Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Περιμενες νεο MGS στο 3DS; Για να παρακαλας για port μετα;

To DKC returns θα εχει 2p co op, yay!

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Καλά δεν το είδαμε ακόμη. Περίμενε να κυκλοφορήσει και τα λέμε τότε. Ούτως ή άλλως στην παρούσα φάση ξέρουμε πως το κανονικό νέο Metal Gear είναι το Peace Walker.

Μιας και έκανες και πιο πάνω σχόλια για γραφικά ps3, 360 στο 3DS υπέθεσα πως απλά έκανες πλακα.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Burai_Fighter View Post
    Έλα ρε BB καλή η πλάκα αλλά ξεκόλλα πραγματικά. Μην κάνουμε σαν 12 χρονα τώρα. ;)
    Δεν κάνω πλάκα ξενέρωσα. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο, αλλά ένα νέο MGS.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Έλα ρε BB καλή η πλάκα αλλά ξεκόλλα πραγματικά. Μην κάνουμε σαν 12 χρονα τώρα. ;)

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    Ωχ το Snake Eater θα κυκλοφορήσει; Εpic Fail:kill:

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Bomb dropped!

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Δεν είδες το ποστ μου παραπάνω μου φαίνεται Ρε συγκίνηση λέμε... Ειδικά στο σημείο που κουβαλούσε τον Diddy στη ράχη του και φαινόταν σαν σκιά στο ηλιοβασίλεμα. Τέλος πάντων παιχνιδάρα θα είναι, αρκεί να έχει μέσα και ρινόκερο κτλ. Παίζει να έχω δει το trailer 20 φορές!!! Λες να είμαι πάλι πέμπτη δημοτικού και να μην το ξέρω??

Έχουμε και λέμε δλδ.
    Kirby---> Fall 2010
    DKC returns----> Holiday 2010
    Metroid:Other M----> Fall 2010

Ω ρε γλέντια!!!

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Ελα τώρα ρε πετανιτη τι 3ds και @@? DKC wii λέμε! ο βασιλιάς του 2d plattform επιστρέφει και ήρθε η ώρα να παραδεχτεις και εσυ ακομά οτι Donkey ο πιθηκας>>>>>>>>Mario.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    200€ νομίζω είναι το λογικό. Αν και παίζει να ακούσουμε και κανά 150-170 με το demo του Ocarina. Εντάξει το καλό είναι πως είναι remake, ενώ το Mario 64 DS ήταν μέσες άκρες το ίδιο παιχνίδι( η λύση για αναλογικό δεν....) Για τον αναλογικό/slider του 3DS διάβαζα σε ένα site πως τους φάνηκε μετά από δοκιμή καλύτερος από αυτόν του psp. Άντε να δούμε πότε θα κυκλοφορήσει.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Btw θελω να δω ποσο καλα θα λειτουργει το analogue stick κι αν θα βοηθαει σε 3d games που κυκλοφορησαν στο DS (I'm looking at you SM64DS).

ΥΓ: Κι εγω μεχρι 200€ και βεβαια μονο αν παιζει λιγο παραπανω χρημα εκεινη τη περιοδο... αυτη τη στιγμη δε θα το αγοραζα με τιποτα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Καλά πάνω από 200€ δε δίνω με τίποτα για ένα φορητό. Αν κάνει 250 απλά θα περιμένω. Στην τελική δε με καίει να παίξω ξανα το Ocarina, το βάζω και στο PC μου με πολύ καλύτερα γραφικά από αυτά που θα μας δείξουν στο 3DS. Αν κινηθεί γύρω στα 150-200€ τότε ΟΚ.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Super είναι. Day one δεν υπάρχει περίπτωση. Τιμή δεν ακούστηκε αλλά θα πόνταρα στα 200 με 250 bundle με Ocarina 3DS

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πάντως είναι πανέμορφο και ιδιαίτερα προσεγμένο, καμία σχέση με το prototype που μας έδωσαν το 2005.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Tέλος ήταν λογικό η Nintendo να ήταν πιο εντυπωσιακή λόγω του νέου hardware που και δεν ξέρουμε πόσο καλό 3d κανει. Πάντως όντως είχε γραφικά Ps3-360.

gtfo troll

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Αρχικά να συμφωνήσω με nooto και burai, με εξέφρασαν απόλυτα. Στη συνέχεια να πω ότι με το που βγήκε ο Newell στη σκηνή έγινε της κακομοίρας στο chat room, ο Ramp με κεφαλαία γράμματα άρχισε να λέει (ασταμάτητα) "TO EIXA PEI" ή κάτι τέτοιο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ήμασταν σε μία φάση παροξισμού. Ο Bart να φωνάζει ενθουσιασμένος, εγώ να χαζογελάω και να λέω "RAMP EISAI 8EOS," σχόλια έβγαιναν κάθε μισό δευτερόλεπτο, μία φοβερή στιγμή. Και πάνω σε όλα αυτά με πέταξε τελείως από το internet (hail forthnet) και κατάφερα να συνδεθώ ξανά μετά από μισή ώρα, όταν έδειχναν το Twisted Metal που δε με ενδιέφερε. Κοινώς έχασα το πιο ground breaking σημείο αυτών των δύο ημερών και το trailer του πιο αναμενόμενου για μένα τίτλου: Portal 2 . Εκείνη τι στιγμή άρχισα να βαράω τα πάντα στο γραφείο, εν τέλει ηρέμησα (thanks burai για την άμεση ενημέρωση ).

Στη φετινή Ε3 είδαμε πάρα πολλά πράγματα και γέμισε για τα καλά το υπόλοιπο μισό της χρονιάς που μας μένει. Με το τέλος του καλοκαιριού θα έχουμε, από μεριάς Nintendo, 5 νέους τίτλους που φαίνονται φοβεροί (πετάω και το Xenoblade μέσα, όχι το Golden Eye ), πολλούς από τη μεριά της Sony, τρία νέα hardware (3DS, Kinect, PS Move), νέες υπηρεσίες σε XBL και PSN και σε λίγες μέρες ένα νέο μοντέλο Xbox 360. Νομίζω ότι όλοι είμαστε καλυμμένοι με αυτά που είδαμε και οι αρχικές ανησυχίες ότι θα πρόκειται για μία βαρετή Ε3 έχουν αντικατασταθεί από ένα γενικότερο ενθουσιασμό.

@Hideo: Δηλαδή θα κατεβάζεις μερικές δεκάδες GB; Πολύ περίεργο μου ακούγεται αυτό για να συμβαίνει. Όπως και να έχει με βλέπω για αναβάθμιση του σκληρού του PS3 σε κανά 120GB.

Το trailer του Portal 2 είναι φοβερό. Από ότι φαίνεται η Aperture Science φτιάχνεται ξανά από την αρχή. Κάτι φαίνεται να παίζει και με τα απομεινάρια της GLaDOS. Η όλα αυτά λειτουργούσαν τελείως εννοιολογικά και ήθελα να μας πουν ότι το Portal επιστρέφει. Όπως και να έχει hyped .

Αντε να δούμε τι θα δούμε στο μέλλον και με την υλοποίηση όλων των παραπάνω. Next stop: TGS.

Leave a comment:

Working...
X