Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ελληνικό Gaming Development

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ναί! Αλλά νομίζω ότι είναι πιό αγορίστικο i.e. Mr Texel / Miss Pixelsprite!

σας φέρνω και κάτι φρέσκο - φρέσκο μόλις το βγάλαμε !

Total Eclipse proudly presents a teaser trailer from The Clockwork Man: The Hidden World! Embark on a steam-powered, roller-coaster journey through land, air, and…

Originally posted by Ryu_gr View Post
    Hello pixelsprite! Θα μπορούσες άνετα να λέγεσαι και texel! Αν και το πρώτο είναι πιο πιασάρικο!
    ---------------
    Fall-from-Grace:
    Morte, I'm curious... What are you?
    Morte: Me? I'm the head of Vecna.

Comment

ΑΨΟΓΟΙ!!!

Η αισθητική και η λειτουργικότητα του λινκ του Pixelsprite και η επίσημη σελίδα του παιχνιδιού είναι εξαιρετικές - αποκλείεται να πίστευα πως είναι ελληνική προσπάθεια αν δε μου το λέγανε. Πολύ ιντερνάσιοναλ φάση, εύγε!
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Ευχαριστουμε παρα πολυ, τα καλά σχόλια μας δίνουν δύναμη και χαρά. Έχουμε δωσει την ψυχή μας σε αυτό το παιχνίδι!

Εαν θέλετε να μας στηρίξετε πείτε το στους φίλους σας ή βρείτε μας στο facebook, ελάτε να μας πείτε γειά !

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

και

http://www.theclockworkman2.com/

Μαρία aka pixelsprite

Originally posted by Titus View Post
        ΑΨΟΓΟΙ!!!

Η αισθητική και η λειτουργικότητα του λινκ του Pixelsprite και η επίσημη σελίδα του παιχνιδιού είναι εξαιρετικές - αποκλείεται να πίστευα πως είναι ελληνική προσπάθεια αν δε μου το λέγανε. Πολύ ιντερνάσιοναλ φάση, εύγε!
        ---------------
        Fall-from-Grace:

Comment

Καλωσήρθες και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά! Αν μπορείς δώσε παραπάνω πληροφορίες για το παιχνίδι, φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

Comment

The Clockwork Man: The Hidden World

Καλώς σας βρήκα !

Το παιχνίδι είναι adventure / hidden object. Αυτό σημαίνει ότι έχει πολλά στοιχεία adventure όπως γρίφους και interactions στο χώρο όπως και στιγμές που ψάχνεις αντικείμενα από μια λίστα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι.

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα παράλληλο steampunk συμπαν, στη Βικτωριανή εποχή. Η κεντρική ηρωίδα είναι μια κοπέλα, η Μιράντα, που μαζί με τον Sprocket το ρομπότ (τον καλύτερό της φίλο) μπαίνουν σε μπελάδες όταν βρίσκουν έναν μυστηριώδη κύλινδρο από οψιδιανό.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε μια βδομάδα για pc και mac. Τώρα διανύουμε την περίοδο του pre-order με δωρα κλπ. Ειμαστε όλοι στην τσίτα!

Και μερικά insider info. Σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε σε 14 μήνες από μια ομάδα 6 ατόμων (στο γραφείο) και 3 εξωτερικούς συνεργάτες σε διάφορα μέρη του κόσμου. Τα πάντα έχουν ζωγραφιστεί στο χέρι (no 3d). Το παιχνίδι έχει full voiceovers και ορχηστρική μουσική.

Να μαστε εδώ λιγο μετά που τελειώσαμε το dev Η χαρά που βλέπετε είναι επειδή είδαμε ήλιο μετά απο καιρό :Ρ

Τί άλλο να σας πω; Ελπιζω να το δείτε, να σας αρέσει και να μιλήσει από μόνο του!

Pixelsprite
            Originally posted by sub_zero View Post
            Καλωσήρθες και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά! Αν μπορείς δώσε παραπάνω πληροφορίες για το παιχνίδι, φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.
            ---------------
            Fall-from-Grace:

Comment

Eίμαι περιέργος να δω το παιχνίδι. Από όσα λες και βλέπουμε, φαίνεται ότι έχει δοθεί αρκετή προσοχή στην ανάπτυξη του. Προσωπικά θα ήμουν ευτυχής να έβλεπα ένα παιχνίδι που να στέκεται επάξια απέναντι σε κλασσικά παιχνίδια του είδους από άποψη ποιότητας και διάρκειας. Θα το τιμήσω σίγουρα καποια στιγμή (αν και τα 20 δολλάρια μου φαίνεται αρκετά τσουχτερή σαν τιμή για παιχνίδι σε ηλεκτρονική μορφή) και ελπίζω να μου αφήσει κάτι παραπάνω από το ότι απλά είδα μία ελληνική προσπάθεια.

Tα παιχνίδια που υπάρχουν στο site είναι όλα δικά σας ή κάνετε και τον publisher (ρωτάω γιατί σαν να παρά είναι πολλά);

Comment

Καλή επιτυχία στο παιχνίδι!
                Θα ρίξω μια ματιά στο demo του πρώτου clockworkman με την ευκαιρία.
                The illusion of free will is an illusion.

Comment

Εαν δείς νέες κυκλοφορίες εστω και σε digital μορφή δεν είναι πάντα φτηνές. Το mass effect 2 πχ εχει 60 δολλάρια. To plants vs zombies (casual και πιο κοντά σον δικό μας χώρο) είχε επίσης 20 όταν βγήκε.

Αυτό που μάλλον δεν ήταν ξεκάθαρο ήταν ότι το $20 σε εμάς είναι για το ultimate edition. Περιλαμβάνει 2 εκδόσεις για pc και mac, δεν έχει drm ωστε να ενοχλεί τον χρήστη με downloaders/serials και συμπεριλαμβάνει πλήρες game guide με art / soundtrack και ένα σωρό καλούδια.

Στον χώρο των casual games και των μεγάλων portals αυτό είναι κάτι το καινούριο γιατί στα παιχνίδια πωλούνται ΠΑΝΤΑ ξεχωριστά οι pc/mac εκδοσεις ($40 πχ) και πάντα με drm και serials.

Όσο για το website, τα δικά μας παιχνίδια είναι στην ενότητα "Our Games". Τα υπόλοιπα είναι με affiliation, απλά τα διανέμουμε και πουλάμε.

Φιλικά
                  Pixelsprite
                  Originally posted by sub_zero View Post
                  Eίμαι περιέργος να δω το παιχνίδι. Από όσα λες και βλέπουμε, φαίνεται ότι έχει δοθεί αρκετή προσοχή στην ανάπτυξη του. Προσωπικά θα ήμουν ευτυχής να έβλεπα ένα παιχνίδι που να στέκεται επάξια απέναντι σε κλασσικά παιχνίδια του είδους από άποψη ποιότητας και διάρκειας. Θα το τιμήσω σίγουρα καποια στιγμή (αν και τα 20 δολλάρια μου φαίνεται αρκετά τσουχτερή σαν τιμή για παιχνίδι σε ηλεκτρονική μορφή) και ελπίζω να μου αφήσει κάτι παραπάνω από το ότι απλά είδα μία ελληνική προσπάθεια.

Tα παιχνίδια που υπάρχουν στο site είναι όλα δικά σας ή κάνετε και τον publisher (ρωτάω γιατί σαν να παρά είναι πολλά);
                  ---------------
                  Fall-from-Grace:

Comment

Βρειτε καποιον που να εχει account στο neogaf και γραψτε εκει για το game. ;)
                    Do a barrel roll!

Comment

Clockwork man 2: The Hidden World

Καλησπέρα σε όλους!

Πρίν λίγες ώρες γύρισα από το hgda όπου και γνώρισα τον φίλτατο admin του gamersodyssey.

Γενικώς τρέχαμε αφάνταστα με το παιχνίδι οπότε δεν είχα προλάβει και πολύ να γράψω περαιτέρω.

Ανεβάσαμε δωρεάν demo για pc και για mac στην ιστοσελίδα μας. Περιμένω τα reviews και τις εντυπώσεις σας!

Σας αφήνω με ένα video που δεν προλάβαμε να δείξουμε στο hgda

Ευχαριστώ,

pixel/total eclipse
                      ---------------
                      Fall-from-Grace:

Comment

Βασικα δεν ειμαι ο Admin, ειμαι ενας απο τους Admin, απλα με φωναζουν και Super Admin Rampo (ετσι δηλαδη αυτο αποκαλουμαι ).

ΥΓ: Φοβερο το βιντεο.
                        Do a barrel roll!

Comment

Στην total eclipse ήθελα να στείλω βιογραφικό για να κάνω την πρακτική μου άσκηση, τώρα το πήρα χαμπάρι ότι είστε μέλος σε αυτό το φόρουμ . Κοίτα συμπτώση.

Comment

Μη τον δεχτειτε παρα μονο αν παραδεχθει επιτελους οτι τα Video Games ειναι τεχνη
                            Do a barrel roll!

Comment

Καλύτερα μην τον δεχτείτε, γιατί αυτός είναι φωτογράφος. Δεν είναι μέσα στην φωτογράφιση η δημιουργία και ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών. Δεχτείτε τον μόνο ως δημοσιογράφο φωτογράφο και τίποτα άλλο και μετά διώξτε τον.
                              sigpic

Comment

Rampo checkare αν δεν το έχεις κάνει ήδη http://www.hellenicgamejam.com/

Comment

Working...
                                X