Oπα μισό. Εγώ νομίζω πως είναι κάτι σαν teaser για το νέο game...
Μου φαίνεται υπερβολικά απίθανο να είναι ταινία. Αφενός μεν το target group και η fanbase που υπήρχε στα mid 90s για το franchise δεν υπάρχει πλέον, αφετέρου δε ο Ed Boon όπως λέει και στο άρθρο δήλωσε πως το νέο Mortal Kombat θα δικαιολογεί τo Mature rating.
Σαν b movie concept φαίνεται ενδιαφέρον, σαν alternate universe, αλλά και πάλι Mortal Kombat χωρίς το γνωστό lore με Outworld etc δεν εξυπηρετεί κάτι.
Άλλωστε έχω την εντύπωση πως το στιγμιότυπο με τον sub zero(...) φέρνει σε game.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
E3 2010
Collapse
X
-
Ρε παιδιά. Το αρνητικό που βλέπω εγώ είναι ότι είναι ΚΑΡΑ-ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΙΑ ! Ο Scorpion που είναι η στολή του ? Που είναι τα μεταλλικά χέρια του Jax ? Ο Baraka ευτυχώς έσωσε την κατάσταση ! Που είναι η super ταχύτητα του Johnny Cage ?
Με λίγα λόγια, το γάμησαν κι αυτό. Πιο γαμάτο ήταν η τηλεοπτική σειρά...
Leave a comment:
-
BigBOSS δε χωράει το τελευταίο σου ποστ για να το βάλω στη sig.Δε θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο.Το τρέηλερ του ΜΚ τι το βάλατε εδώ;Ταινία δεν είναι;Τι σχέση έχει με την Ε3;Καλό φαίνεται αλλά όχι ΜΚ.
Leave a comment:
-
Δεν βλέπω κάτι αρνητικό στο trailer, πιστεύω πως αν βγει ταινία θα είναι πολύ καλή. Βέβαια εμένα μου άρεσαν και οι άλλες δύο ταινίες αλλά anyways.
Το πιθανότερο σενάριο είναι να βγει σαν promotion για νέο βιντεοπαιχνίδι, αναμένουμε την Ε3 μπας και μας διαφωτίσει. Πάντως όλα τα παιχνίδια από το Trilogy και μετά είναι ψιλομούφες, το battle system, οι κινήσεις των χαρακτήρων, όλα είναι άθλια. Όχι πως τα 2D είχαν καλό σύστημα μάχης, όμως την πάλευαν κάπως.
Leave a comment:
-
Badassness και ρεαλισμός. Χμ. Ενδιαφέρον κοκτέηλ. Όχι ακριβώς Mortal Kombat, αλλά πολλά κιλά αντρίλας. Πιθανότατα μαλακία. Γουστάρω.
Leave a comment:
-
Ένα Mortal Kombat μπιμουβιά, χωρίς Εξώκοσμο, θεούς και δαίμονες, και πολλά κιλά attitude.
Σκηνοθετικά έδειξε γαμάτο- σωστοί φωτισμοί, κατάλληλες μούρες, η αρμόζουσα φωνή του Scorpion, καφρίλα και κακία...Φαίνεται να ξέρουν τι κάνουν! Δεν ξέρω πόσο Mortal Kombat θα είναι σε σχέση με την πρώτη υπερκάλτ ταινία (που ήταν η προσωποποίηση του παιχνιδιού σε όλα του) αλλά σίγουρα έχει ενδιαφέρον. Θα έχει πολλή πλάκα να δω τους χαρακτήρες του 2 και το πώς έχουν περάσει στο concept.
Περιμένω με ανυπομονησία...
Leave a comment:
-
Burai pantos an o Michael jai White paizei ontos ton Jax den yparxei kanenas kaliteros giafto to rolo.
Den kserw an tha einai allh mia malakia, alla o White einai respect kai logos gia na parakolouthisw to thema.
Leave a comment:
-
Εμένα πάντως δεν μ' αρέσει. Το ξεφτίλισαν κι αυτό. Εμένα μ' άρεσαν τα παλιά που ήταν τηλεοπτική σειρά.
Leave a comment:
-
Mε συγχωρείς Dj αλλά από την κυκλοφορία του Episode 2 πέρασαν ήδη 2,5 χρόνια. Δηλαδή πόσο χρόνια πρέπει να περάσουν για να κυκλοφορήσει και το τρίτο επεισόδιο και να ολοκληρωθούν τα γεγονότα του HL2; Μιλάμε για episode, δεν μιλάμε για project τελείως από την αρχή με νέες μηχανές γραφικών κτλ. Από τη στιγμή που το Episode 1 κρατούσε 6 ώρες, το Episode 2 μετα βίας 8, πόσο χρόνο πια χρειάζονται για την ανάπτυξη του Episode 3;
Αυτά τα γενικά " πως δεν είναι σαν τους άλλους, η Valve δεν βγάζει κάτι όταν δεν είναι τέλειο κτλ" είναι αστεία για μένα (μην πω κάτι άλλο) διότι καμιά, κορυφαία τουλάχιστον, ομάδα ανάπτυξης, δεν βγάζει ελλατωματικά και προβληματικά προιόντα όπως ο καθένας το εννοεί αυτό. Και ευτυχώς για εμάς υπάρχουν πολλές κορυφαίες ομάδες ανάπτυξης, αλλά με λιγότερο άλλες με περισσότερο ταλέντο, από την Valve. H Naughty Dog, ούτε σε δύο χρόνια, και έκανε τεράστιες βελτιώσεις σε σχέση με το πρώτο Uncharted κυκλοφορώντας το αριστουργηματικό Uncharted 2 που έθεσε νέα δεδομένα στα 3rd person action games. Πέρα από αυτό το να λες ουσιαστικά πως δεν υπάρχει άλλη σαν την Valve, σαν την Konami, σαν την Bungie το λιγότερο, ακούγεται ακραίο. Νομίζω πως όταν μιλάμε για τέτοιες ομάδες ανάπτυξης, με τόσο ταλέντο, οι ισορροποίες είναι πολύ λεπτές και δεν μπορείς να πεις κάτι υπέρ της μιας ομάδιας χωρίς να αδικήσεις την άλλη. Όλες δηλαδή προσφέρουν κορυφαίες gaming εμπειρίες και ενιότε επαναστατικές ιδέες.
Εγώ δεν θα κάτσω να συγκρίνω και να πω πιο game είναι καλύτερο, το Uncharted 2, το LBP, το Infamous, το RDR, το Halo.........;;;όταν μιλάμε για games τέτοιου επιπέδου και ποιότητας, το να πεις ποιο είναι καλύτερο και πια ομάδα ανάπτυξης είναι η καλύτερη, νομίζω είναι ανούσιο και στερείται αντικειμενικότητας, διότι το καθένα από αυτά τα games είναι πολύ διαφορετικό από το άλλο, ακόμα και αν μιλάμε για το ίδιο είδος, καθώς games σαν το Halo ή HL2 είναι games με προσωπικότητα. Ναι για μένα το αγαπημένο είναι το MGS αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα Uncharted, HL2, LBP, Heavy Rain κτλ δεν είναι εξίσου κορυφαία. Η Κojima Productions έχει τουλάχιστον το ίδιο ταλέντο με την Naughty Dog, την Bungie, την Rockstar,....αλλά σίγουρα δεν τους "πηδάει όλους" βγάζοντας games με ποιότητα που δεν υπάρχει πουθενά άλλού.
Tέλος όντας της άποψης πως δεν υπάρχει καλύτερη ταινία, καλύτερο τραγούδι, καλύτερο videogame όλων των εποχών αλλά όλα τα κορυφαία προιόντα είναι μοναδικά και το καθένα έχει να δώσει κάτι έτσι για μένα το HL2 δεν είναι το καλύτερο fps όλων των εποχών. Είναι ένα καταπληκτικό game με εξαιρετική διήγηση ιστορίας και τα γνωστά, αλλά χάνει σε άλλα όπως η νηπιακού επιπέδου AI.
Leave a comment:
-
Μισό λεπτό... Είπαν ότι θα το γυρίσουν σε επεισόδια για να κυκλοφορούν πιο γρήγορα οι συνέχειες της σειράς, έστω και αν αυτές θα είναι μικρές σε διάρκεια. Το HL2 βγήκε 2004, μέχρι το 2007 αν δεν κάνω λάθος είχαμε δύο επεισόδια διάρκειας το πολύ 8-10 ωρών (το πάρα πολύ 10) και μετά από 3 χρόνια δεν έχουμε καμία απολύτως ανακοίνωση για το 3ο επεισόδιο. Ετσι όπως πάει μάλιστα θα φύγει και το 2010 και δε θα έχουμε πάλι τίποτα. ΟΚ σέβομαι τη Valve για τα όσα έχει προσφέρει και είναι από τις εταιρείες που παρακολουθώ, στην προκειμένη περίπτωση όμως νομίζω ότι το έχει παρακάνει. Το Ep3 (που λένε ότι θα είναι ανάλογο με ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι και όχι απλώς ένα επεισόδιο - δηλαδή κάτι σαν HL3) όπως πάει θα το δούμε το 2012, κάτι που σημαίνει 5 χρόνια μετά το 2...
Leave a comment:
-
Μόλις είδα αυτό και μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα
Ξέρουμε αν θα βγει και σε PSN εκτός από XBLA και αν θα παρουσιαστεί στην φετινή Ε3 ?
Leave a comment:
Leave a comment: