Ελα τώρα ρε πετανιτη τι 3ds και @@? DKC wii λέμε! ο βασιλιάς του 2d plattform επιστρέφει και ήρθε η ώρα να παραδεχτεις και εσυ ακομά οτι Donkey ο πιθηκας>>>>>>>>Mario.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
E3 2010
Collapse
X
-
Δεν είδες το ποστ μου παραπάνω μου φαίνεταιΡε συγκίνηση λέμε... Ειδικά στο σημείο που κουβαλούσε τον Diddy στη ράχη του και φαινόταν σαν σκιά στο ηλιοβασίλεμα. Τέλος πάντων παιχνιδάρα θα είναι, αρκεί να έχει μέσα και ρινόκερο κτλ.
Παίζει να έχω δει το trailer 20 φορές!!! Λες να είμαι πάλι πέμπτη δημοτικού και να μην το ξέρω??
Έχουμε και λέμε δλδ.
Kirby---> Fall 2010
DKC returns----> Holiday 2010
Metroid:Other M----> Fall 2010
Ω ρε γλέντια!!!
Comment
-
-
-
Έλα ρε BB καλή η πλάκα αλλά ξεκόλλα πραγματικά. Μην κάνουμε σαν 12 χρονα τώρα. ;)
Comment
-
Originally posted by Burai_Fighter View PostΈλα ρε BB καλή η πλάκα αλλά ξεκόλλα πραγματικά. Μην κάνουμε σαν 12 χρονα τώρα. ;)
Comment
-
Καλά δεν το είδαμε ακόμη. Περίμενε να κυκλοφορήσει και τα λέμε τότε. Ούτως ή άλλως στην παρούσα φάση ξέρουμε πως το κανονικό νέο Metal Gear είναι το Peace Walker.
Μιας και έκανες και πιο πάνω σχόλια για γραφικά ps3, 360 στο 3DS υπέθεσα πως απλά έκανες πλακα.
Comment
-
Περιμενες νεο MGS στο 3DS; Για να παρακαλας για port μετα;
To DKC returns θα εχει 2p co op, yay!
Comment
-
To DKC returns θα εχει 2p co op, yay!
Θα είναι όπως στα παλιά DK? Δηλαδή θα αλλάζεις μεταξύ πρώτου και δεύτερου player με το πάτημα ενός κουμπιού ή θα έχουμε ταυτόχρονο 2p co-op?
Online co-op θα ήταν υπερβολικό να ζητήσω έτσι? xD
EDIT:
Ωραία πράγματα... Clutch τον Ιούλη και ταυτόχρονο co-op play το DKC, τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Comment
-
-
Originally posted by nooto View PostLol ρε big boss αφου αμα εβγαζαν νεο mgs πρωτα θα εκραζες λεγοντας οτι δεν ειναι ''a hideo kojima game'' και μετα θα ελεγες οτι πρεπει να το βγαλουν στο psn.
Comment
-
Γιατί ρε συ τα HD remakes στο PS3 το ίδιο δεν είναι? Ενα καλό παιχνίδι δεν παύει να είναι ένα καλό παιχνίδι. Άλλωστε μιλάμε για remake, με την καμμία ο Kojima δε θα έβγαζε Snake Eater χωρίς να έχει νέα gameplay στοιχεία- το είπε άλλωστε και σε σχετική συνέντευξη.
Τέλος πάντων έχουν έρθει ένα σωρό καλά games δε θα ασχολούμαστε πάλι με το πώς και γιατί για τα Metal Gear, γιατί είναι προφανές πως δε σου αρέσει γιατί είναι σε κονσόλα της Nintendo, ας είμαστε ειλικρινείς.
Σχετικά με το Twisted Metal τώρα. Τα νέα online modes μου άρεσαν πάρα πολύ όπως και το gameplay με helicopter. Ειλικρινά καιρός ήταν να επισκεφτεί πάλι η Sony το συγκεκριμένο franchise μιας και έχω την εντύπωση πως ποτέ δεν ξεπέρασε ένα cult status. Πάντως το Twisted Metal για psp είναι πολύ καλό, αν και πλέον δεν έχει γεράσει τόσο καλά όσον αφορά τον τεχνικό τομέα. Το Black από την άλλη είναι υπέροχο από κάθε άποψη και φαίνεται πολύ πιο όμορφο. Τέλος πάντων, ποντάρω πολλά στην ομάδα του Jaffe για το νέο Twisted Metal.
Comment
-
Originally posted by Burai_Fighter View PostΓιατί ρε συ τα HD remakes στο PS3 το ίδιο δεν είναι?
CVG: Valve says PS3 is 'the most open console'
ΕΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑ!!!:phil::phil::resp:
Οταν έλεγα πως λενε μαλακίες.......
Comment
-
E3 Footage of Metal Gear Solid Snake Eater 3D - The Naked Snake Sample (Nintendo 3DS)
http://www.youtube.com/watch?v=xH-iV...ayer_embedded#!
Comment
Comment