Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προτεινόμενα Games

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cpl_Shephard
    replied
    NOLF series ( ΜΑΚΡΙΑ απτο εκτρωμα το contract J.A.C.K-ass )

και φυσικα mafia

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    Χα, το ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο θέμα.

Οι οπαδοί των survival horror καλά θα κάνουν να ρίξουν μια ματιά στο ακόλουθο παιχνίδι. Είναι για PC και προς το παρόν κοστίζει 20 $ από το site της εταιρίας, η οποία είχε βγάλει τα δύο Penumbra.

http://www.authority.gr/index.php/re...-descent-.html
    Αν εννοείς το Amnesia, αυτό ψήνομαι να πάρω !

Επίσης πάρτε και το Asylum από τους δημιουργούς του The Scratches. Κι αυτό point n' click survival horror.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Χα, το ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο θέμα.

Οι οπαδοί των survival horror καλά θα κάνουν να ρίξουν μια ματιά στο ακόλουθο παιχνίδι. Είναι για PC και προς το παρόν κοστίζει 20 $ από το site της εταιρίας, η οποία είχε βγάλει τα δύο Penumbra.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Όντως στον Evans αναφερόμουν.

To emoticon πήγαινε σε σένα γιατί η περιγραφή σου για το Alan Wake δεν έβγαζε και πολύ νόημα και με μπέρδεψε. xD

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πω ρε Τάννο, ούτε ο Burai ούτε ο Laharl απευθύνονταν σε σένα .

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Burai_Fighter View Post
    Καλά μην κλάψεις κιόλας

Πολύ αστείο... Αν είχα οικονομική άνεση και έστρωνα καπώς τα οικονομικά μου, θα το έπαιρνα κι αυτό. Ήθελα πρώτα το Alan Wake να πάρω ως νέο επερχόμενο μαζί με το DLC πρότου το φάει κανάς μαλάκας. Τώρα τα έκανα πουτάνα με τις αγοραπωλησίες. Κάτσε να συγκεντρώσω κάποια ποσά, γιατί θέλω να πάρω κάποια λογισμικά για το PC και να δω τι στα διαλά θα κάνω με το cubase SX 5 που ακούω έχουν πρόβλημα με το Win 7. Θέλω να δουλέψω κάποια remixes, γιατί το είχα υποσχεθεί σε φίλους μου παραγωγούς/DJs. Μόλις τακτοποιηθώ με το μπουρδέλο λίγο, θα ασχοληθώ ξανά και με τις αγορές παιχνιδιών.

Originally posted by Laharl View Post
    Εσύ θα έπρεπε να κλάψεις που το έχεις στην κατοχή σου και δεν ασχολήσε και πας και παίζεις metroid του 1986(δεν λέω καλό αλλά....)
    Απλά :xp:

Μα γιατί ρε Evans δεν είδες τον σεισμό που έγινε από το Butterfly Effect?:kill:
    Ποίον σεισμό ? Πες το σε spoiler tag, γιατί εγώ μέχρις τον 3ο χαρακτήρα έφτασα στην αρχή. Δεν πρόφτασα στον 4ο, γιατί την έκανα από το σπίτι ενός φίλου μου μ' άλλο παιδί που το είδαμε όλοι μαζί, ενώ το έπαιζα.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Originally posted by Burai_Fighter View Post
    Καλά μην κλάψεις κιόλας

Εσύ θα έπρεπε να κλάψεις που το έχεις στην κατοχή σου και δεν ασχολήσε και πας και παίζεις metroid του 1986(δεν λέω καλό αλλά....)

Μα γιατί ρε Evans δεν είδες τον σεισμό που έγινε από το Butterfly Effect?:kill:

On topic

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Έτσι κι αλλιώς δεν θα έλεγα παραπάνω, βρε Παναγιώτη, γιατί το έπαιξα σ' έναν φίλο μου και δεν το προχώρησα αρκετά. Τώρα που το δανείστηκα, θα το παίξω σε κάποια φάση, μόλις τερματίσω 1250 το Alan Wake.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Καλά μην κλάψεις κιόλας

Για το Heavy Rain, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Τα videos στο youtube το αδικούν με το framerate. Τις λίγες ώρες που το έπαιξα, είδα ότι είναι πολύ καλύτερα τα γραφικά και θύμιζε αστυνομικό θρίλερ και χωρίς lag. Εκεί πέρα συνδύασαν το Butterfly Effect με τη δολοφονία κατά συρροήν. Αυτά θα πω προς το παρόν. Όσοι άπιστοι, παίξτε το...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ένα είναι το game....

Edit:Δυνατό σε βρίσκω G_0 ΑΡΡΩΣΤΙΑ LOD
    Απόλυτη προσθήκη συνάδελφε Platinum-ίστα, αλλά τι τα θες, μήνες τώρα παρακαλάμε .

Εκεί πέρα συνδύασαν το Butterfly Effect με τη δολοφονία κατά συρροήν. Αυτά θα πω προς το παρόν.
    Ευτυχώς που δε λες κι άλλα, γιατί θα ακούγαμε τίποτα για εξωγήινους.

Leave a comment:

• 丹野
    replied

Shadow Hearts: From The New World

Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό ! Πείτε το(εσείς τα casualia) χειρότερο, απαίσιο ή ότι άλλο σας καβλώσει. Εγώ ως φίλος της RPG σειράς αυτό προτείνω σε φίλους των RPG ! Τρελή κωμωδία, πανέμορφα τοπία, σάτυρα σε διάσημα ονόματα κ.α. Πιστεύω θα σας συνεπάρει.

Alan Wake

Για πρώτη φορά η RMD, δημιουργός του Max Payne, συνδύασε την τηλεοπτική σειρά με το gaming. Σε μία φάση είχαν δίκιο αυτοί της MS που ήταν ότι πρέπει για τηλεοράσεις και κονσόλα, γιατί η TV σειρά ήταν ότι πρέπει για κινηματογραφικά και HD τηλεοράσεις, αλλά έχει άδικο, γιατί, όπως εγώ, πολύς κόσμος μπορεί να το παίζει και να το παρακολουθεί και στο PC, όπως βλέπουμε τις ταινίες κ.α.

Για το Heavy Rain, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Τα videos στο youtube το αδικούν με το framerate. Τις λίγες ώρες που το έπαιξα, είδα ότι είναι πολύ καλύτερα τα γραφικά και θύμιζε αστυνομικό θρίλερ και χωρίς lag. Εκεί πέρα συνδύασαν το Butterfly Effect με τη δολοφονία κατά συρροήν. Αυτά θα πω προς το παρόν. Όσοι άπιστοι, παίξτε το...

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Ένα είναι το game....

Edit:Δυνατό σε βρίσκω G_0 ΑΡΡΩΣΤΙΑ LOD

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Legend of Dragoon gia PSOne

Kala re Evans to FF1 proteineis?

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ok sorry . Επέλεγα όλο το tag και πατούσα το κουμπί για το youtube, για αυτό έβγαινε έτσι.

edit:

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Evans οταν βαζεις youtube tags μην αλλαζεις σειρα δηλαδη μη γραφεις
    [ YOUTUBE]aHId6LIPVd4
    [ /YOUTUBE]
    Επρεπε να σου κανω edit και τα 2 ποστ για να φανουν τα βιντεο.

Leave a comment:

Working...
X