Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καταρχάς μεγάλο ευχαριστώ στον Evans που με ενημέρωσε τηλεφωνικά για την conf της Nintendo. Εκεί έφαγα και μεγάλο ownage όταν κατάλαβα πως ήταν η καλύτερη των τελευταίων ετών. Ψάχνω τώρα να την δω ολόκληρη, ωστόσο είδα τα κυριότερα games και φυσικά το 3DS.
    Το νέο Zelda μου αρέσει πολύ. Αν δεν κάνω λάθος, η αισθητική του( φωτισμός, χρώματα κτλ) θα αλλάζει ανάλογα με το ύφος του dungeon. Πραγματικά πολύ όμορφο και είμαι σίγουρος πως θα λειτουργεί άψογα όταν κυκλοφορήσει.
    Τώρα Metroid: Other M. Kirby απλά υπέροχα και τα δύο. Το Οther M όλα δείχνουν πως θα είναι ΑΑΑ προσθήκη στη σειρά και καθησύχασε τις όποιες ανησυχίες υπήρχαν. Αν και με επικεφαλής τον Sakamoto ήμουν σίγουρος πως όλα θα πάνε κατ'ευχήν.
    Donkey Kong Country... Η μουσική, τα τέλεια backgrounds, το ηλιοβασίλεμα, η Retro που κάθε άλλο παρά φήμη ήταν τελικά... Ολα υπέροχα, nostalgia στο θεό και ελπίζω το life bar είτε να είναι απαραίτητο λόγω δυσκολίας είτε να υπάρχει σε κάτι σαν easy mode

To 3DS μου αρέσει πάρα πολυ. Δεν ξέρω αν υπάρχει BC με το DS αλλά μπράβο σαν design φαίνεται προσεγμένο και ελπίζω να μη δούμε κανά lite στο πρώτο χρόνο γιατί πάω για day one Τι να πω, είμαι θύμα τελικά η Nintendo έφερε πάλι τα χαζά χαμόγελα νοσταλγίας( καλώς εννοούμενα) και φυσικά φαίνεται να δείχνει το δρόμο στα φορητά και πάλι.

Η Sony εστίασε πολύ στα games και γενικά ήταν οκ αλλά περίμενα κάτι περισσότερο συνταρακτικό. ΟΚ τα περισσότερα τα είχαμε δει από πριν οπότε έλειπε ο wow factor αλλά ήθελα κάτι περισσότερο... Ίσως περίμενα ένα psp 2 και ένα ακόμη ΑΑΑ τίτλο δεν ξέρω. Το PSN+ είναι καλή κίνηση αλλά πρέπει να δείξει σοβαρότητα αυτή τη φορά και να αφήσει πίσω μινιμαλισμούς γιατί η MS είναι πολύ μπροστά από άποψη interface. Ίδωμεν. Είδα πολλά games, για όλα τα γούστα καποια μου άρεσαν κάποια άλλα όχι. Στέκομαι στο Portal 2 μια κίνηση που η Sony έπρεπε να κάνει καιρό πριν αλλά οκ είπαμε better late than never. Επίσης το trailer του FF XIV, GT 5 ήταν πανέμορφα όπως υπέροχο φαίνεται το LBP 2 που πάει το custom content στο Θεό. Στέκομαι βέβαια στο πώς έκλεισε το show... Ένα από τα αγαπημένα μου game fracnhises( World Tour και Black τα σπάνε αμφότερα) επιστρέφει και θα γίνει κόλαση online και local. Προσωπικά πορώθηκα τρελά με το Twisted Metal αλλα καταλαβαίνω απόλυτα όσους περίμεναν κάτι περισσότερο. All in all μια αναμενόμενη παρουσίαση βαρετή σε σημεία.

Κλείνω με Micorsoft... Kinect και άγιος ο θεός με ολίγην από τα core games( Ηalo και Gears υπέροχα αμφότερα) Ok υπερβάλλω λίγο. Βασικά το Kinect ήταν εντυπωσιακό, όπως και τα όσα έδειξαν αλλά μου θύμισε μια πιο ακριβή παρουσίαση της Nintendo των προηγούμενων ετών. Κοινώς " να δείξουμε γρήγορα τα core games να προωθήσουμε τώρα τη νέα τεχνολογία" Καλά πέρασα αλλά στο τέλος της μέρας Nintendo>>> Sony> Microsoft. Και του χρόνου.
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• H Nintendo φέτος τα είχε όλα!
      Games, εκπλήξεις, Show, New Hardware ό,τι θέλουμε να βλέπουμε! Σίγουρα η καλύτερη έκθεση των τελευταίων (πολλών) χρόνων.

"It's been a long time... How have you been?"

Comment

• Για μενα παντως το μεγαλυτερο win ηταν ο Gabe Newell στη Sony. Το χα πει πριν μερες μεταξυ σοβαρου και αστειου γιατι σκεφτομουν ποσο τελεια κινηση θα ηταν κατι τετοιο. Και να που εγινε. Και οχι μονο θα δουμε τα games της Valve στο PS3 αλλα θα εχουν και steam cloud support.
        Find in-depth gaming news and hands-on reviews of the latest video games, video consoles and accessories.

Valve has sent along a press release confirming Steamworks integration in the PS3 version -- the only console version featuring that functionality, actually -- providing the game with "auto updates, community features, downloadable content, and more."
        Αρα να υποθεσω οτι θα δουμε στο PS3 και αλλα games οπως Team Fortress 2 και μαλιστα πληρως ανανεωμενα με τα updates τους κι οχι οπως στο 360; In your face MS!!!

Απο κει και περα η nintendo εκανε αυτο που περιμεναμε χρονια, πολυ software, 1st party αλλα και 3rd party ειδικα στο 3DS.
        Do a barrel roll!

Comment

• To 3DS einai nea konsola h neo DS? Pws itan to lite px. Tha paizei ta games tou DS?
          Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Σχεδον σιγουρα θα παιζει games του DS αλλα ειναι νεα κονσολα. Νεο hardware αρκετα βελτιωμενα γραφικα και πολλα νεα features.

Ενα πολυ γαματο για μενα ειναι οτι θα μπορει να τραβαει εικονες 3D με τις δυο εξωτερικες καμερες που εχει.
            Do a barrel roll!

Comment

• H nintendo τα έσπασε όλά καθώς έδειξε πολλά φοβερά παιχνίδια,η microsoft έδειξε μόνο kinect κάτι το οποίο με αφήνει αδιάφορο και η σονυ είχε αρκετά ισχυρή παρουσία μεν αλλά σε πολλά σημεία κούραζε δε.Η παρουσίαση του move κράτησε περισσότερο από όσο έπρεπε κατά την γνώμη μου παρόλο που μου αρεσε σε γενικές γραμμές.

Η εμφάνιση του gabe newell,το little big planet 2 και το killzone 3 ήταν όλα τα λεφτά πάντως.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
              In Matsuno we trust.

Comment

• Και στο wikirun είδα και movie mode... οπότε παίζει να τραβά και βιντεάκια...

Πραγματικά, μας βλέπω στις διακοπές με 3ds για φώτος...
                Originally posted by Raf
                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• 3ds θες να πεις...
                  Do a barrel roll!

Comment

• Καλησπερες μετα απο μηνες. Δεν θα σχολιασω ακομα τιποτα, εχω μεινει εντυπωσιασμενος αλλα εδω δεν κρατηθηκα. Ισως το εχετε ποσταρει και αλλου αλλα:

DA BOMB

Comment

• Για μενα portal 2 και 3ds απο την εκθεση.
                      Eνταξει το καταλαβα σε δευτερολεπτα οτι ηταν το portal και πεταχτηκα απο το pc,απο τη χαρα μου.Το ηθελα πολυ αυτο το παιχνιδι.

Το 3ds βαζει υποψηφιοτητα να ειναι η πρωτη κονσολα της Nintendo που θα αγορασω.Ωραια γραφικα,3d και φυσικα παιχνιδια που με ενδιαφερουν.Επιπλεον το psp ενω εχει καλα παιχνιδια με απογοητευσε στο θεμα χειρισμου και γενικα δεν καταφερε για καποιον λογο να με αναγκασει να φυγω απο το ps3 για να ασχοληθω με παιχνιδια του(εκτος εξαιρεσεων).Οποτε θελω να δοκιμασω και κατι διαφορετικο.
                      Για το psp2 βλεπουμε.

Comment

• Θέλω κόσμο για Twisted Metal... Μόνος μου χαίρομαι μάλλον xD
                        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Originally posted by Burai_Fighter View Post
                          Θέλω κόσμο για Twisted Metal... Μόνος μου χαίρομαι μάλλον xD
                          Οχι και εγω μεσα ειμαι,μετραει πολυ και υπαρχει πολυς κοσμος που παρακαλαγε για ενα ΤΜ στο ps3.
                          Αλλα εχω μεινει στο πορταλ ακομα εγω.
                          Μεσα παντως σιγουρη αγορα,φαινεται γαματο.

Comment

• Δε βγάζουν και ένα TM:Black online HD να ζεσταινόμαστε?

Comment

• [GT]101562[/GT]
                              Έπος.
                              ΚΑΛΑ Η ΝΙΝΤΕΝΤΟ ΝΙΚΗΣΕ.

Comment

• H nintendo τα εσπασε ολα, δεν καταφερα να δω την εκθεση γιατι δεν ημουν σπιτι αλλα πανω κατω παρακολουθησα τα σημαντικοτερα σημεια απο videos. Μακραν η καλυτερη conf, γεματη με ανακοινωσεις και με πολλους τιτλους για ολους. 3DS, epic mickey (με spector on stage), metroid, zelda, donkey kong, mgs και ο κακος χαμος. Κατα πασα πιθανοτητα μιλαμε πλεον για τη χρονια της Ν.

Η sony γενικα μου αρεσε, παρουσιασαν μπολικο υλικο αν και επειδη πεταξαν πολλα μαζεμενα προς το τελος με κουρασε. Τα κυρια highlights ηταν το killzone 3, το απειρο lbp2, η ανακοινωση της ημερομηνιας του gt5 κλπ κλπ... την παρασταση βεβαια εκλεψαν σαφεστατα η κορυφαια εμφανιση του Gabe Newell στη σκηνη (βεβαια πιστευω οτι στη valve ειναι τοσο τρελοι που απο αυριο παιζει να ξανααρχισουν το κραξιμο ) και το footage απο το portal 2. Στo move γουσταρα (αν και δεν το περιμενα) κυριως επειδη οι υλοποιησεις που ειδαμε αφορουσαν τιτλους πιο core λογικης. Επισης τοποθετησαν σωστα χρονικα το συγκεκριμενο κομματι και δεν εδωσαν τοσο βαρος οσο η ms.

Για την ms εγραψα και πιο πανω, εδειξαν 2 παρα πολυ σημαντικα παιχνιδια (gears, halo) σε playble μορφη και εριξαν μια πολυ σημαντικη ειδηση σε επιπεδο εσωτερικου (live στην ελλαδα). Απο κει και περα πολυ ωραιες εφαρμογες απο το νεο hardware με το επι της ουσιας ωστοσο (χρονικα και ποιοτικα) να αφορα στα minigames που παρουσιαστηκαν εκτενως...

Imo απο πλευρας θεματολογιας

nintendo> sony> kinect εεε microsoft

Comment

Working...
                                X