποτε θελω να δοκιμασω και κατι διαφορετικο.
    Για το psp2 βλεπουμε.

Leave a comment:

• Link123
    replied
    Καλησπερες μετα απο μηνες. Δεν θα σχολιασω ακομα τιποτα, εχω μεινει εντυπωσιασμενος αλλα εδω δεν κρατηθηκα. Ισως το εχετε ποσταρει και αλλου αλλα:

DA BOMB

Leave a comment:

Working...
X