Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Απο αποψη παιχνιδιων μου αρεσαν προφανως τα Gears 3, Reach, mgs rising (βασικα μου φανηκε πιο ενδιαφερον απ'οτι περιμενα) και το μικρο βιντεακι του fable. Απο κει και περα η παρουσια του kinect ηταν καλη αν και προσωπικα θα ηθελα να δω υλοποιησεις και σε αλλου τυπου παιχνιδια. Οι λοιπες εφαρμογες που εδειξαν σε οτι αφορα περιφεριακα ζητηματα οπως η αναγνωριση φωνης , ο ελεγχος του dashboard κλπ ηταν αρκετα εντυπωσιακες. Θα δουμε τωρα.

Περιμενουμε αυριο και τους αλλους 2...απο nintendo θελω να δω το metroid other M και το νεο zelda ενω απο sony το καινουργιο lbp, kz3, last guardian αλλα και gt5. Στην περιπτωση της sony θα εχουμε λογικα και πολυ απο move... κατα πασα πιθανοτητα η θεματολογια θα ειναι αντιστοιχη με αυτη της ms σε χρονικο επιπεδο, αποκλειστικα games για αρχη και στη συνεχεια το νεο motion control+αλλες hardware ανακοινωσεις.

Comment

• Pantws genika den eixe tpt to WoW h press conference feto :/
      Είχε Lineage όμως!
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Έλεος με την ειρωνία.
        Προσωπικά πέρα από όσα έγραψε ο nooto μου άρεσε πάρα πολύ το Forza.Έτσι ίσως ψηθώ να παίξω racing games.
        Carpe diem

Comment

• Forza htan afto me ta aftokinhta pou edeixne? Den to eixa katalavei!
          ENtypwsiako htan ontws, alla kalytera me timoni :/
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

• ΗΜΑΡΤΟΝ,είχε smiley δίπλα...
            Originally posted by Raf
            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Εγώ να πω πάντως ότι τα σχόλια του Tanno και του Linkmastersword ήταν άκρως εκνευριστικά . Next time ελπίζω ή να μη μιλάνε τόσο πολύ ή να μη λένε τόσο κουραστικά πράγματα :xp: .

H conf μου άρεσε στο σύνολό της, είδαμε και το νέο 360 (ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ YAY), είδαμε και πολύ Kinect, είδαμε και Kinectimals, είδαμε και κάποια δυνατά παιχνίδια. Όχι τίποτα το τρελό, αλλά όχι και αδιάφορο. Το Kinect άκρως εντυπωσιακό, θέλω να δω πώς θα δουλεύει σε σπίτια με διαφορετικές φωτιστικές συνθήκες.

Comment

• Imo το highlight ήταν τo Kinenctanimals. Πολύ έξυπνη η ιδέα να βάλουν ένα παιδάκι να το παρουσιάσει, το όλο σκηνικό ήταν πολύ "Awww..." και όλα τα τρίχρονα κοριτσάκια θα πρήξουν τους πατεράδες τους να το αγοράσουν.

Τελικά τουλάχιστον ένα μέρος από αυτά που φαινόταν να υπόσχεται το αρχικό βίντεο με το Natal στην περσυνή E3, και όντως όπως ειπώθηκε οι δυνατότητες είναι αμέτρητες. Εις αναμονή μιας καλής αξιοποίησης, λοιπόν.
                "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

• unboxing me apeires pics. 16 iouliou erxete yurop.

i sony me fat ps3 eixe glossy black, h ms me elite matt black, meta h sony slim me matt kai twra to neo 360 me glossy

einai poly pio omorfo ap oti fainotan sta banners.
                  Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Να μην ξεχασουμε επισης οτι

To Xbox Live επίσημα στην Ελλάδα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Xbox Live θα έρθει σύντομα σε Ελλάδα, Ρωσία, Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία και Ν. Αφρική
                    Last but not least, we are thrilled to announce that Xbox LIVE launches soon across Greece, Russia, Poland, Hungary, Czech republic and South Africa. Can’t wait to see you guys online, and look forward to seeing those Gamertags!
                    Επισημα εδω http://www.xbox.com/en-ie/e3/

και η ειδηση εδω www.gameover.gr

Δεν ξερω αν το παρατηρησαν οι περισσοτεροι γιατι λεγαμε πολλα εκεινη την ωρα στο irc.

Comment

• Α ρε Πασοκ τι μας κανεις, αμα φερουν και τα Indie games στην Ελλαδα θα γινω πραγματικα ευτυχισμενος.

Το Slim360 θεωρω οτι ειναι fail απο πλευρα τιμης, δηλαδη πανε να χτυπησουν στα ισα το PS3 slim???
                      Do a barrel roll!

Comment

• Originally posted by Azrael View Post
                        http://www.engadget.com/photos/xbox-...ing-0/#3077080

unboxing me apeires pics. 16 iouliou erxete yurop.

i sony me fat ps3 eixe glossy black, h ms me elite matt black, meta h sony slim me matt kai twra to neo 360 me glossy

einai poly pio omorfo ap oti fainotan sta banners.
                        Τα έλεγα εγώ.
                        Nooto αλήθεια;Τι θα κάνω με το ήδη υπάρχον gamertag μου;:xp:
                        Carpe diem

Comment

• Originally posted by nooto View Post
                          Να μην ξεχασουμε επισης οτι

To Xbox Live επίσημα στην Ελλάδα

Επισημα εδω http://www.xbox.com/en-ie/e3/

και η ειδηση εδω www.gameover.gr

Δεν ξερω αν το παρατηρησαν οι περισσοτεροι γιατι λεγαμε πολλα εκεινη την ωρα στο irc.
                          Kατι το οποίο άργησε ΠΟΛΥ να γίνει (όταν ο ανταγωνιμός το προσφέρει ήδη και δωρεάν). Κάλιο αργά παρά ποτέ. Καλό το Kinect αλλά και πολύ κουραστικο όταν παίζεις . Επίσης θέλει αρκετό χώρο.

Πάω για αγορά slim 360 λόγω Halo Reach (και κάτι άλλων). Τιμή;;; άντε να βρω λεφτά τώρα, θα πάρω και νέο pc:xp:
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Αυτό πρέπει να συζητηθεί πολύ.

Παιδιά, μάλλον η οικονομική κρίση μας τους έφερε να φέρουν το XBOX Live...

Τα προβλήματα έχουν ως εξής...

1) Τα gamertags που πρέπει να διαγραφτούν(τα λάθος όταν κάναμε την διαδικασία και βάλαμε χώρα την Ελλάδα).
                            2) Τα ενεργά gamertags μας θα πρέπει να αλλαχτούν τα e-mails μας.
                            sigpic

Comment

• Σωστός ο nooto, όταν το είπαν στην conf τους ήμουν σε φάση WTF να και ένα δυνατό νέο. Το έγραψα και στο mIRC αλλά κανένας δεν το παρατήρησε. Πολύ δυνατό νέο, έπρεπε να γίνει αυτό πολύ καιρό νωρίτερα αλλά το θέμα είναι ότι έγινε και αυτό μετράει.

Tanno νομίζω ότι δε χρειάζεται διαγραφή των ήδη υπαρχόντων gamertags αλλά αλλαγή των ρυθμίσεων στα emails μας. Τέλος πάντων, εγώ θα άλλα gamertag, δεν έχω πρόβλημα.

Το redesign όντως πολύ όμορφο και με αρκετές βελτιώσεις. Βλέπω προσθήκη 2 παραπάνω USB, μικρός σκληρός δίσκος που δεν είναι εμφανής, θύρα για οπτικό καλώδιο (πολύ θετικό αυτό, το αρχικό δεν είχε) και ελπίζουμε σε καλύτερη ψύξη. Κατά τη γνώμη μου βέβαια θα έπρεπε ένα τέτοιο μοντέλο να κυκλοφορούσε τουλάχιστον 2 χρόνια πριν αλλά ΟΚ. Επιτέλους και με WiFi.

Comment

Working...
                              X